Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 28 martie 2018

Horoscop zilnic – 28 martie 2018

Datele generale ale zilei: 28, miercuri. Știai ca ziua de miercuri este una dintre cele mai bune zile din săptămână? NU! Acum știi! Miercurea este ziua de mijloc, este ziua în care poți repara, poți construi și poți să o iei de la capăt, din nou, dacă până acum nu a fost tocmai bine. E ceva magic în ziua de miercuri, dar de magie beneficiază doar cei care știu!

Vibratia zilei este 1, ceea ce înseamnă ca suntem în fața unui nou început, că putem să facem planuri, a căror șansă de reușită este maximă.

Gandul bun al zilei: Se spune că norocul este mereu de partea celor curajoși…

BERBEC – Nu te îngrijora dacă te simți un pic rău. E doar astenia de primăvară! Partenerul tău trece printr-o perioadă mai grea și are nevoie de sprijinul tău. Ai grijă de el! Începi un proiect nou, dar ai nevoie de colegii tăi. Cere-le ajutorul!

TAUR – Ai o zi aglomerată, toată lumea te solicită. Nu se va supăra nimeni dacă refuzi. Nu ai parte de evenimente deosebite în viața sentimentală. Nu e o zi bună pentru a te îndrăgosti. Ai succes în afaceri. A venit vremea să culegi roadele muncii tale.

GEMENI – Ar trebui să faci o vizită la medic, nu te mai trata doar cu ceaiuri! S-ar putea să mergi la o petrecere unde să-ți cunoști viitorul partener. E posibil ca niște prieteni să te coopteze într-o afacere. Ar fi bine să te implici.

RAC – Ești plină de energie. S-ar putea să ieși în oraș să te distrezi. Ești admirată de mai mulți bărbați și partenerul tău ar putea deveni gelos. Îți merge bine din punct de vedere financiar și ai succes în tot ce faci.

LEU – Un tratament naturist pentru afecțiunea pe care o ai te va ajuta foarte mult. Ai încredere în forța tămăduitoare a plantelor. Partenerul te susține din punct de vedere moral. Ai mai multă încredere în el! Ai o zi complicată la serviciu, s-ar putea să te certe șefii.

FECIOARA – Ești foarte obosită și îți dorești să ai câteva ore libere ca să te odihnești. Astăzi nu ai timp de pierdut. Partenerul tău este irascibil și îți reproșează tot felul de lucruri. Lasă-l să se odihnească și își va reveni. Nu ești deloc atentă la ce faci și s-ar putea să primești reproșuri din partea colegilor.

BALANTA – Ești plină de energie și te simți bine. S-ar putea să te vezi cu o bună prietenă. Ai șanse să începi o nouă relație. Nu duci lipsă de admiratori. Ia-te după intuiție și nu vei regreta! Ai șanse să avansezi.

SCORPION – Cu sănătatea stai bine și nu-ți faci griji în privința ta. Ești foarte optimistă și încrezătoare. Primești o surpriză din partea partenerului tău care te va face foarte fericită. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere profesional. Aștepți o mărire de salariu.

SAGETATOR – Ai mai multe cheltuieli care îți vor goli buzunarul. Organizează-ți mai bine plățile! Petreci o seară frumoasă cu partenerul tău. Nu mai discutați despre problemele voastre, doar simțiți-vă bine! Totul merge bine la serviciu. Aștepți cu nerăbdare salariul.

CAPRICORN – Te tratezi după ureche și nu e bine. Mergi la medic neapărat! Partenerul tău se străduiește să se schimbe. Ești mulțumită de el. Ai rezultate deosebite la examene, teste care te pot ajuta să evoluezi din punct de vedere profesional.

VARSATOR – Muncești mult și nu ai timp să te odihnești. Până la sfârșitul zilei vei fi epuizată. Partenerul tău te critică și e posibil să te cerți cu el. Lasă-l să spună ce are de zis, apoi se va calma. Ai multă treabă la serviciu și trebuie să te organizezi foarte bine ca să termini la timp.

PESTI – Te simți bine și ești plină de energie. Vei avea o zi frumoasă.  Partenerul tău are nevoie de tine. Fă-ți timp ca să-l ajuți. Schimbă ceva în modul tău de lucru pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Ai șanse să te faci remarcată.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply