Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 20 martie 2018

Horoscop zilnic – 20 martie 2018

Datele generale ale zilei: 20, marti. Azi este prima zi de primavara astronomica. E ciudat, daca tinem cont de vreme, dar daca te vei uita in sufleteul tau o sa simti ca-i primavara, pentru ca inainte de a fi grade in termometre, primavara este o stare. Concret ziua este la fel de bizara cum a fost si cea de ieri, innegurata si plina de momente pe care nu le intelege nimeni. Cand nu mai poti, opreste-te si bucura-te de primavara din sufletul tau! E acolo!

Vibratia zilei este 2, ceea ce inseamna ca parteneriatele si cuplul are prioritate inaintea oricaror alte situatii.

Gandul bun al zilei: O sa vina si vremea florilor. Acum sa traim ultima zapada.

BERBEC – Nu e indicat să faci experimente pe propriul tău corp. Mai bine urmează calea bătătorită! Relația de iubire merge foarte bine, e posibil să vă mutați împreună dacă nu ați făcut-o deja. Ar trebui să faci o selecție a activităților profesionale, ca să nu muncești degeaba.

TAUR – E o zi norocoasă pentru tine, ești favorita astrelor. Anumite probleme personale încep să se rezolve de la sine. Preferi să petreci timpul liber cu prietenele tale și partenerului tău nu-i convine. Vrea să stai mai mult cu el. Depui mult efort ca să demonstrezi că ești cea mai bună. Cineva abia așteaptă să greșești.

GEMENI – Te simți bine și ai suficientă energie să termini tot ce ți-ai propus pentru azi.Exagerezi anumite lucruri, percepția ta asupra  acțiunilor partenerului este puțin deformată. Comunicarea dintre voi lasă de dorit. Ziua de azi te solicită foarte mult la serviciu. Trebuie să fii foarte atentă!

RAC – S-ar putea să ai probleme de sănătate din cauza stresului. Ia niște vitamine! Petreci mai mult timp cu partenerul tău și reușiți să vă consolidați relația. Demonstrează șefilor că pot avea încredere în tine și vei avea numai de câștigat.

LEU – Ești cam irascibilă și nimeni nu-ți intră în voie. Dacă nu te calmezi, nu vei face nimic bun! Încearcă să discuți sincer cu partenerul tău, poate veți reuși să salvați relația. Încearcă să te concentrezi pe ce ai de făcut. Nu mai pierde vremea aiurea!

FECIOARA – Ești foarte nervoasă și riști să strici totul dacă nu te calmezi. Programul încărcat te împiedică să-ți petreci seara cu partenerul de viață. S-ar putea să nu-i convină. O colegă te ajută să rezolvi niște probleme apărute la serviciu. Nu-ți lipsește energia, însă ai foarte mult de lucru.

BALANTA – Nu ești deloc sociabilă și vrei să fii lăsată în pace. Ai nevoie de liniște. O discuție sinceră cu partenerul de viață va clarifica anumite aspecte din relația voastră. Nu te teme să-i spui tot ce ai pe suflet! Refuzi să asculți sfaturile colegilor, spunând că tu știi cel mai bine ce e de făcut. Ești cam îngâmfată.

SCORPION – S-ar putea să mergi la cumpărături, unde te simți cel mai bine. Vrei să te relaxezi. Partenerul tău te temperează când vine vorba de cheltuieli. Este mult mai responsabil. Ai foarte mult de lucru și ajungi seara obosită acasă. Nu lua cu tine problemele personale!

SAGETATOR – Ești mulțumită de situația actuală și nu ai schimba nimic din ce te caracterizează, în ciuda părerilor altora. Îți sufoci partenerul de viață, vrei să stai permanent lângă el. Fii inaccesibilă! Nu-ți place să ți se dea ordine, mai ales pe un ton ridicat. Te simți subapreciată la locul de muncă.

CAPRICORN – Ai mare nevoie de bani și o rudă apropiată te ajută, fără să fii nevoită să-i dai înapoi.  Petreci timpul liber fără partenerul tău și acesta va deveni gelos. Acordă-i mai multă atenție. Dacă ți-ai făcut niște planuri în seara asta, s-ar putea să le amâni pentru că vei sta mai mult la serviciu.

VARSATOR – A venit primăvara, consumă mai multe verdețuri. Ai nevoie de vitamine. S-ar putea să participi cu iubitul tău la un eveniment important, unde o să vă simțiți bine. S-ar putea să fii nemulțumită de banii pe care îi câștigi și să cauți să-ți rotunjești veniturile.

PESTI – Porți mai multe responsabilități pe umerii tăi și câteodată simți că nu mai poți să le duci pe toate. Ai nevoie de o pauză. Din cauză că partenerul tău se poartă ca un copil, te vei certa cu el. Nu ai nicio șansă să-l schimbi! S-ar putea să se strice computerul și să nu-ți poți face treaba. Vei pleca mai devreme acasă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply