Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 29 ianuarie 2018

Horoscop zilnic – 29 ianuarie 2018

Datele generale ale zilei: 29, luni. Început de săptămână, săptămână care se anunță lungă, grea și relativ tensionată. Lucrurile se vor așeza pe un făgaș mai normal undeva pe la mijlocul perioadei. Schimbările și tensiunile care apar sunt firești și necesare pentru că schimbarea este singura cale prin care mergem mai departe. În lipsa schimbării batem pasul pe loc și pierdem vremea.

Vibratia zilei este 11 ceea ce âînseamnă că unele dintre zodii vor fi puternic avantajate, iar unele schimbări, deși brutale vor aduce o schimbare majoră în bine.

Gandul bun al zilei: Bucură-te de succese și mergi mai departe cu și mai multă ambiție.

BERBEC – Ești agitată, nu-ți găsești locul și simți permanent nevoia să faci ceva. Ai spor în toate. Te încearcă o stare de melancolie, s-ar putea să-ți pară rău după o iubire din trecut. La serviciu este aglomerație mare, așa se întâmplă mereu în prima zi din săptămână.

TAUR – Ești calmă, nimic nu te poate scoate din starea de melancolie care te-a cuprins. Ești egoistă, nu te interesează problemele partenerului de viață. Să se descurce singur! S-ar putea ca cineva să încerce să facă în așa fel încât să nu dai bine în ochii șefilor. Deocamdată nu poți să faci nimic.

GEMENI – Astăzi ești norocoasă, toate dorințele ți se îndeplinesc fără să depui prea mult efort. Îți iei inima în dinți și îi spui partenerului exact ce crezi despre el și ce te nemulțumește. Nu mai poți să stai și să aștepți să se schimbe. Ai posibilitatea de a câștiga în plus, dar vei munci mai mult pentru asta.

RAC – S-ar putea să ai probleme de sănătate și să trebuiască să mergi neapărat la medic. Ai sentimente intense pentru un bărbat, posibil un amic. Apare șansa de a face o călătorie în străinătate, în interes de serviciu. Ești norocoasă.

LEU – Ține cont de sfaturile prietenilor, sunt foarte bune. Treci printr-o perioadă stresantă. Din punct de vedere sentimental ești liniștită. S-ar putea să ai parte de o aventură. Trebuie să dai dovadă de diplomație la serviciu, abține-te cât poți, să nu faci vreo gafă.

FECIOARA – Ai o zi foarte aglomerată, e posibil să faci mai multe drumuri. Ai grijă pe unde mergi! Ai nevoie de libertate și nu-i spui partenerului tot ce faci pe parcursul zilei. Imaginea ta profesională se îmbunătățește. Reușești să te faci remarcată.

BALANTA – E posibil să aștepți niște bani și să-i primești cu întârziere. Ești cam supărată. Ai intrat într-o încurcătură sentimentală din care nu mai vezi nicio ieșire. Caută soluții! Funcția pe care o deții s-ar putea să fie contestată. Atenție mare la serviciu!

SCORPION –Te preocupă anumite chestiuni personale legate de documente și s-ar putea să faci câteva drumuri ca să îți rezolvi problemele. Partenerul tău muncește foarte mult și e posibil să vină târziu acasă. Nu prea mai petreci timpul cu el.
Apar situații delicate la locul de muncă, care îți vor pune răbdarea la încercare.

SAGETATOR – Știi să-ți spui punctul de vedere în așa fel încât toată lumea să-ți dea dreptate. Ești foarte sociabilă. Ești fericită în dragoste, te înțelegi bine cu partenerul de viață. Faci treabă bună la serviciu, s-ar putea să ai realizări deosebite, care or să te ajute să avansezi mai târziu.

CAPRICORN – Viața de familie este pe primul loc, tot timpul ți-l dedici copiilor, părinților, persoanelor de care trebuie să ai grijă. Pot apărea dispute cu partenerul de viață, dar până seara vă veți împăca. Ai idei bune, care pot salva o situație neplăcută la serviciu.

VARSATOR – Te simți bine și ai chef de viață. E posibil să ieși în oraș să te distrezi. Nu-ți pasă dacă se ajunge la o relație sau nu, tot te întâlnești cu băieții. E posibil să înregistrezi pierderi financiare în afaceri. Fii cu ochii pe bani.

PESTI – Te preocupă mai mult treburile casnice, s-ar putea să ai o problemă în ceea ce privește locuința. Partenerul încearcă să te bine-dispună, cumpărându-ți ceva. Te iubește foarte mult. Ai un post de răspundere și de tine depinde cât de bine merge treaba. Implică-te mai mult!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply