Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic 22 septembrie 2018

Horoscop zilnic 22 septembrie 2018

Datele generale ale zilei: 22, sambata. O combinatie astrala repetitiva, necunoscuta, dar verificata, faca ca ziua de sambata sa fie una dintre zilele in care, constant, pentru foarte multi nativi, se intampla minuni. In plus cu cat crezi mai tare acest lucru, cu atat minunile zilei de sambata vor fi mai mari, mai importante, iar frecventa lor… saptamanala.

Vibratia zilei este 4, ceea ce inseamna ca suntem foarte interesati de parteneriate si de a stabili noi legaturi care pot aduce beneficii multiple pe termen foarte lung.

Gandul bun al zilei: Incepe zodia Balantei si perioada se anunta una foarte interesanta in sensul cel mai bun al cuvantului. O sa fie extrem de bine pentru nativii zodiei si foarte bine pentru toti cei care au Balante in preajma. Este o perioada pozitiva si extrem de utila pe care fiecare o poate valorifica in propriul folos facand bine, fiind pozitivi si increzatori.

BERBEC – Folosește-ți energia pe lucruri importante și nu mai încerca să forțezi evenimentele! Acceptă-l pe partenerul tău și cu bune și cu rele și nu mai încerca să-l schimbi! Ești timidă și nu vrei să te faci remarcată. Fii mai sociabilă, căci vei avea numai de câștigat.

TAUR –  E o zi potrivită pentru a începe un proiect important. Să nu-ți fie frică de provocări! Privești iubirea cu alți ochi și încerci să readuci dragostea în cuplu prin gesturi și fapte. E o perioadă favorabilă, în care poți să te afirmi și să obții mari satisfacții materiale.

GEMENI – Viața îți oferă lecții pe care trebuie să ți le însusești. Dacă pici la examen, va trebui să-l mai dai o dată. S-ar putea să te fi certat cu partenerul tău și acum să-ți pară rău pentru vorbele pe care i le-ai spus la supărare. Cere-ți scuze! E posibil să circule niște zvonuri despre tine, nu tocmai bune. Repară-ți imaginea!

RAC – Te simți bine și ești veselă. Oportunitățile îți apar la tot pasul, deci profită din plin de ele. Vrei ca partenerul tău să-ți acorde mai multă atenție. Și el are aceeași dorință ca și tine. Ești susținută de astre în carieră, trebuie numai să știi ce vrei. Dorințele tale pot deveni realitate.

LEU –  Încerci să pui la punct anumite aspecte din viața personală, ceva ce nu a mers în trecut. Te înțelegi bine cu iubitul tău, te străduiești ca relația cu partenerul de viață să meargă bine. Colaborează cu colegii tăi ca să să faceți treabă bună împreună. Nu sunteți la întrecere, ci sunteți o echipă.

FECIOARA – Sentimentele negative față de anumite persoane îți afectează sănătatea. Împacă-te cu cei cu care te-ai certat. Te poți schimba în bine și să privești viața în doi cu alți ochi, numai dacă îți dorești acest lucru. Se cere mult de la tine la serviciu și faci tot ce-ți stă în putere să demonstrezi că poți să te descurci.

BALANTA – Vei avea o zi liniștită, în care te poți odihni suficient. Ai muncit mult în ultimele zile. Tot timpul ești nemulțumită de ceva în dragoste. Ești prea pretențioasă. Lasă lucrurile să se desfășoare normal la serviciu și nu mai insista pe niște chestiuni care nu au sorți de izbândă. Îți pierzi timpul degeaba.

SCORPION – Apar niște probleme legate de bani, fie că trebuie să-i dai, fie că îi iei. Nu e o zi favorabilă pentru tine. Sari imediat la ceartă fără să asculți părerea partenerului de viață. Comunicarea dintre voi lasă de dorit. Ești un om de bază la serviciu și șefii au încredere în tine. Unii colegi te invidiază.

SAGETATOR – Privești lucrurile realist și acționezi în mod corect, după mai multe ore de analiză a deciziilor. Îți place un băiat care e timid și nu are curajul să-ți spună ce simte pentru tine. Ia inițiativa și încearcă să intri în vorbă cu el. La serviciu lucrurile merg bine și datorită faptului că ești bine pregătită profesional.

CAPRICORN – Ești tentată să cheltui peste măsură. S-ar putea să mergi la cumpărături. Nu mai ai încredere în iubitul tău din cauza purtării lui nepotrivite. Îndoiala a pus stăpânire pe tine și nu mai poți scăpa de ea. Vei avea o zi normală la serviciu, nu se întâmplă nimic deosebit.

VARSATOR –  Prietenii te sfătuiesc de bine. Ascultă-i, căci părerea lor este obiectivă. Ești confuză în ceea ce privește viața sentimentală. Nu știi ce vrei și nu ești capabilă să iei decizii importante. S-ar putea să vrei să-ți schimbi locul de muncă sau profesia. Nu te mai mulțumește situația din prezent.

PESTI – Ai o zi tensionată, sunt multe lucruri de rezolvat și parcă nimic nu-ți iese așa cum trebuie. Și în dragoste treci prin momente neplăcute. Învață să respecți părerea partenerului de viață. Concentrează-te la tot ce faci la serviciu, riscul de a face greșeli este foarte ridicat.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply