Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 20 martie 2019 – O zi aproape perfecta

Horoscop zilnic – 20 martie 2019 – O zi aproape perfecta

Datele generale ale zilei de 20 martie 2019 – Am intrat cu totul in zodia primaverii. Suntem de azi in zodia Berbecului, iar acest lucru ne va aduce un plus de abilitate si mobilitate. Poate ca nu o sa fim toti in forma maxima, dar ne vom descurca mai bine si mai usor, cel putin in ceea ce priveste o parte din probleme. Putem incepe o perioada in care sa ne innoim, iar lucruile se vor schimba in bine, pe mai multe planuri. Primavara este in parte responsabila de asta, dar cel mai mult ne va influenta echilibrul dintre zi si noapte, adus de echinoctiu de primavara, moment foarte bun pentru toti!

Berbec – Te plictisești acasă și îți faci un plan pentru a evada din monotonie. Te-ai săturat de treburile casnice. Te tentează să flirtezi cu un bărbat care e deja într-o relație. Nu risca! S-ar putea să intri în conflict cu colegii sau șefii. Ține-te departe de probleme!

Taur – Faci câteva drumuri pentru a plăti niște facturi. Diseară primești vizita unei prietene. Conflictele cu partenerul de viață s-au stins. Ați ajuns la o înțelegere. Ai o poziție de lider și nu-ți place să fii contrazisă. S-ar putea să te cerți cu colegii.

Gemeni – Cineva din familie are probleme de sănătate și cauți un tratament naturist pentru a se trata. Diseară mergi cu partenerul tău la o petrecere. Te vei distra până târziu. Cauți surse suplimentare de venit. S-ar putea să dai un examen pentru a obține un post mai bun.

Rac – Nu este indicat să faci tranzacții cu bani astăzi. Mai bine așteaptă câteva zile. Îți merge bine și relația cu partenerul tău este bună. Ești fericită. Din cauza oboselii riști să greșești la serviciu. Ocupă-te numai de problemele urgente.

Leu – Ești plictisită și nu știi ce să faci ca să-ți ocupi timpul. Ar trebui să faci mai multă mișcare. E posibil ca diseară să mergi la o petrecere cu partenerul tău. Vă veți distra până târziu. Dacă ai o prezentare în fața publicului, comunicarea lasă de dorit. Nu te faci îndeajuns înțeleasă.

Fecioară – Ajuți pe cineva care are nevoie de îndrumare. Ești ca un înger păzitor. O ieșire în oraș îți va aduce o surpriză. Vei cunoaște pe cineva interesant. Muncești mult și cu plăcere. Colegii te admiră.

Balanță – Nimeni nu te bagă în seamă și te simți singură. Stai mai mult cu familia. Relația cu partenerul tău se va îmbunătăți. Credința te va ajuta. Chiar dacă nu vorbește nimeni cu tine, să știi că ești supravegheată. Ține-te de treabă!

Scorpion – Te izolezi de prieteni ca să nu-ți mai consumi energia cu ei. Ai nevoie de liniște ca să revii în formă maximă. Partenerul te susține orice decizie ai lua pentru că are încredere în tine. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă. Ai răbdare, totul va fi bine!

Săgetător – Ghicești gândurile oamenilor și intuiești tot ce gândesc despre tine. Parcă ai avea niște puteri ascunse. Ești tristă pentru că partenerul tău a plecat într-o călătorie și ai rămas singură. Ai primit foarte mult de lucru. Vei termina la timp dacă nu intri în panică.

Capricorn – Nu te simți bine, s-ar putea să te doară oasele sau mușchii. Ai nevoie de suplimente alimentare. E posibil să-ți planifici o călătorie și partenerului tău să nu-i convină că-l lași singur. Ești stresată din cauza volumului mare de lucru. Ești foarte obosită.

Vărsător – Alergi toată ziua pentru niște lucruri fără importanță pentru suflet. Ești prea legată de lumea materială. Nu ai parte de evenimente deosebite din punct de vedere sentimental. Faci mai multe drumuri pentru a depune niște acte. Vei fi foarte obosită la sfârșitul zilei.

Pești – Vrei să faci ceva dar apar tot felul de limitări și constrângeri. Trebuie să aștepți o perioadă mai bună. Nu mai iei în seamă micile defecte ale partenerului de viață. Gândurile tale zboară în altă parte. Revine o problemă din trecut și s-ar putea ca de data asta să iei măsuri.

Articol exclusiv online Text: Otilia Ignat Sursa foto:pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply