Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 22 octombrie 2018

Horoscop zilnic – 22 octombrie 2018

Datele generale ale zilei: 22, luni. Este o zi importanta. Este luni si ziua are o vibratie speciala, care ne va face sa vedem acolo unde pana acum nu am vazut, sa intelegem acolo unde pana acum nu am inteles si sa reusim acolo unde pana acum nu am indraznit sa incercam.

Vibratia zilei este 4, ceea ce inseamna ca suntem foarte foarte deschisi la partenriate si inteleg foarte bine care este scopul si rostul nostru intr-un grup sau intr-o alianta.

Gandul bun al zilei: Perfectiunea nu sta in ansamblu, ci in detalii. Da importanta detaliilor, dar fara a neglija intregul.

BERBEC –  Ai succes în tot ce faci astăzi. S-ar putea să faci niște drumuri pentru a rezolva anumite probleme personale. E posibil să te cerți cu partenerul de viață, dar după aceea să-ți dai seama că cearta a avut rolul de a vă apropia și mai mult. Nu se întâmplă nimic deosebit la serviciu, dar mai mult curaj ți-ar prinde bine.

TAUR –  Întâmpini mici greutăți pe parcursul zilei, dar în final vei reuși să le treci cu bine. Și tu și partenerul tău v-ați îndepărtat unul de altul și dacă nu luați măsuri, s-ar putea să vă despărțiți. Adu-ți aminte de începutul relației voastre și poartă-te așa cum o făceai atunci. Ia-te după intuiție și acționează așa cum te îndrumă ea. Nu te grăbi să faci schimbări în carieră!

GEMENI – Mai ai de suportat câteva evenimente neplăcute, pe care le poți trece mai ușor dacă nu le pui la suflet. Încearcă să vorbești mai puțin atunci când vine partenerul acasă. Este foarte obosit și nu are chef de reproșurile tale. Reușești să te impui în fața colegilor, însă nu forța nota. Subalternii tăi nu trebuie să lucreze de frică.

RAC – Ești optimistă și voioasă. Pune-ți în practică cele mai ascunse visuri, vei avea succes! Ai șanse să trăiești o frumoasă poveste de dragoste care să se încheie cu bine. Să nu-ți fie teamă să te implici! Ai putea să te apuci de studiu pentru a te reorienta profesional, dacă jobul actual nu te mai satisface.

LEU –  Ești irascibilă și îți sare ușor țandăra. S-ar putea să te cerți cu cineva. Sentimente negative ți-au cuprins inima și nu mai poți scăpa de ele. Gândește optimist! În plan profesional ai parte de succes, s-ar putea să primești un post mai bun.

FECIOARA – Ești foarte comunicativă și discuți cu oricine îți iese în cale. S-ar putea să afli informații folositoare. Relația de dragoste trece la un nivel superior. Nu mai fii geloasă pe partenerul de viață! Fii curajoasă și asumă-ți responsabilități care te pot propulsa în carieră.

BALANTA – Lasă grijile deoparte și ocupă-te cu acele activități care îți fac mare plăcere, ca să te simți mai bine. Din cauza faptului că vrei să îți impui voința în fața partenerului, vor apărea scântei între tine și el. Dacă îl iubești, lasă-l să facă ce vrea. Nu ești mulțumită de actualul loc de muncă și este posibil ca la cea mai mică ceartă să-ți faci bagajele și să pleci. Nu este o idee bună.

SCORPION – Ocupă-te mai mult de tine și de nevoile tale. Trebuie să te odihnești și să te relaxezi. Atmosfera este tensionată în cuplu și nu o strica și mai mult făcând o criză de nervi. Mâine îți va trece. Ai foarte mult de lucru și din cauză că ești obosită, s-ar putea să faci ceva greșit. Mare atenție!

SAGETATOR – Cu diplomație ajungi departe. Dacă ești calmă, vei rezolva toate problemele care apar astăzi. Chiar dacă te nemulțumește ceva în legătură cu partenerul de viață, mai lasă de la tine și trece cu vederea. Ți se dau sarcini de serviciu care nu-ți fac plăcere, dar de care trebuie să te ocupi în cel mai scurt timp.

CAPRICORN – Ai o zi obișnuită, fără evenimente importante. Ești foarte ocupată cu serviciul și nu ai timp de nimic altceva.  Nu mai crede tot ce-ți spune iubitul, îți face declarații ca să te impresioneze. Ai foarte mult de lucru, ești foarte obosită, dar merită să faci acest sacrificiu pentru a obține rezultate deosebite.

VARSATOR – E o zi frumoasă pentru tine, s-ar putea să fii invitată la o petrecere. Ai șanse mari să te îndrăgostești și să fii iubită la rândul tău. Dacă ai deja un partener, atunci relația voastră se va încheia cu o căsătorie. Întâmpini piedici la serviciu din cauza lipsei de comunicare. Mai ai puțină răbdare și lucrurile se vor rezolva de la sine.

PESTI – Ești foarte solicitată de familie și nu mai ai timp de nimic altceva. Lucrurile nu sunt prea grozave între tine și partenerul tău. Trebuie să priviți relația cu mai multă maturitate. Cu greu faci față la serviciu din cauză că familia te tot sună și nu te poți concentra.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply