Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 2 martie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Horoscop zilnic – 2 martie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Datele generale ale zilei: 2, vineri. Totul pare copleșitor în această perioadă. Și vremea și vremurile. Cel mai tare te încurcă starea ta, tristetile și frustrările intense pe care toți nativii le simt, dar în mai mare sau mai mică măsură.

Vibratia zilei este 2 ceea ce ne aduce foarte aproape de cei dragi unde cautăm alinare și confort.

Gandul bun al zilei: Indiferent de vreme, primavara din suflet nu ți-o poate lua nimeni.

BERBEC – Mare atenție, pot apărea conflicte cu membrii familiei. Încearcă să te calmezi. Îți place să discuți în contradictoriu cu partenerul de viață. Simți nevoia să te descarci pe cineva.

In weekend – Intuiția îți spune ceva iar rațiunea altceva. Încearcă să găsești o cale de mijloc.

TAUR – S-ar putea să fii acuzată de ceva ce nu ai făcut. Ești supărată. Încearcă să lași problemele deoparte atunci când te vezi cu partenerul de viață. Bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de el.

In weekend – Cineva încearcă să te implice într-un conflict. Stai deoparte, nu te băga!

GEMENI – Ești foarte ocupată și stresată că nu reușești să termini toată treaba la timp. Posibile mici șicane în relația cu partenerul de viață, care vor fi trecătoare.

In weekend – Vei negocia un contract cu partenerii de afaceri. Vei ieși în avantaj.

RAC – Ești foarte sociabilă și stai de vorbă cu mai multe persoane necunoscute, cu care vei rămâne în relații strânse. Ești răsfățată de partenerul tău. Se străduiește să-ți facă o surpriză ca să te impresioneze.

In weekend – Posibile neînțelegeri cu anumiți amici dar pe care nu trebuie să le pui la inimă.

LEU – Parcă trăiești un vis, tot ce se întâmplă cu tine este ciudat și neașteptat. Trebuie să fii tare! Nu te interesează viața sentimentală, ai alte probleme mult mai importante.

In weekend – S-ar putea să fii acuzată de ceva și să trebuiască să demonstrezi că nu ești vinovată.

FECIOARA – Te îngrijorează starea materială a familiei, e posibil să te gândești la o schimbare majoră. Ai nevoie de o asigurare din partea partenerului tău, dar el nu este gata să ți-o ofere. S-ar putea să te superi pe el.

In week-end – E posibil să fii nevoită să-ți schimbi serviciul. Te preocupa asta înainte de orice.

BALANTA – Nu ai chef de nimic. Ești visătoare și tristă. S-ar putea ca vremea să fie de vină. Nu poți să taci din gură și să nu-i spui tot ce-ți trece prin cap. Mare atenție la vorbele care dor!

In weekend – Nu ai chef de nimic și s-ar putea să încurci lucrurile. Ești predispusă greșelilor.

SCORPION – Nu-ți place atunci când cineva nu vorbește frumos cu tine. Ești foarte respectuoasă și ai aceleași așteptări de la alții. Te simți nedreptățită în relație, crezi că faci mai mult decât partenerul de viață.

In weekend Îți susții cu toată tăria convingerile și nu cedezi cu niciun preț, chiar cu riscul de a rămâne fără prieteni.

SAGETATOR –  E posibil să fii dezamăgită de niște prieteni care nu se țin de cuvânt. Toată ziua ești îngândurată. Refuzi să ai o discuție serioasă cu partenerul tău, nu ești gata să faci față adevărului.

In weekend – Faci treabă bună și toată lumea te laudă. Ești plină de idei.

CAPRICORN – Posibile neînțelegeri cu rudele, vecinii, cunoștințele pe fondul unor nemulțumiri mai vechi. Încerci să obții ceva de la partenerul tău și te dai bine pe lângă el. Ești drăguță numai atunci când vrei anumite lucruri.

In weekend – Ai început de mult un proiect pe care trebuie să-l schimbi. Ești foarte stresată și muncești în acest weekend

VARSATOR – S-ar putea să primești mai mute cadouri. E o zi norocoasă pentru tine. Te gândești că nu te-ai distrat suficient până acum, așa că te-ai hotărât să recuperezi timpul pierdut. Flirtezi cu mai mulți bărbați.

In weekend – S-ar putea să afli ceva ce nu o să-ți convină în legătură cu iubitul tău. E posibil să urmeze niște schimbări.

PESTI – Cu banii primiți vei plăti un avans pentru o vacanță mai scumpă.Vei avea o zi liniștită. Ai activități comune cu partenerul tău și petreceți toată ziua împreună. Vă înțelegeți bine.

In weekend – E posibil să primești o ofertă de muncă pe care o s-o analizezi pe toate părțile. Doar la asta te vei gândi în zilele libere.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns