Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 19 iulie 2018

Horoscop zilnic – 19 iulie 2018

Datele generale ale zilei: 19, joi. Fiecare decizie pe care o iei te duce mai departe, dar in acelasi timp te reprezinta pe tine si ceea ce esti tu. Nu lua niciodata decizii care sunt contrare dorintelor tale!

Vibratia zilei este 1, ceea ce inseamna ca suntem apti pentru a face planuri de viitor si strategii.

Gandul bun al zilei: Fericirea ta sta doar in mainile tale.

BERBEC – Cineva îți mulțumește pentru faptul că l-ai ajutat atunci când avea cea mai mare nevoie. Te simți bine. Ia-l pe partenerul tău și plecați undeva la munte, la răcoare. Din punct de vedere profesional nu se întâmplă nimic deosebit. Poți să pleci liniștită în vacanță.

TAUR – Nimic nu se întâmplă fără rost și dacă ceva nu merge bine, înseamnă că nu trebuie să se întâmple. Îi reproșezi partenerului că nu ți-a mai făcut un cadou de multă vreme. Vrei să fii răsfățată. S-ar putea să auzi de un job interesant și să te gândești să aplici pentru el. Încearcă!

GEMENI – În seara asta vei fi invitată la niște prieteni. Nu uita să cumperi prăjituri și ceva de băut. Ai putea să fii mai atentă cu iubitul tău, nu prea îl bagi în seamă. Chiar dacă ai mult de lucru, nu-ți neglija familia și prietenii.

RAC – În ultima vreme, din cauza programului încărcat și a dificultăților financiare, ai uitat să te distrezi. Ai nevoie de relaxare. Partenerul e nemulțumit de tine din cauză că nu te mai aranjezi așa cum o făceai atunci când te-a cunoscut. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine. Ești mulțumită de jobul tău, dar în sinea ta ai visat la ceva mai bun.

LEU –  Te trezești devreme pentru că ai de rezolvat niște probleme personale. În rest, ești foarte relaxată. I-ai dus dorul partenerului deoarece în ultima vreme nu ați avut timp să stați împreună. Abia aștepți să te țină în brațe. Ești mulțumită de jobul tău pentru că ai un program lejer.

FECIOARA – Ți-ai luat inima în dinți și ai început să-ți faci ordine în viață. Dacă nu o faci tu, nu o va face nimeni în locul tău. Fii conștientă de valoarea ta și de faptul că meriți ceva bun. Nu accepta un partener doar de teama de a nu rămâne singură. Ce e al tău e pus deoparte. Nu te lăsa păcălită de alții să faci munca în locul lor. Refuză-i fără să te simți vinovată.

BALANTA – Ești o prietenă bună, dar dacă cineva îți face rău, nu treci cu vederea și te răzbuni. Ai un anumit model de bărbat de care te poți îndrăgosti foarte ușor, dar s-ar putea ca tocmai opusul lui să-ți sucească mințile. Ești orgolioasă și nu-ți place să ți se dea ordine pe un ton ridicat.

SCORPION – S-ar putea să fi avut norocul ca o rudă să te ajute din punct de vedere financiar. Ești norocoasă. Nu-ți pasă dacă partenerul tău are bani sau nu, îl iubești pentru că are grijă de tine. Ești foarte cochetă și ți s-ar potrivi o meserie într-un domeniu legat de modă.

SAGETATOR – Ești sigură pe tine și conștientă de valoarea ta. Unii cred că ești fițoasă. S-ar putea să te îndrăgostești de un bărbat care arată bine, dar această relație să nu dureze prea mult. Va fi o aventură de-o vară. Nu-ți pasă ce muncești, important pentru tine este să câștigi foarte mulți bani.

CAPRICORN – Păstrezi acele relații care îți pot aduce un beneficiu. În rest, nu te interesează. Nu mai stai atât de des pe rețelele de socializare ca să vorbești cu alți bărbați. Te-ai cumințit. Îți place să te lauzi cu realizările tale, chiar dacă nu e chiar așa cum spui.

VARSATOR –  Din cauza unor alegeri greșite ai ajuns în situații neplăcute. Nu e târziu să repari ce ai stricat. Vei rămâne singură dacă mintea ta nu e deschisă unei relații. Gândurile determină viitorul. E posibil să-ți iei concediu mai târziu, pentru a participa la un eveniment fericit din familie.

PESTI – O prietenă te sună pentru a-ți cere o favoare. Altfel nu te-ar suna deloc. În seara asta ieși cu partenerul în oraș. Fă-i o surpriză, cumpărând bilete la un spectacol. Ai o zi obișnuită de muncă și abia aștepti să se termine programul ca să pleci acasă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply