Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 20 mai 2019. Decizii care pot schimba viata in bine

Horoscop zilnic – 20 mai 2019. Decizii care pot schimba viata in bine

Datele generale ale zilei  20 mai 2019. Increderea in sine este unul din motoarele secrete care te duc inainte. Si plecand de la increderea ca impreuna putem face lucruri importante pentru fiecare dintre noi, nu uita ca unele decizii iti pot schimba viata in bine, altele in rau. Fa alegerile pe care trebuie sa le faci cu incredere si fara indoiala, fii ambitios si perseverent si vei merge mereu pe calea cea buna! O zi cu alegeri bune sa fie! O saptamana cu alegeri bune sa fie! Si cu multa incredere ca putem schimba in bine lumea…

Zodiile de apa sunt cele mai bine pozitionate, zodiile de foc au temeri si angoase, zodiile de aer sunt fericite pur si simplu,  iar zodiile de pamant sunt elegante si foarte tolerante azi (ceea ce este o situatie cu totul si cu totul exceptional)

BERBEC – Relațiile de prietenie sunt date peste cap. Nu te necăji! E posibil să te întâlnești cu un fost iubit și să devii melancolică peste măsură. Mai multă maturitate în relațiile cu colegii nu-ți strică, dimpotrivă.

TAUR – Ești în formă bună și te ocupi cu acele activități care îți fac plăcere și te destind. Ai grijă cu cine te cuplezi, ca să nu suferi! Ai mai multe atuuri față de colegii tăi, așa că pune-le în valoare și fă-te remarcată!

GEMENI – Ești foarte ocupata, dar asta nu înseamnă să nu mănânci nimic toată ziua. Partenerul este gata să-și asume responsabilitățile unui soț. E timpul să vă căsătoriți. Îți merge bine din punct de vedere profesional. Muncești mult ca să arăți șefilor că ești în stare să faci treabă bună.

RAC – Gândește pozitiv, uită răul care ți s-a făcut și te vei simti mult mai bine! Bărbații sunt atrași de tine ca un magnet. Eși seducătoare. Mai ai multe de învățat de la colegi sau șefi, până vei ajunge să faci ceva important din punct de vedere profesional.

LEU – Când te doare ceva, preferi să te tratezi naturist în loc să te îndopi cu medicamente. Partenerul știe că ai o slăbiciune pentru el și profită de tine. Ai o anumită poziție la locul de muncă și te aștepți ca toată lumea să te aprecieze la justa valoare.

FECIOARA – Treci prin stări opuse, cauzate de stresul la care ai fost supusă în ultimele zile. Dacă nu vrei să te cerți cu partenerul de viață, fii înțelegătoare! Ții foarte mult la imaginea ta profesională și nu vrei ca cineva să ți-o șifoneze.

BALANTA – Ai o zi agitată, iar la sfârșitul zilei oboseala își va spune cuvântul. E posibil ca un bărbat să nu aibă intenții serioase cu tine. Nu te implica într-o aventură! Poți convinge pe oricine să facă așa cum vrei tu. Eși foarte comunicativă.

SCORPION – S-ar putea să te doară capul atât de tare, încât vei sta mai mult în pat. Ești sensibilă din punct de vedere emoțional și partenerul te poate răni foarte ușor. Se pare că nu ai pe cine să te bazezi la serviciu, să facă treaba în locul tău. Nu ai ce face, trebuie să te descurci.

SAGETATOR – Familia te motivează să treci peste toate obstacolele și să realizezi ceva important în viață. Nu refuza nicio invitație în oraș sau la petreceri. Ai șanse să cunoști câțiva bărbați interesanți. Este o perioadă excelentă pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional.

CAPRICORN – Dai dovadă de compasiune și înțelegere față de prieteni, rude, cunoștinte. E o zi potrivită să te împaci cu cei cu care te-ai certat. S-ar putea ca iubitul să-ți propună să vă mutați împreună. Așa veți vedea dacă vă potriviți sau nu. Te înțelegi perfect cu toată lumea la serviciu și îți ajuți colegii la nevoie.

VARSATOR – Nu-ți plac anumite persoane și le ignori total. Este alegerea ta. Ții în tine nemulțumirile legate de partener. Nu e bine ce faci, spune-i direct ce ai de zis. Ai șanse să fii avansată la locul de muncă. Ține-te de treabă!

PESTI – Ai nevoie de încurajări pentru a merge mai departe și a-ți face un rost în viață. Dacă nu știi ce decizie să iei, ascultă-ți inima! Dacă și recompensele materiale ar fi pe măsura implicării tale, ar fi nemaipomenit.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply