Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 decembrie 2017

Horoscop zilnic – 19 decembrie 2017

Datele generale ale zilei: 19, marti. Lumea nu se va schimba niciodata singura. Lumea se schimba numai daca oamenii intervin si produc efectiv schimbarea. Schimbarea poate sa fie in bine sau in rau, si se face mereu dupa scopul fiecarura. Uneori ceea ce pare bun este rau, iar ceea ce pare rau este bun! Ceea ce conteaza este sa nu ne pierdem speranta si sa credem in viitorul nostru!

Vibratia zilei este 2 ceea ce ne ofera ocazia de a ne intoarce catre noi, catre culpu, catre preche, catre sufletul pereche…

Gandul bun al zilei: Intoarce-te catre tine simangaie-ti sufletul. Esti singura persoana din lume care poate face asta.

BERBEC – Faci mai multe drumuri pentru a plăti niște facturi. Deși ar trebui să mergi la salon, nu ai timp să te duci.
Vrei să-l impresionezi pe partenerul tău și să-i arăți că ești ambițioasă și poți face orice îți propui. Iei măsuri în ceea ce te privește. Ai mult de lucru și abia te poți concentra. Oboseala își spune cuvântul.

TAUR -Toată ziua ești plecată și ajungi târziu acasă, foarte obosită. Abia aștepți să te bagi în pat. Din punct de vedere sentimental nu se întâmplă nimic, ești preocupată cu alte probleme. Viața profesională este foarte importantă pentru tine în această perioadă, socializezi cu diverse persoane care au un cuvânt de spus în afacerile de care te ocupi.

GEMENI – Ești foarte emotivă și nu te poți concentra. Ar trebui să te odihnești mai mult. Simți că nu primești destulă susținere din partea partenerului de viață. Vorbește cu el, spune-i ce te frământă. Și la serviciu te miști greu și nu te poți concentra. Ai nevoie de o vacanță.

RAC – Ești bucuroasă, o problemă care nu-ți dădea pace se rezolvă în sfârșit. Lucrurile merg bine și pentru tine. Din punct de vedere sentimental nu ai probleme. Petreci mai puțin timp cu partenerul tău. Ai multă treabă și trebuie să fii foarte atentă la ceea ce faci. Multă lume se bazează pe tine.

LEU – Te întâlnești cu diferite persoane și porți discuții interesante, din care ai ce învăța. Ești calmă și orice ți-ar spune partenerul tău, nu te enervezi deloc. Nu ai mai fost de mult atât de liniștită. Ai foarte multă treabă și pot apărea conflicte cu clienții sau colegii.

FECIOARA – S-ar putea să ai parte de schimbări favorabile în viața ta, îți merge bine. Diseară mergi la cumpărături.
E posibil să primești o invitație la cafea și te duci ca să-l cunoști mai bine pe cel care te-a invitat. Aștepți cu nerăbdare salariul sau o primă. Ai mare nevoie de bani.

BALANTA – Cineva din familie îți dă o sumă de bani ca să-ți cumperi ceva ce-ți dorești foarte mult. Ești foarte bucuroasă.
Îl stresezi pe iubitul tău sunându-l prea des. O să se plictisească de tine dacă continui așa. Nu te interesează să muncești mai mult, pentru că ai suficienți bani ca să o duci bine.

SCORPION – Încerci să te împaci cu cineva cu care te-ai certat, dar fără succes. Persoana respectivă nu mai vrea să vorbească cu tine. Faci tot posibilul să fie bine, dar partenerul tău nu observă acest lucru. Este indiferent la toate strădaniile tale. Nu ai o zi bună în afaceri. Toată lumea e preocupată de altceva.

SAGETATOR – E posibil să fi răcit și să te doară gâtul sau să-ți curgă nasul. Îmbracă-te bine! Cineva vă bârfește pe tine și pe partenerul tău. Nu te interesează ce spun alții. Ești invidiată de colegi pentru că ai niște avantaje față de ei, dar ai și muncit mult pentru asta.

CAPRICORN – Anumite probleme de sănătate te obligă să mergi la medic. Trebuie neapărat să te duci, nu mai poți aștepta. Te poți distra cu partenerul tău. O cină romantică este de ajuns ca să vă simțiți bine. E posibil să pleci mai devreme de la serviciu pentru a-ți rezolva anumite probleme personale.

VARSATOR – S-ar putea să-ți schimbi planurile pentru a ajuta pe cineva din familie. Nu poți să nu-i sari în ajutor.
Te simți bine cu prietenii și iubitul tău: vă plimbați, mergeți la film sau ascultați muzică. Problemele personale îți afectează munca la serviciu. Poate ar trebui să-ți iei o zi liberă, dacă nu poți face față.

PESTI – Trebuie să ajungi în mai multe locuri și toată ziua ești pe drum. Nu-ți displace, ai ocazia să te mai plimbi.
Comunicarea cu partenerul tău nu este foarte bună pentru că nu aveți timp să vorbiți, nici măcar la telefon. Te gândești permanent cum să faci în așa fel încât să obții rezultate bune. Îți faci tot felul de planuri.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns