Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 19 aprilie 2019. Orice rau aduce un bine

Horoscop zilnic – 19 aprilie 2019. Orice rau aduce un bine

Datele generale ale zilei de 19 aprilie 2019 –  E o vorbă veche care spune că orice rău aduce un bine. În spatele cuvintelor se asunde o provocare care te îndeamnă să găsești o cale spre ceea ce îți trebuie cu adevarat indiferent de greutățile și obstacolele pe care le ai în față. Uneori răul poate să fie calea spre bine, dar pentru asta trebuie să înțelegi că niciodată barierele nu sunt imposibil de trecut. Barierele sunt treptele care te ajută să evoluezi, tu ca individ în lumea asta mare!
Zodiile de apa sunt bine aspectate azi, zodiile de foc risca si castiga, zodiile de aer se descopera pe sine, iar zodiile de pamant sunt foarte active desi extrem de obosite.

BERBEC – Nu mai răspunzi la telefon și persoanele care te caută cred că nu vrei să vorbești cu ele. De fapt nu ai o stare de spirit bună. Ai nevoie de atenția și iubirea partenerului de viață. Ai nevoie de încurajări din partea lui. Fii mai sociabilă la serviciu și vei avea numai de câștigat!

TAUR – Ești foarte obosită și astăzi nu ai chef să faci nimic. O prietenă reușește să îți redea buna-dispoziție. Preferi să stai acasă în pat și să te uiți la televizor, împreună cu partenerul tău. S-ar putea să adormi în brațele lui. Limitează-te numai la treburile urgente astăzi. Nu te poți concentra pe alte lucruri importante.

GEMENI – Dacă ai timp, poți da o mână de ajutor familiei, la treabă. E foarte probabil să se fi apucat de curățenie. Încearcă să stai mai mult cu iubitul tău, să-l cunoști mai bine și să-i cunoști și prietenii. Primești niște bani în urma unei colaborări. Ești mulțumită de suma primită.

RAC – S-ar putea să fii nevoită să dai o sumă mai mare de bani. Ești cam indispusă astăzi. Nu-ți vărsa nervii pe partenerul de viață. Mai bine încearcă să te calmezi alături de el. Nici nu ajungi bine la serviciu și trebuie să pleci la drum, cu treburi. Alergi toată ziua.

LEU – Încearcă să-ți păstrezi optimismul indiferent prin ce greutăți vei trece. Te vei simți mai bine. Dacă nu te înțelegi cu partenerul de viață, nu încerca să-ți găsești alinarea în altă parte, cu un alt bărbat. Treci printr-o perioadă stresantă la serviciu, ți se pare că nimic nu merge bine.

FECIOARA – După-amiază vei primi vizita unei persoane care te va ajuta să-ți rezolvi treburile. Partenerul de viață este foarte ocupat cu serviciul și nu are timp să stea cu tine. Ai nevoie de sprijinul lui. Lucrezi cu drag pentru că îți place ce faci. Străduiește-te să faci treabă bună!

BALANTA – Nu mai ai răbdare să termini o lucrare începută acasă și ești cam nervoasă. Cauți soluții ca să termini mai repede. Partenerul de viață trebuie să aibă multă răbdare cu tine astăzi din cauză că ești irascibilă. Nu lăsa problemele personale să-ți influențeze munca, căci vei face greșeli pe care nu le mai poți îndrepta.

SCORPION – O rudă te roagă să o ajuți și trebuie să pleci la drum. Nu prea îți convine, dar ești nevoită să te duci. Diseară nu mai ai putere să ieși cu partenerul în oraș. Ești foarte obosită. S-ar putea să trebuiască să pleci mai devreme de la serviciu și colegii să fie invidioși pe tine.

SAGETATOR – Astăzi ești foarte norocoasă, mai ales la bani. Vei avea o zi excelentă. E posibil ca iubitul să te invite la el, ca să-i cunoști părinții. De când așteptai acest moment! Ești atât de emoționată, încât nu mai ești atentă la ce se întâmplă în jurul tău la serviciu.

CAPRICORN – O prietenă te ajută să treci de dificultățile financiare. Te împrumută cu niște bani. S-ar putea să pleci cu partenerul într-o călătorie, pe neașteptate. Cineva are nevoie de voi. Ai încredere în tine și bazează-te pe intuiție în afaceri. Ai șanse de reușită!

VARSATOR – Ești foarte ocupată, dar tot îți faci timp să vorbești cu prietenele tale. Nu poți să stai fără telefon. Vei avea o seară frumoasă, în compania partenerului de viață. Ești foarte romantică. Trebuie neapărat să închei o afacere și te grăbești foarte tare. Ai grijă să nu greșești ceva!

PESTI – Din cauza problemelor personale te izolezi de toată lumea. Încearcă să-ți găsești un punct de sprijin. Întâmpini dificultăți de comunicare cu partenerul de viață. Ești tristă. Ai lăsat pe ultima sută de metri niște treburi și acum trebuie să le termini pe toate. Ești foarte stresată.

Articol exclusiv online Text: Otilia Ignat Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply