Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 23 ianuarie 2019. Astrele propun, dar tu faci legea!

Horoscop zilnic – 23 ianuarie 2019. Astrele propun, dar tu faci legea!

Datele generale ale zilei de 23 ianuarie – Niciodata zilele nu seamana intre ele, dupa cum nici inceputul unei zile nu poate spune nimc despre finalul ei. Si asta pentru ca fiecare zi este un dar-surpriza. Astrele fac doar mici retusuri, dau mici imbolduri, dar deciziile sunt doar ale tale. TU esti cel care isi face ziua buna, rea sau mediocra. Astrele sunt acolo doar ca sa-ti sustina demersul…

Azi este o zi buna pentru meditatie si pentru a te impca cu tine!

BERBECGăsești lucrurile de care familia ta are nevoie pentru a se simți întregită și împlinită. Profită și nu te îndoi! La serviciu, fii foarte atentă. În cuplu, culegi exact ce-ai semănat până mai ieri. În sfârșit, strădania de a-ți îmbunătăți viața alături de partener dă roade. Totuși, nu te culca pe-o ureche și veghează asupra echilibrului și compensării care consolidează relația.

TAURFaci un efort ca toți apropiații tăi să se simtă bine și, mai ales, cât mai relaxați. Profesional, ai câteva idei îndrăznețe, dar preferi să le amâni. Alături de partener, ești în al nouălea cer și îți dorești intens ca farmecul clipelor petrecute cu el să dureze. Îți cultivi minuțios relațiile de prietenie și te concentrezi îndeosebi asupra compatibilității intelectuale dintre tine și ceilalți. Altfel spus, acum mizezi pe calitate, nu pe cantitate!

GEMENINu-ți pierde răbdarea și nici umorul, indiferent de cine își bagă nasul în treburile tale. Altfel, îți strici sufletul degeaba– ție și celorlalți. Mari satisfacții la serviciu. În cuplu, ești pe deplin mulțumită și recunoscătoare pentru tot. De altfel, viața sentimentală pare a se anima și se prea poate să te aștepte un an foarte alert din acest punct de vedere. Ai grijă cu prietenii, nu toți merită încrederea și ajutorul tău!

RAC – Străduiește-te să petreci mai multă vreme cu cei dragi măcar acum, chiar dacă ai foarte multe de rezolvat. E cel mai frumos cadou pe care poți să-l faci! Fii foarte circumspectă vizavi de promisiunile profesionale care ți se fac în perioada asta. Cooperează cu iubitul tău. Încă e nevoie să lucrezi la construirea cuplului, așa că nu te agăța doar de diferențele dintre voi! Nu lăsa ca neînțelegerile de la bani să umbrească bucuria de a fi împreună.

LEU – Astrele te susțin și rezolvi o problemă de familie care trenează de ceva vreme. Bucuria reușitei îți va lumina și mai intens perioada. Și la serviciu ai susținere deplină, așa că profită! În cuplu, împărtășești totul cu partenerul de viață. Încercările prin care a trecut relația voastră n-au fost deloc ușoare, dar nu ți-ai pierdut speranța și nici firea. De fiecare dată când sunteți împreună, simți încă mii de fluturași în stomac. Și e bine.

FECIOARA –  Îți dedici toată energia pentru a spori starea de bine a familiei. Ai parte de un moment miraculos, pe care toți și-l vor aminti cu drag. Încearcă să nu-ți cicălești partenerul. Povestea cu răcirea relației de dragoste nu-i prea-i o poveste, așa că reevaluează-ți bine poziția și nu precupeți niciun gest pentru a-i arăta partenerului iubirea.

BALANTA – Ești exigentă și ceri foarte mult de la familie, dar acum, încerci să aprofundezi relația cu cei dragi, să-i susții dincolo de aparențe. La serviciu, concentrează-te pe realizări. Fii mai răbdătoare cu partenerul și vei fi răsplătită. În general, nu te așteaptă provocări mari în relația de cuplu și, chiar dacă vor exista, nu se ridică deloc la intensitatea celor deja trăite. Chiar dacă ți-e greu să crezi, relația ta este foarte trainică.

SCORPION – Răspunderile vieții de familie te apasă zilele astea și visezi la vremurile când erai liberă, fără obligații. Amintește-ți doar de bucuriile mărunte! În cuplu, tu ai hățurile și tu dai direcția. Dar ce-ți lipsește cu adevărat este înțelegerea reciprocă. Reușita cuplului stă în dorința și, mai ales, capacitatea de a vă completa unul pe celălalt, cu bunăvoință și sinceritate.

SAGETATOR –  Pentru tine, zilele sunt mereu un motiv de bucurie caldă, dezinvoltă, deschisă, în care nimic sau nimeni nu reușește să te deranjeze cu ceva. La serviciu, în schimb, vei fi cam încăpățânată, dar vei avea câștig de cauză. Lasă gelozia deoparte! Pentru tine, ce a fost mai greu a trecut. Te-ai maturizat afectiv și nu te lași influențată atât de ușor. Experiența de viață începe să se facă simțită. Situațiile dificile nu te mai sperie.

CAPRICORNSub influența astrală, vei fi cam neliniștită și-ți vei face tot felul de idei. Nu le lua în seamă. E vremea să te bucuri de tot ce ai și iubești! Profită de orice ocazie favorabilă și la serviciu. Fii plină de tact cu partenerul și nu vei avea nicio problemă. Este timpul să curmi imprevizibilul din relația ta sentimentală și să dai dovadă de mai multă maturitate. Gândește-te cum să te împarți echitabil pentru toți, între prieteni și familie.

VARSATOR – Zilele următoare te dai peste cap ca persoanele dragi să aibă tot ce le trebuie. Încearcă să-ți exprimi sentimentele față de partener. Nu sunt un secret și merită să fie pe deplin împărtășite! Recomandarea astrelor este să stai mai mult cu… tine însăți, să-ți înfrunți propriile temeri, îndoieli și chiar frustrări, să le înțelegi și să te eliberezi de ele.

PESTI – Calmul și înțelegerea domnesc în familie. La serviciu, nu dispera dacă lucrurile nu merg chiar cum îți dorești. Vine și vremea ta! Totul e să ai suficientă răbdare și să nu dramatizezi. Acordă-i atenție partenerului, chiar dacă ești uneori mai tristă și/sau obosită. Afecțiunea lui te susține și îți dă puterea de care ai nevoie ca să mergi mai departe. În fond, e nevoie de amândoi în cuplu.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply