Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2018. Scorpionii primesc un dar unic!

Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2018. Scorpionii primesc un dar unic!

Datele generale ale zilei de 20 noiembrie – Avem în față o zi dificilă, chiar dură. Este dificil de făcut predicții despre sentimente când Luna se opune lui Venus, așa cum este cazul astăzi. Seara este linistită și romantică.

Berbec – Dacă lumea s-ar sfârși azi, pe tine nu te-ar afecta. Asta pentru că ești foarte mulțumită de tot ceea ce este în jurul tău! Sursa fericirii tale ar putea fi o anume persoană nouă din viața ta, despre care nu vrei sa spui încă nimic nimănui. Pare să înceapă o poveste intensă și minunată. Poți să crezi că este magie, dar asta este realitatea ta de acum. Povestea aceasta va scoate în evidență părțile pozitive ale personalității tale. Sfatul meu este să-ți păstrezi capul pe umeri, chiar dacă plutești.

Taur – S-ar putea să fi avut unele dezamăgiri sentimentale în ultima perioadă, dar astăzi o să-ți  restabilești credința în iubire. Tot ce trebuie să faci este să profiți de starea aceasta nouă. Luciditatea și realismul de care dai dovadă este uimitor și te împiedică să-ți faci iluzii imposibil de realizat. Mergi pe calea ta pentru a-ți atinge obiectivele și nu-ți face iluzii. Într-adevăr, vei avea mai multe șanse de a obține rezultate prin efortul tău decât bazându-te pe alte persoane.

Gemeni – Fă-ți bagajele! Pleci în călătorie. Teama de necunoscut te poate determina să amâni , dar nu este cazul. Ai afirmat că ești prea ocupată, dar nimeni nu crede asta. Nici măcar tu. Dacă primești șansa unui drum, nu-l refuza. Îți poate schimba (în bine), viața.

Rac – Ceva te obligă să fii mai ocupată decât de obicei. Poți găsi acest lucru oarecum deranjant. Te simți puțin stresată și puțin prea agitată pentru toate câte sunt de făcut. Convinge-te singură că ambiția și perseverența sunt cele mai bune căi. Totul se va stabiliza, din fericire, pe un plan mai înalt și mai bun.

LeuAi atins un moment maxim în anul acesta cu privire la dragoste. Este momentul în care trebuie să te decizi ce vei face mai departe. Totul depinde de modul în care ai jucat în ultimele luni. Acesta este unul din acele momente de bilanț când trebuie să iei realitatea în piept și să o accepți așa cum este ea.

Fecioară – Obișnuiește-te cu invidia oamenilor.  Acum poți înțelege că persoana care ți-a stârnit invidia este doar o persoană care a avut prea multă încrederea în sine și poți dezvolta la rândul tău ca fiind o aptitudine. Este o chestiune destul de grea, pentru care ai nevoie de credință și curaj în fața riscului. Poți face și asta!

Balanță – Te gândești să intri în afaceri? Foarte bine.  A fi independentă nu înseamnă că vei avea mai multă libertate. Vei fi șeful tău, dar vei purta, de asemenea, toată responsabilitatea pentru succesul sau eșecul acțiuniilor tale. Dacă renunți, totul se va prăbuși. Gândește-te la asta. Oricum analizează deciziile de azi cu multă luciditate și pragmatism.

Scorpion – În următoarele câteva zile, vei avea acces la o imagine de ansamblu asupra a tot ceea ce se întâmplă cu tine. Este un moment special de care trebuie să profiți. Poate că vei deveni conștientă de anumite fenomene energetice, experiențe speciale sau alte stări extrem de sensibile ale conștiinței. Nu fi speriată. Nu este nimic rău. Ba chiar din contră!

Săgetător – Se poate spune că ești cu toți saci în car. Totul pare așezat pe făgașul potrivit, iar lucrurile evoluează după placul tău. Trebuie să faci față la câteva întrebări mai incomode care îți vor fi adresate cu insistență, azi. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de chestiuni de dragoste. Nu-ți face griji, te vei descurca perfect!

Capricorn – Optimismul tău primește un nou impuls astăzi. Ai parte de o întâlnire emoționantă, chiar  memorabilă. Poți obține o mare satisfacție de a fi parte a unui grup. Diversele treburi ale vieții de zi cu zi vor fi uitate cel puțin pentru azi. Perspectiva este pozitivă!

Vărsător – Poate că ar trebui să-ți anulezi inhibițiile azi. De exemplu, îți poți imagina că nevoia de a face alegeri a dispărut. Sau îți poți acorda o vacanță. Ar fi necesară și benefică. Cine știe ce îți poate aduce?

Pești – Aceasta este o zi în care trebuie să te bucuri. Ai energie și vitalitate. E ca și cum ai avea o baghetă magică. Ești pe val și nu ai avut niciodată un asemenea nivel de energie. Familia ta va fi recunoscătoare.

Citeste si:

Comments

comments

4 thoughts on “Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2018. Scorpionii primesc un dar unic!

    1. acum cred ca nu mai lipseste nimic. multumesc pentru atentionare. nu se va mai repeta…. 🙂

Leave a Reply