Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 26 noiembrie 2019. Sa numaram momentele bune ale zilei

Horoscop zilnic – 26 noiembrie 2019. Sa numaram momentele bune ale zilei

Datele generale ale zilei 26 noiembrie 2019. Uneori numaram zilele pana la un anume eveniment, sau un anume moment. Altii numara momentele bune ale unei zile. Fa si tu ca cei din urma si aduna momentele bune. In ele vei gasi si forta si energia pentru a le face pe toate cele care sunt de facut azi. Poti incerca sa faci asta in fiecare zi si zilele vor avea dintr-o data o alta valoare. Este perioada magica din an si poate ca ar fi potrivit sa incepem sa ne pregatim pentru Sarbatori, prin a avea grija de noi inainte de toate celelalte care sunt de facut.

Zodiile de apa sunt ambitioase si gasesc solutii pentru problemele lor, zodiile de foc sunt agitate si se enerveaza usor, zodiile de aer sunt ambitioase si spun tot ceea ce gandesc, chiar daca asta produce probleme, zodiile de pamant sunt obosite si au cu disperare nevoie de o pauza, pe care nu si-o permit.

BERBEC – Te macină ceva în suflet și ești tristă. Cu cât afli mai repede cauza, cu atât mai bine. Fii sinceră cu iubitul tău, dacă îl minți, te minți și pe tine. Nu ai chef de muncă și te plictisești la serviciu. Nu-i mai ține pe ceilalți de vorbă, că nici ei nu-și vor face treaba

TAUR – Nu este indicat să împrumuți bani prietenilor, pentru că nu vor avea de unde să ți-i dea înapoi prea curând. Bănuiești că partenerul tău te înșală, dar nu te îngrijorezi. Știi că până la urmă va veni acasă. Aștepți să vezi dacă ți se mai dă ceva de lucru. Ai terminat tot ce aveai de făcut.

GEMENI – Astăzi ești foarte înțelegătoare și reușești să comunci chiar și cu persoanele cu care nu te puteai înțelege. Te gândești ce surpriză să-i faci partenerului de viață de sărbători. Caută mai multe oferte. S-ar putea să nu poți face tot ce ți-ai propus, pentru că apar întârzieri la livrare etc.

RAC – Te trezești devreme pentru că ai multe de făcut astăzi. Seara te vei întâlni cu o persoană dragă.  Nu îți este gândul la dragoste, în această perioadă ești foarte aglomerată și nu ai timp de nimic. Volumul de muncă este mare și trebuie să rezolvi și o problemă legată de acte care îți dă bătăi de cap.

LEU – Te-ai săturat de atâtea probleme și nu mai vrei să te gândești la ele. S-ar putea să ieși singură în oraș, să te relaxezi. Chiar dacă partenerul te așteaptă acasă cu masa pregătită, nu ai de gând să vii prea repede. Ai nevoie de un răgaz. Nici măcar nu au venit sărbătorile și ești deja foarte obosită. Ai foarte mult de lucru.

FECIOARA – Ai o zi mai grea, apar probleme la tot pasul. Se mai întâmplă să fie și astfel de zile ghinioniste. S-ar putea să ai probleme cu partenerul de viață și să te gândești deja la partajarea bunurilor comune. Nu mai visa atât de departe! Pot apărea momente dificile, în funcție de gradul de responsabilitate pe care îl ai în firmă..

BALANTA – Singura grijă pe care o ai este cea a banilor. Nu te poți descurca singură până iei salariul.  S-ar putea să te cerți cu cineva din familie și să-ți verși nervii pe partenerul de viață. Calmează-te! Încă mai visezi frumos la o carieră de succes, dar mai ai de lucrat la atitudine. Nu te simți ca o învingătoare.

SCORPION – Ești sociabilă, ai o capacitate de convingere foarte mare și reușești să faci tot ce ți-ai propus. E posibil să ai divergențe de opinii cu partenerul tău în legătură cu apartenența religioasă. Nu insista prea mult dacă el nu e de acord cu tine. Fiecare e liber să aibă convingerile lui. Pot apărea probleme cu banii, întârzieri de salariu, care te pun pe jar.

SAGETATOR – Te gândești să împrumuți bani de la o prietenă pentru a putea face față cheltuielilor care apar. Ești stresată cu alte probleme și nu-ți mai bați capul cu partenerul de viață. Poate să se descurce și singur. Te uiți prin anunțurile de angajare pentru a căuta o ofertă de colaborare care să-ți aducă venituri suplimentare.

CAPRICORN – Vrei să te simți bine și mergi prin magazine să-ți cumperi ceva. Atenție să nu rămâi fără bani după aceea! Ai o stare de spirit excelentă și vrei să te distrezi. E posibil să ieși la o cafea cu un bărbat pe care abia l-ai cunoscut. Ești cu capul în nori și nu înțelegi ce ți se spune. Mai bine mai întreabă o dată decât să greșești și să muncești degeaba.

VARSATOR – Grijile permanente îți afectează sănătatea. Încearcă să te detașezi de toate. Din punct de vedere sentimental ești fericită. Partenerul tău știe să te facă să te simți bine. La serviciu pierzi timpul cu niște persoane indecise. Nu vei reuși să stabilești nimic concret.

PESTI – E posibil să faci un împrumut la bancă pentru sărbători. Nu este o idee bună, mai bine cheltui atât cât îți permiți. Vrei să fii corectă în relația cu partenerul de viață și îi spui tot ce se întâmplă. S-ar putea să nu-i convină. Ceva se schimbă la locul de muncă, e posibil să fie vorba de o reorganizare.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns