Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 noiembrie 2017

Horoscop zilnic – 28 noiembrie 2017

Datele generale ale zilei: 28, marti. Este o zi aparent banala. In fapt o zi banala ascunde cele mai mari si mai speciale provocari, care implinite vor marca toata existenta ta de acum inainte. O zi ca oricare alta, care va aduce ceva special pentru fiecare zodie in parte. Secretul este sa primeti cu bucurie darurile zilei si sa depasesti angoasa fara suport a celor trei ceasuri rele.

Vibratia zilei este 3 ceea ce ne face deschisi la comunicare si dornici de dialog. Avem nevoie mai mult ca in alte zile de a vorbi cu cei din jurul nostru, nu pentru a spune ceva important, ci pentru a ne pune pe noi in ordine.

Gandul bun al zilei: Ajuta-te mai inainte de orice pe tine pentru ca in felul acesta ii vei putea ajuta pe toti!

BERBEC – Chiar dacă ai un program încărcat, nu sări peste masa de prânz. O durere de stomac îți mai lipsea!Ții foarte mult la partenerul tău iar el s-ar putea să nu aibă aceleași sentimente ca și tine. Mai bine caută pe cineva care te va iubi cu adevărat. La serviciu ai succes în toate activitățile, s-ar putea să închei contracte noi.

TAUR – Ești sensibilă din punct de vedere emoțional și privești lucrurile prin prisma emoțiilor tale. Cere și alte păreri în legătură cu problemele care te frământă! Devii foarte geloasă și vei strica atmosfera din cuplu. Partenerul te va evita și mai mult. Te implici în mai multe activități, ca să câștigi mai mulți bani. Ai nevoie de ei ca să cumperi cadouri de sărbători.

GEMENI – Nici nu ai început bine săptămâna și ești deja foarte obosită. S-ar putea să te doară capul de dimineață.
Partenerul nu te ajută la treabă sau are pretenții de la tine să fie casa pusă la punct. E posibil să vă certați. Ai multă treabă la serviciu și te stresezi la maximum. Nu intra în panică!

RAC – Ai multă treabă și dacă nu ești atentă s-ar putea să-ți slăbească organismul și să te simți rău. Ia niște vitamine!
Seara vei petrece timpul în compania familiei și te vei simți minunat. S-ar putea să faci niște compromisuri pentru partenerul de viață. Visurile tale mai au de așteptat. Deocamdată ai mult de muncă.

LEU – Spune-ți în gând tot ce-ți dorești și se va îndeplini. Astăzi e ziua ta norocoasă. Comunicarea cu partenerul de viață lasă de dorit. Nu vă spuneți tot ce vă frământă. Îți merge bine din punct de vedere profesional. Ai șanse să primești o sumă importantă de bani.

FECIOARA – Astăzi nu ai chef de nimic și lași totul baltă, chiar dacă te vei aglomera mai târziu. Ai mari șanse să te cuplezi cu un bărbat de care îți place foarte mult. Ești îndrăgostită. Ai vrea să pleci o oră-două de la serviciu, dar nu se poate. Nu-ți poate ține nimeni locul.

BALANTA – Te simți foarte obosită și e posibil să te doară capul. Ai nevoie de liniște și de odihnă. Partenerul a devenit dintr-o dată nervos și pretențios. Ai răbdare, o să revină la sentimente mai bune. Faptul că ești foarte sociabilă te ajută să stabilești contacte cu persoane care te pot ajuta în carieră.

SCORPION – E posibil să plătești avansul pentru o vacanță de sărbători sau să cumperi de pe acum un sejur pentru anul viitor. Mai lasă-l și pe partenerul tău să ia decizii. Așa se va simți important. Îți planifici munca pentru luna viitoare, care va fi foarte aglomerată. Fără un program bine stabilit nu poți face față.

SAGETATOR – Tot programul tău este dat peste cap și nu ai timp nici măcar să iei masa. Astăzi ești foarte ocupată.
Nu poți petrece cu familia o seară liniștită deoarece ajungi târziu acasă și ești foarte obosită. Trebuie să te descurci cu ce ai și îți este greu să-ți faci bine treaba în aceste condiții.

CAPRICORN – Ești preocupată de aspectul fizic și s-ar putea să-ți faci o programare la salon. Trebuie să arăți mereu bine.
Pot apărea diferențe de opinie între tine și partenerul tău. Rezolvă-le cu diplomație, nu mai țipa la el. Chiar dacă ai primit salariul, nu te grăbi să-l cheltui pe tot. Păstrează niște bani pentru luna viitoare.

VARSATOR – Ai tendința să gândești negativ și de aceea nu-ți va merge bine. Fii optimistă! Partenerul este supărat că nu ai timp să ieși cu el în oraș. Are nevoie de atenția ta. Lucrezi foarte bine în echipă și știi să o coordonezi în așa fel încât să obțineți rezultate bune.

PESTI – S-ar putea ca cineva din familie să aibă probleme de sănătate și să trebuiască să-i dai niște bani. Nu-ți face griji dacă partenerul este mai distant. Are foarte multă treabă, e stresat și obosit. S-ar putea să fie nevoie de un nou computer la serviciu și să aștepți să ți se aducă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns