Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 19 decembrie 2018. Ce e mai frumos, sarbatoarea sau pregatirile, visele…

Horoscop zilnic – 19 decembrie 2018. Ce e mai frumos, sarbatoarea sau pregatirile, visele…

Datele generale ale zilei de 19 decembrie – Vine Craciunul! Se simte peste tot. Cel mai important este sa-l simti in sufletul tau, ca parte din miracolele care ti se intampla in fiecare zi, uneori fara sa le vezi. Urmareste firul evenimentelor dintr-0 zi, tine-le minte si ai sa vezi ca nimic din ceea ce se intampla nu este hazard, ci plan din proiectul astral al vietii tale.

Greu de spus ce e mai frumos, sarbatoarea in sine sau pregatirile, emotiile, sperantele, visele si tainele de dinaintea Sarbatorii…

BERBEC – Ești foarte darnică și sari în ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de tine. Foarte bine! Relația cu partenerul de viață trece printr-o perioadă complicată. Trebuie să-ți reevaluezi anumite concepte. E posibil să faci mai multe drumuri în interes de serviciu și seara vei ajunge foarte obosită acasă.

TAUR – Ești foarte energică și reușești să rezolvi problemele care îți dădeau bătăi de cap. Ești foarte sociabilă și e posibil să ieși cu prietenii și iubitul tău. E posibil să apară evenimente neplăcute la serviciu. Nu le lăsa să te influențeze prea mult!

GEMENI – Ai ignorat până acum anumite aspecte ce țin de viața personală și a venit ziua când trebuie să te ocupi de ele. Nu mai fugi de responsabilități! Pe parcursul zilei nu ai timp nici măcar să vorbești la telefon cu iubitul tău, dar seara ați putea să vă întâlniți. Serviciul este foarte important pentru tine, ești foarte serioasă și muncitoare.

RAC – Acorzi o mai mare atenție prietenilor. Sună-i mai des! S-ar putea să ieși cu partenerul tău și câțiva amici în oraș. În seara asta sunteți toți liberi. Ai o zi mult mai lejeră la serviciu și îți faci planuri pentru diseară.

LEU – Ai multă treabă, iar seara vei merge la o petrecere unde trebuie să arăți bine.  Partenerul tău lucrează până târziu și s-ar putea să nu meargă cu tine. Ai șansa să te faci remarcată de șefi, care îți vor propune o nouă colaborare.

FECIOARA –  Simți nevoia să te relaxezi și nu ai chef de treabă. Abia aștepți vacanța de sărbători. Te simți bine și dacă partenerul tău nu e lângă tine. Preferi compania prietenelor. La serviciu sau la școală mergi pentru că ai de dat o lucrare sau trebuie să termini ceva.

BALANTA – Te bazezi pe niște bani pe care s-ar putea să nu-i primești la timp. Mai bine îți faci calculele fără ei. Nu comunici foarte bine cu partenerul de viață. Nu te simți iubită. La serviciu e o perioadă aglomerată și toată lumea e stresată. S-ar putea să izbucnească o ceartă.

SCORPION – S-ar putea ca astăzi să lași responsabilitățile deoparte și să ai mai multă grijă de tine. Ai nevoie de o pauză. Îi ierți partenerului toate greșelile, ți-ai dat seama că ai și tu partea ta de vină. Nu vrei să te cerți cu nimeni și lași de la tine în conflictele cu colegii.

SAGETATOR –  Dacă ai fost bolnavă până acum, te vei simți mai bine, dar nu ești total refăcută să-ți vezi de treburile tale. Ai parte de înțelegere din partea partenerului de viață. Te simți bine când e în preajma ta. Ai lipsit de la serviciu și altcineva ți-a preluat atribuțiile. Îți este teamă să nu-ți ia și locul.

CAPRICORN – Ești mult mai înțelegătoare, calmă și veselă. Apropierea sărbătorilor te face mult mai bună. Încă nu te-ai hotărât ce o să le oferi celor dragi de Crăciun. Mergi prin magazine, poate îți vine vreo idee. Afacerile merg bine, mai ales acum, în preajma sărbătorilor. Ești bucuroasă pentru că vei câștiga mai mulți bani.

VARSATOR – Stai mai mult în preajma familiei, îți ajuți părinții la treabă. Te-ai împăcat sufletește cu faptul că nu te-ai înțeles așa cum ar trebui cu bărbații din viața ta și îți accepți viața așa cum e. Vrei să pui totul la punct la serviciu, să te pregătești pentru zilele libere care vor urma. S-ar putea să stai peste program.

PESTI – Dacă te-ai certat cu cineva, acum e un moment potrivit să vă împăcați. Nu se întâmplă nimic deosebit în viața sentimentală, ești linișită. S-ar putea să dai un examen foarte greu, de care depinde în mare măsură viitorul tău.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply