Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 23 ianuarie 2018

Horoscop zilnic – 23 ianuarie 2018

Datele generale ale zilei: 23, marti. Oare sunt sau nu cele trei ceasuri rele, azi? Astrele zic ca nu, dar realitatea poate sa ne contrazica pentru ca zilele nu seamana una cu alta. Unele sunt mai bune, altele mai putin bune. Azi este o zi de mijloc. Leii sunt nervosi, Capricornii primesc vesti proaste, dar le vor gestiona cu calm, Varsatorii nu sunt in forma azi, dar pe seara isi revin, iar Taurii au o zi minunata!

Vibratia zilei este 5 ceea ce ne indeamna la aventura, dar in egala masura si provocari. Cele doua aspecte sunt in echilibru.

Gandul bun al zilei: Dovedeste rabdare si prudenta in tot ceea ce faci. Este primul pas spre echilibru.

BERBEC – Ai o zi plină de evenimente neașteptate, faci mai multe drumuri, unele fără succes. Ajungi foarte târziu acasă, spre nemulțumirea partenerului de viață. Nu te încântă să stai peste program dar nu ai de ales. Ai foarte multă treabă.

TAUR – E posibil să ai o discuție cu familia. Ceri un împrumut. Partenerul tău nu este de acord cu tine în multe privințe, dar până la urmă îl vei convinge. Îți vin tot felul de idei de afaceri dar pe care nu le poți pune în practică pentru că ai nevoie de capital.

GEMENI – Faci un drum în oraș pentru a rezolva niște probleme personale. Familia se bazează pe tine. Încearcă să revigorezi relația, ca să nu vă plictisiți unul de celălalt! S-ar putea să nu termini la timp o lucrare importantă, dacă nu lucrezi mai multe ore pe zi.

RAC – Ești invitată la o petrecere dar nu te duci din cauză că ai alte treburi foarte importante. Partenerul tău vrea să vă distrați împreună, dar tu îl refuzi. Ești foarte ocupată. Acorzi o mare atenție serviciului pentru că știi că poți câștiga mai mulți bani.

LEU – S-ar putea să apelezi la un prieten să te împrumute cu niște bani. Te va ajuta imediat. Nu pune la suflet mica ceartă cu partenerul de viață. Diseară se va purta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Dai dovadă de seriozitate la locul de muncă și șefii vor aprecia acest lucru.

FECIOARA – Vei primi o veste care te va indispune pe moment, apoi vei uita de ea și te vei simți minunat. Partenerul tău nu știe încă ce vrea. Lasă-l o perioadă singur, să se lămurească! La serviciu iei cu tine problemele personale și nu ești atentă deloc. Riști să faci niște greșeli.

BALANTA – Ești plină de energie și te implici în tot felul de activități doar pentru a face ceva. Îți petreci ziua fără partenerul tău. Vrei să faci numai ce vrei tu. Nu te implica în acele activități pe care nu le stăpânești bine, pentru că nu o să poți face față.

SCORPION – Te simți bine în compania prietenilor și îi inviți la tine acasă. Vei avea o zi frumoasă. Partenerul tău este cam obosit și nu-i convine că are musafiri. Vrea să se odihnească. S-ar putea să pleci într-o delegație, la munte. Ești bucuroasă.

SAGETATOR – Te simți obosită și nu te poți concentra. Diseară mergi în vizită la niște prieteni sau ieși în oraș. Ar fi bine să te relaxezi în compania partenerului, vă veți simți amândoi mai bine. Din cauza oboselii nu ești atentă la amănunte. Ai grijă ce faci!

CAPRICORN – Ai încercat să amâni o problemă personală, dar acum a venit vremea să o rezolvi. Ești foarte stresată.
Ai șanse să câștigi inima unui bărbat, dacă ești singură. Ești fermecătoare. La serviciu te poți baza pe intuiție, care funcționează perfect.

VARSATOR – Nu te poți face înțeleasă de nimeni pentru că nu explici îndeajuns de bine ce vrei să spui. Ai nevoie de atenție din partea partenerului de viață. Nu se mai poartă ca la început. Amână toate treburile importante, există riscul să greșești!

PESTI – Treburile casnice îți ocupă tot timpul liber. Le-ai cam neglijat în ultima vreme. Partenerul tău încearcă să te ajute la treabă. Nu este recomandat să-l critici la fiecare pas. Nu te implici prea mult în activitățile firmei, ai o stare de moleșală și nu ai chef de nimic.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply