Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 23 septembrie 2018

Horoscop zilnic – 23 septembrie 2018

Datele generale ale zilei: 23, duminica. Este o zi amestecata cu bune si rele. Depinde de tine ce vei lua din aceasta zi. Uneori, astrele face exact ceea ce ne dorim, atata vreme cand dorintele noastre sunt cu adevarat benefice pentru noi.

Vibratia zilei este 5, ceea ce inseamna ca suntem foarte interesati de detaliile financiare ale vietii si facem calcule si ne stabilim o strategie pentru viitorul imediat.

Gandul bun al zilei: Bunavointa este primul pas spre dragoste.

BERBEC – Vei afla cu mâhnire că anumite fete nu sunt prietenele tale. Prietenul adevărat la nevoie se cunoaște. Ai sentimente profunde pentru partenerul tău și vrei să-i arăți cât de mult îl iubești, pregătindu-i o surpriză. Te implici în rezolvarea unor probleme la locul de muncă. S-ar putea să ai șanse de reușită.

TAUR –  În seara asta te ocupi mai mult de treburile casnice. Mâine nu trebuie să te trezești devreme. Ai anumite secrete sentimentale pe care nu vrei să le afle nimeni. S-ar putea ca cineva apropiat să te bârfească. Sunt favorizate cele care lucreză într-un domeniu artistic. Sunt fermecătoare.

GEMENI – Ești nemulțumită și dacă nu revii la sentimente mai bune, s-ar putea să reacționezi dur față de persoanele cu care intri în contact. S-ar putea să te gândești să renunți la iubitul tău din cauză că nu te simți apreciată. Stai mai întâi de vorbă cu el foarte serios. O problemă de sănătate te împiedică să dai randament maxim la serviciu. Nu e o zi foarte bună pentru tine.

RAC – E posibil să te întâlnești cu persoane dragi, care îți vor ridica starea de spirit. Vrei să te simți bine alături de partenerul tău. Poate ieșiți în oraș sau mergeți la o petrecere. Cineva te urmărește și îți vânează toate greșelile. Vrea să-ți ia locul.

LEU –  Ai o zi solicitantă, cu multe drumuri de făcut. Seara vei ajunge acasă foarte obosită. E o zi potrivită să ajungi la un consens cu partenerul de viață. Relația voastră se îmbunătățește. Îți dorești să ai mai multe realizări în carieră, dar lucrurile par să se împotmolească. Atenție, cineva vrea să te păcălească!

FECIOARA – Te străduiești să-ți faci timp pentru treburile casnice. Ai foarte multă treabă. Relația cu partenerul de viață ar putea fi excelentă, dacă s-ar purta frumos cu tine. Rezultatele financiare îți dau mari satisfacții. Nu ai muncit degeaba.

BALANTA – S-ar putea să te superi pe o prietenă, dar să nu-i spui nimic din ce te deranjează. Preferi să ții pentru tine. Ai niște discuții aprinse cu partenerul de viață pe tema banilor. Aveți probleme financiare. Ar trebui să-ți vezi de treabă și să nu te intereseze ce fac colegii tăi. Arată-le șefilor că ești serioasă.

SCORPION – Nu respecți nicio regulă, îți place să fii liberă să faci ce vrei. Nimeni și nimic nu te poate îngrădi. Te distrezi alături de mai mulți amici, pentru care nu ai sentimente de dragoste. Ești foarte greu de cucerit. Vrei să ai succes în carieră, dar fără să depui efort. Vei constata că nu se poate.

SAGETATOR – Dacă cineva te enervează îl ocolești, chiar dacă este vorba de o persoană apropiată. Îi spui direct partenerului toate nemulțumirile chiar dacă se supără sau nu. Consideri că ai dreptate în totalitate. Ai in plan sa propui șefilor niște schimbări semnificative la serviciu.

CAPRICORN – Credeai că ai scăpat de ghinioane, dar se pare că un eveniment neașteptat îți dă peste cap toate proiectele. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere sentimental, ai preocupări mult mai importante. Acorzi o mai mare atenție serviciului, pentru că nu vrei să-l pierzi din cauza unor greșeli pe care le-ai făcut în trecut.

VARSATOR –  Te cerți cu prietenii din cauza diferențelor de opinie. Acceptă că fiecare are părerea lui. Problemele de sănătate nu te lasă să ieși cu partenerul în oraș. Va trebui să aștepte să te faci bine. Dacă ai examene astăzi, le vei trece cu bine. Ești favorizată din punct de vedere profesional.

PESTI – E posibil să te cerți cu membrii familiei. Nu mai ai încredere în nimeni. Te simți inconfortabil în relația în care ești acum și te gândești să scapi din ea. Ești obosită și nu dai randament la serviciu. Rezistă până la terminarea programului!

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply