Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 21 august 2018

Horoscop zilnic – 21 august 2018

Datele generale ale zilei: 21, marti. Reusitele nu vin niciodata pur si simplu. sunt rezultatul unei strategii care implica daruire, munca si implicare. Tot asa functioneaza si Universul. mai simplu spus, iti da, dar nu-ti baga in traista.

Vibratia zilei este 3, ceea ce inseamna ca suntem comunicativi si sociabili si avem nevoie de comunicare.

Gandul bun al zilei: Binele si rau se amesteca intotdeauna. Binele nu poate exista fara rau, raul fara bine. Cu dragoste poti alege binele de rau…

BERBEC – Ar trebui să te ocupi mai mult de sănătatea ta! Fă puțin sport și ai mai multă grijă la alimentație. Partenerul te va supăra cu ceva, dar nu trebuie să stai supărată toată ziua. Încearcă să nu fii prea impulsivă, un astfel de comprtament îți poate afecta jobul.

TAUR –  E o zi bună să te gândești ce e cu adevărat important pentru tine. Mai bine evită ieșirile în oraș și concentrează-te pe tine și pe ce vrei de la viitorul tău. E posibil să fii puțin nervoasă azi și să te cerți cu partenerul. Energiile pozitive te vor ajuta să îți termini sarcinile mai repede.

GEMENI – Ascultă sfaturile celor din jur și vei avea o zi mai bună. Simți nevoia de mai multă atenție și romantism din partea partenerului. Azi nu e o zi bună pentru a lua decizii importante în ceea ce privește viața profesională.

RAC – Nu e recomandat să te bazezi pe intuiție. Petrece puțin timp pentru a te gândi care e cea mai bună decizie pe care trebuie să o iei. Te impui cam mult în fața partenerului și asta îl poate deranja. Ai grijă să nu vă certați! Îți e greu să te concentrezi pe ce ai de făcut, iar asta îți poate afecta proiectele.

LEU –  Ești puțin stresată, dar e important să îți păstrezi calmul în orice situație. Ești cam nemulțumită de partenerul tău. Discută deschis cu el despre orice problemă. Nu îți asuma noi responsabilități decât dacă ești sigură că sunt potrivite pentru tine.

FECIOARA – Azi te simți inspirată și creativă. Profită cât mai mult de această stare! Comunicarea mai sinceră și deschisă te-ar ajuta foarte mult! E posibil ca azi să întâmpini câteva probleme la birou, însă le vei rezolva cu ajutorul colegilor.

BALANTA – În după-amiaza aceasta vei cunoaște oameni noi, interesanți și foarte compatibili cu tine. Dacă te deranjează ceva la partener, azi e momentul ideal să rezolvați această problemă. Ajută-ți colegii, dacă au nevoie să termine o sarcină, micile gesturi contează mai mult decât crezi.

SCORPION – Nu te mai stresa atât de mult dacă ai de lua o decizie importantă! Bazează-te pe intuiție și rezultatele vor fi foarte bune. Nu te teme să încerci lucruri noi și viața ta sentimentală va deveni mult mai bună! Creativitatea te va ajuta foarte mult astăzi, mai ales în rezolvarea unei situații dificile.

SAGETATOR – Vei primi niște vești importante de care te vei folosi în viitorul apropiat. Ești puțin irascibilă, ai grijă să nu te cerți cu paertenerul din nimicuri! E posibil să ai o zi dificilă, dar ia pauze din când în când și relaxează-te puțin.

CAPRICORN – Te gândești la prea multe lucruri, iar acest lucru te obosește și te stresează. Încearcă să te relaxezi puțin. Problemele tale se vor rezolva azi, dar e nevoie și de puțin efort din partea ta. Vei primi un pont care te va ajuta să evoluezi în carieră, ține cont de el!

VARSATOR –  Ieși în oraș cu prietenele, pentru că vei lua parte la o conversație foarte interesantă, care îți va schimba modul de gândire. Partenerul sau posibilul partener te va face să te simți confuză, nu vei știi care sunt adevăratele sale sentimente. Nu are rost să îți bați capul cu orice mică problemă poate apărea astăzi. Concentrează-te pe ce ai de făcut.

PESTI – Vei avea un ghinion dimineață, dar o scurtă plimbare prin natură te va ajuta să ai o zi mai bună. Vei avea o zi plină de pasiune și romantism, fie că ești single sau într-o relație. Ziua va începe cam greu, dar după prânz vei avea un program foarte lejer.

Citeste si cu ce zodii esti compatibila?, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata detaliile de aici (Ciocolata pentru zodii).

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply