Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 18 iulie 2019. Fiecare zi este unica, in ciuda aparentelor

Horoscop zilnic – 18 iulie 2019. Fiecare zi este unica, in ciuda aparentelor

Datele generale ale zilei 18 iulie 2019. Daca ai senzatia ca zilele seamana pana la identificare una cu alta sa stii ca este doar o impresie! Fiecare zi este unica si vine, in egala masura cu provocarile si darurile ei. Cel mai bine este sa traiesti fiecare zi din plin, ancorat in prezent, bucurandu-te de ceea ce ai!

Zodiile de apa fac alegeri bune, zodiile de foc sunt indecise, zodiile de aer sunt cele care isi decid mereu singure viitorul si stiu sa aleaga cel mai bine, iar zodiile de pamant sunt cele care indeamna sa gandesti inainte de a decide, pe toti ceilalti!

BERBEC – Vei avea o zi relaxantă deoarece ești hotărâtă să nu te mai strezezi pentru orice fleac. Foarte bine! Încearcă să fii mai afectuoasă, să-i arăți partenerului cât de mult îl iubești. Ești cam rece cu el. Cariera este foarte importantă pentru tine și ești în stare să renunți chiar și la familie pentru ea.

TAUR – Nu ai deloc voință să faci niște schimbări în viața ta, care sunt neapărat necesare. Dacă nu ai mai multă grijă de tine, partenerul se va uita după altele. Ai avea suficient timp la dispoziție să mai lucrezi ceva pe lângă jobul pe care îl ai acum. Trebuie doar să cauți.

GEMENI – S-ar putea să mergi la doctor pentru o investigație de rutină. Nu ți-ai mai făcut de mult timp analizele. Ești plină de pasiune și dacă partenerul ar fi disponibil, l-ai ține toată ziua în pat. Te-ai pus serios pe treabă pentru că ți-ai dat seama că ai făcut niște greșeli și nu mai vrei să le repeți.

RAC –  Preferi să lași de la tine decât să te cerți cu cineva. Totuși, ai și tu o limită. Planifică de pe acum un weekend la plajă. Ai arăta foarte bine bronzată. Muncește mai mult ca să ai timp să te distrezi mai târziu.

LEU –  Ești foarte serioasă și ai uitat să te mai și distrezi. Dacă o să faci ceva ieșit din comun, nimeni nu o să te judece. Fii mai romantică, până la urmă, dragostea e cea care contează. Cariera e foarte importantă pentru tine, dar încearcă să împaci viața personală cu cea profesională.

FECIOARA – Vrei să fii liniștită din punct de vedere financiar și nu te grăbești să arunci banii pe haine. Când te plictisești, intri pe rețelele de socializare să vorbești cu alți bărbați. Până la urmă, partenerul va afla și se va supăra pe tine. Nu ești mulțumită de cariera ta. Întotdeauna o să vrei mai mult decât ai.

BALANTA – Îți petreci ziua cu mai multe prietene. Nu-ți place să stai singură. S-ar putea să stai de vorbă până noaptea târziu cu un bărbat care a pus ochii pe tine. Așa începe povestea de dragoste. Ești într-o permanentă vacanță, nu te stresezi deloc din cauza serviciului.

SCORPION – Nu ai stare, ceva te nemulțumește și te macină. Fă-ți o analiză amănunțită a emoțiilor ca să descoperi cauza. Îți place când partenerul îți face toate poftele. Fii recunoscătoare! Au loc niște schimbări la serviciu, datorate unor decizii ale unor instituții importante.

SAGETATOR – Te simți singură din cauză că toți membrii familiei au altceva de făcut. Citește o carte! Uneori ești foarte stresantă și îl suni pe partenerul tău de mai multe ori pe zi. Lasă-l în pace! Ca să fii avansată trebuie să demonstrezi o tărie de caracter puternică, care îți lipsește.

CAPRICORN – Vei avea o zi fără evenimente deosebite. Ai putea să te apuci de un sport care îți place, ca să-ți ocupi timpul liber. Ți-ai dat seama că trebuie să faci anumite compromisuri pentru ca o relație să dureze. Depinde de tine dacă vrei să le faci sau nu. Învață-te să nu depinzi de nimeni din punct de vedere financiar. Îți va fi mai bine în viață.

VARSATOR –  Vei avea o zi frumoasă și te vei simți bine. Chiar dacă vă vedeți în fugă, puteți face ca acele clipe să fie minunate. E posibil ca toată ziua să fii solicitată de colegi, care te roagă să-i ajuți să rezolve anumite probleme.

PESTI – Toată lumea te apreciază pentru că te porți frumos. Unii încearcă să profite de bunătatea ta. Ajungi foarte târziu acasă și partenerul te așteaptă nerăbdător. E puțin gelos. Nu divulga toate secretele meseriei tale. Unii abia așteaptă să te saboteze.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns