Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 31 octombrie 2017

Horoscop zilnic – 31 octombrie 2017

Datele generale ale zilei: Final de octombrie, inceput de noiembrie. Miez de toamna si zile din ce in ce mai scurte. Caldura si emotiile bune vin din interior si sunt sustinute de astre, in mai mare sau mai mica masura, pentru fiecare zodie. Noiembrie se anunta o luna plina, relativ tensionata, iar ultima zi din octombrie da tonul pentru ce va urma.

Vibratia zilei este 4 si aduce reusite si clarificari pentru fiecare nativ in parte.

Gandul bun al zilei: Respectul fata de propria ta persoana este priml pas pentru respect si dragoste pentru ceea ce este in jurul tau.

BERBEC – Te-ai intins mai mult decat iti este plapuma si acum suporti consecintele pentru ca eforturile tale trebuie sa fie mult mai mari pentru a face fata provocarilor financiare. Partea buna este ca nu este prima data cand treci prin asa ceva si ai experienta asa ca te vei descurca.

TAUR – Ai cateva obligatii de onorat. Le-ai tot amanat si a venit scadenta. Va trebui sa-ti faci timp si sa te achiti de angajamentele pe care le-ai neglijat. Nu uita ca respectul fata de sine impune sa-ti respecti cuvantul dat.

GEMENI – Trebuie sa amani o parte din planurile tale pentru ca evenimente neplanificate iti vor da peste cap planurile zilnice. Nu te supara si rezolva ceea ce a aparut nou, pentru ca este in folosul tau.

RAC – Esti intr-un punct de cotitura in care trebuie sa iei cateva decizii importante. Gandeste-te la aventaje si la dezavantaje, dar nu-i omite nici pe cei care au nevoie de tine si care se bazeaza pe abilitatile tale. Trebuie sa-i iei si pe ei in calcul cand vei alege ce faci.

LEU – Tanjesti dupe zile calme, fara evenimente, fara tensiuni. Mai ai de asteptat cateva zile pana in momentul in care te vei bucura de un astfel de moment. Azi traiesti in acelasi iures ca si zilele trecute, dar partea buna este ca cele mai multe din probleme se vor rezolva cu bine.

FECIOARA – Ai mintea deschisa la nou si accepti cu usurinta orice provocare. Esti sociabila si atenta cu cei din jurul tau, ceea ce este o raritate pentru comportamentul tau. Vei primi laude si o sa te simti bine.

BALANTA – Dozeaza-ti cu atentie efortul pentru ca ai multe de rezolvat. Fii atenta si nu te grabi. De cele mai multe ori graba incurca si strica lucrurile, iar un ritm mai lent este mult mai productiv.

SCORPION – Ar fi bine sa fii mai indulgenta cu tine. Esti de cele mai multe ori perfectionista si asta nu este neaparat o calitate ci un defect pentru ca iti consuma inutil multa energie si impune un efort pe care nu-l apreciaza nimeni.

SAGETATOR – Esti reticenta si recalcitranta, nu-ti intra nimeni in voie si nimic din ceea ce vrei nu se intampla. Asa te simti, azi. In fapt, totul curge in favoarea ta si in zilele urmatoare vei vedea asta.

CAPRICORN – Esti foarte ambitioasa, esti dispusa sa muncesti mai mult, desi este greu d ecrezut ca cineva poate face mai mult decat oricum faci. Afla ca efortul va fi recompensat si vei sta mereu in partea buna a lucrurilor.

VARSATOR – Te implici intr-un proiect colectiv care iti consuma foarte mult din energie si din timp, in detrimentul planurilor si proiectelor tale personale, care treneaza si sunt lasate in asteptare. Vei recupera in zilele urmatoare.

PESTI – Esti foarte activa azi, dar cu toate acestea parca nu este suficient. Este o perioada agitata si este nevoie sa faci mai mult, pe toate planurile, pentru ca astea sunt vremurile. Fiecare in parte vrea totul, acum…

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns