Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 19 februarie 2019. Luna ne arata calea

Horoscop zilnic – 19 februarie 2019. Luna ne arata calea

Datele generale ale zilei de 19 februarie 2019 – Luna face legea zilele acestea. Mare, luminoasa si foarte aproape. Asa a fost luna de zapada de azi. Efectele ei vor aduce un impul pozitiv, sau negativ pentru fiecare nativ. Indiferent de efectele pe care le are supra zodiei tale, trebuie sa stii ca in fapt te va impinge inainte pe o cale mai buna decat cea pe care mergi acum. 
Traieste in prezent pentru ca este singurul lucru concret pe care il ai!

Berbec – Ești nehotărâtă și stresată. Nu te mai grăbi și rezolvă problemele pe rând. Vrei mai multă libertate în relație și nu știi cum să i-o ceri partenerului tău, ca să nu creadă că nu-l mai iubești. E o zi bună pentru afaceri, poți lua deciziile corecte. Fii îndrăzneață!

Taur – Planifică-ți ziua în cele mai mici amănunte, ca să reușești să faci tot ce ți-ai propus. Ești prea seriosă. Râzi, glumește, distrează-te cu partenerul tău. Din când în când nu strică un pic de joacă. Începe o nouă afacere numai dacă ai pus-o la punct pe cea veche!

Gemeni – O persoană apropiată dă vina pe tine pentru ce i s-a întâmplat ei. Nu te mai simți vinovată! Nu sunt evenimente deosebite din punct de vedere sentimental. Ai nevoie de ajutor pentru a găsi un job? Sună-ți toate cunoștințele!

Rac – S-ar putea să ai un eveniment important în familie și să te pregătești intens pentru acesta. Dacă ai avea mai mult timp liber, l-ai petrece cu iubitul tău. Din păcate astăzi nu este posibil. Ar trebui să ai mai multă încredere în colegii noi. Dacă nu-i cunoști suficient nu înseamnă că nu sunt bine pregătiți.

Leu – Ai impresia că nimic nu-ți iese cum trebuie și ai căzut într-o mică depresie. Ai mai multă încredere în tine! Visezi la o iubire ca-n povești, dar Făt-Frumos nu apare. Nu-ți pierde speranța! Muncești cu plăcere și te înțelegi bine cu toți colegii. Nu sunt evenimente deosebite la serviciu.

Fecioară – Gândește pozitiv și totul va bine. Atrage lucrurile bune în viața ta prin atitudine. Ai nevoie de un suflu nou în relație. V-ați cam plictisit unul de celălalt. Atmosfera de la serviciu s-a liniștit, poți răsufla ușurată.

Balanță – Ești nemulțumită de ceva și toată ziua stai morocănoasă. Nu vezi nicio soluție la problema care te frământă. Te implici într-o aventură sentimentală fără să ții cont de urmări. Ai nevoie de iubire. Îți trebuie o pauză și s-ar putea să te gândești să o iei chiar azi.

Scorpion – Ai încredere în tine și nu lua în seamă vorbele răutăcioase spuse de persoanele invidioase. Îți dorești să ai parte de mai multă acțiune în iubire. Gândește-te la ceva nou, ca să-l surprinzi pe partenerul tău. Cu puțin mai mult efort poți să demonstrezi că ești cea mai bună. Ai mari șanse să iei note mari la teste, examene.

Săgetător – Vei avea o zi frumoasă, te vei simți bine alături de prieteni. Te distrezi cu iubitul tău, s-ar putea să ieșiți diseară în oraș. Fii serioasă la locul de muncă, căci nu vei mai putea recupera timpul pierdut.

Capricorn – Începi săptămâna în forță, te apuci de treabă de la primele ore ale dimineții. Vei avea o zi bună. Dacă ți-ai neglijat familia până acum, e cazul să le arăți cât de mult îți pasă. S-ar putea să fi luat o decizie greșită, dar niciodată nu e prea târziu să o îndrepți.

Vărsător – Îți consumi energia gândindu-te la situații neplăcute din trecut. Trăiește în prezent! Mai trece cu vederea neîndemânarea partenerului de viață. Nimeni nu e perfect! Profită de experiența colegilor și ascultă-le sfatul. Îți va fi bine!

Pești – Nu-ți place ce se întâmplă în jurul tău, dar dacă vei avea răbdare, îți vei da seama că așa a fost menit să fie. Trăiești o frumoasă poveste de dragoste. Te-ai îndrăgostit. Trebuie să urmezi niște reguli la locul de muncă și te supui, dar fără nicio tragere de inimă.

Articol exclusiv online Text: Otilia Ignat Sursa foto:pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply