Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 ianuarie 2018 (plus detalii pentru zilele de week-end)

Horoscop zilnic – 26 ianuarie 2018 (plus detalii pentru zilele de week-end)

Datele generale ale zilei: 26, vineri. Final de saptamana! Din nou! Ultimul weekend din ianuarie. putem numara zilele pana la primavara… Mult a fost, putin mai este!

Priveste inainte, nu inapoi. Doar mergi inainte nu inapoi. Nu lasa regretele sa te domine, incearca sa repari ceea ce se poate repara si atat! Fii convinsa ca exista mereu o cale, o solutie, o rezolvare. Uneori acestea sunt evidente dar teama si tensiunea nu ne lasa sa le vedem.

Vibratia zilei este 9 ceea ce inseamna ca o sa inchidem capitole si o s afacem planuri pentru altele noi. Fa-ti planuri! Se vor realiza. extrem de deschizi spre comunicare si ca vorm gasi partea buna in orice situatie.

Gandul bun al zilei: Depinde doar de tine cum intorci mersul lucrurilor in favoarea ta.

BERBEC – Demonstrezi tuturor că ești responsabilă și că pot avea încredere deplină în tine. Comunică deschis cu partenerul de viață. S-ar putea să vă certați. Ai idei bune, care pot fi puse în practică cu costuri minime. Apucă-te de treabă!

In week-end – Dedică acest week-en odihnei și relaxării. Meriți și ai nevoie!

TAUR – Relațiile cu rudele nu sunt foarte bune și te simți obosită psihic din această cauză. Petreci mai mult timp cu partenerul de viață și ești dispusă să faci compromisuri ca să nu te mai cerți cu el. S-ar putea să primești niște bonusuri în urma muncii depuse. Colegii te apreciază.

In week-end – Doua zile în care să fiaci doar ce vrei…. Folosește în mod util timpul, nu-l risipi. Este cea mai importantă avere pe care o avem.

GEMENI – Treci prin sentimente contradictorii și îți strici toată ziua. Nu mai face scenarii negative în mintea ta! Relația cu partenerul de viață este cam rece. Nu îi acorzi deloc atenție. Ai foarte mult de lucru și cu greu te împarți între casă și serviciu.

In week-end – Dedica zilele libere organizării și lucrurilor practice. În felul acesta săptămâna viitoare, care se anunță foarte grea, o să fie mult mai lejeră.

RAC – Starea ta de spirit îți poate influența norocul. Fii veselă, orice-ar fi! Relația cu partenerul de viață este foarte bună. Vă înțelegeți bine. Poți avea succes în afaceri. Planifică cu grijă toate amănuntele.

In week-end – Privește cu încredere în viitor și nu te lasa copleșită de nostalgie.

LEU – Fă mai multă mișcare și te vei simți foarte bine! Datorită faptului că ești veselă și comunicativă, bărbații sunt atrași de tine ca un magnet. Ai șanse să te cuplezi. S-ar putea să ți se propună un post mai bun, cu salariu mai mare, însă raspunderea e pe măsură.

In week-end – Ai în plan o ieșire cu un grup de prieteni și parca ai refuza. Nu face greșeala asta!

FECIOARA – Te simți lipsită de energie și nu ai chef să faci nimic. Nu te ocupa de treburi importante astăzi! Dacă ești singură, ai șansa de a cunoaște persoana potrivită pentru tine. Socializează, mergi la petreceri, evenimente. Ai o zi frumoasă la serviciu, cu realizări importante. S-ar putea să primești și salariul.

In week-end – Dedică mai mult timp familiei tale. Are nevoie d etine, tot așa cum și tu ai nevoie de ei.

BALANTA – E posibil să ai mici probleme de sănătate. Îngrijește-te la cel mai mic semn! Descoperi lucruri noi despre partenerul tău, care te vor surprinde plăcut. Te preocupă în mod deosebit banii și nu mai ești atentă la ce lucrezi. Concentrează-te pe ce ai de făcut!

In week-end – Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Poți începe cu două zile de relaxare și odihnă.

SCORPION – Ai nevoie să stai singură și nu mai răspunzi nici măcar la telefon. Toată lumea te caută. Nu comunici deschis cu partenerul tău. Crezi că nu te-ar putea înțelege. Nu vrei să te mai gândești la problemele profesionale, ai nevoie de liniște. Odihnește-te atât cât ai nevoie!

In week-end – Zilele așa zis libere sunt nonotone și obositoare. Gândește-te că tot ceea ce faci, faci pentru cei dragi ție și trage-ți de aici energia.

SAGETATOR – Te simți bine și ești plină de energie. Toată ziua stai pe drumuri. Îl susții cu toată tăria pe partenerul tău, indiferent dacă a greșit sau nu. Îl iubești cu adevărat. Ești exact persoana potrivită pentru jobul pe care îl ai. Te poți descurca în orice împrejurare.

In week-end – Bucur-te de ceea ce primești. Uneori darurile au o valoare mult mai mare decât cea aparentă.

CAPRICORN – O duci bine din punct de vedere financiar, dar nu strică să fii econoamă. Comunicarea cu iubitul lasă de dorit. Aveți păreri opuse și nu puteți ajunge la nicio înțelegere. Trebuie să demonstrezi la serviciu că ești o profesionistă. Cineva important te remarcă.

In week-end – Ai multe planuri pentru week-end, și le poți realiza pe toate cu o singură condiție: să te organizezi eficient.

VARSATOR – Chiar dacă treci prin greutăți, reușești să-ți menții zâmbetul pe buze. Foarte bine! Simți că partenerul s-a răcit față de tine. Lasă-l liber o perioadă. Cunoști persoane noi care te pot ajuta în carieră. Împrietenește-te cu ele!

In week-end – Ai o perioadă în care culegi roadele muncii tale. Bucura-te de succesele tale!

PESTI – S-ar putea să ai parte de momente în care simți că îți fuge pământul de sub picioare, dar vei reuși să treci repede peste ele. Te plimbi cu partenerul tău prin locuri în care nu ați mai fost niciodată. Sunteți fericiți împreună. Ești norocoasă din punct de vedere profesional și financiar. Adaptează-te imediat la orice schimbare!

In week-end – O să fie un week-end minunat numai dacă vei vrea să ai un final de săptămână reușit. Nu afce mofturi!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns