Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 4 februarie 2019. O zi complicata

Horoscop zilnic – 4 februarie 2019. O zi complicata

Datele generale ale zilei de 4 februarie – Un inceput de saptamana care sta sub semnul tensiunilor. Este o zi complicata, cu momente tensionate si stres. Tipic pentru o zi de luni, dar de data aceasta lucrurile sunt amplificate de Luna noua si provocarile unei noi etape, importanta si definitorie pentru toti nativii.

Spune cu glas tare ce vrei si vei obtine!

BERBEC – E posibil să pleci într-o călătorie. Va fi un prilej de relaxare pentru tine. Nu reușești să te înțelegi cu partenerul de viață, comunicarea este defectuoasă. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere profesional. La serviciu este liniște.

TAUR – Apar certuri între membrii familiei care nu pot fi potolite cu niciun chip. Ești supărată. E posibil să apară nemulțumiri între tine și familia partenerului tău sau între tine și familia lui. Ai rezultate deosebite la examene, teste. Reușești să faci impresie bună la un interviu.

GEMENI – Vei avea parte de surprize plăcute astăzi. Te simți bine în compania celor dragi. Viața sentimentală este excelentă. S-ar putea ca partenerul de viață să-ți facă un cadou. Ai multe idei bune care îți pot spori câștigurile financiare. Pune-le în practică!

RAC – Te simți plină de energie și ai spor în toate. Diseară s-ar putea să mergi la o petrecere. Vei avea o seară frumoasă în compania partenerului, care nu te pierde din priviri. Faci treabă bună la serviciu și ești lăudată de șefi. Te simți importantă.

LEU – Acasă ai parte de o atmosferă liniștită. S-ar putea să stai singură în cea mai mare parte a zilei. Părerile tale în ceea ce privește petrecerea timpului liber diferă de cele ale partenerului de viață. Nu reușiți să ajungeți la un consens. Apar provocări, discuții, neînțelegeri la locul de muncă, cărora le faci cu greu față.

FECIOARA – Ai nevoie de relaxare, așa că lasă toate grijile deoparte și mergi într-un loc în care te simți bine. Partenerul de viață te iubește foarte mult și are grijă de tine. Vrea să-ți facă o surpriză. Deși ai mult de lucru, faci o pauză pentru a te putea liniști. Ai avut prea multe probleme săptămâna aceasta.

BALANTA –  Iei parte la un eveniment deosebit, la care ai ocazia să cunoști persoane noi, influente. Fii deschisă, sociabilă și vei avea succes. Dacă ești în căutarea unui partener, ai șanse să-l găsești exact când nu te aștepți. Ți-ai făcut mulți prieteni printre colegii de la serviciu și astăzi petreci alături de ei. S-ar putea să fie ziua cuiva dintre ei.

SCORPION –  S-ar putea ca o concepție de viață să-ți fie zdruncinată din temelii. Te vei schimba mult după aceea. Spre surpriza tuturor cunoscuților, e posibil să începi o relație cu un bărbat care în trecut nu corespundea pretențiilor tale. E posibil să ai divergențe de opinie cu șefii sau colegii. Încerci din răsputeri să demonstrezi că tu ești cea care are dreptate.

SAGETATOR – Cum primești niște bani, te duci imediat prin magazine să-ți cumperi ceva. Te simți bine când mergi la cumpărături. Sentimentele tale legate de partenerul de viață sunt schimbătoare. Nu știi ce vrei. Gândirea logică te ajută să rezolvi toate problemele. Te descurci foarte bine la serviciu.

CAPRICORN – Riști să te cerți cu toată lumea din jurul tău. Starea psihică proastă amplifică și mai mult acest conflict. Nici cu partenerul de viață nu te înțelegi bine. Ca să nu te cerți cu el, mai bine stai singură. Nu te băga în conflictele care apar la serviciu pentru că vei pica la mijloc.

VARSATOR –  Nu ai dormit bine azi-noapte și astăzi nu vei fi în formă bună. Încearcă să te odihnești pe parcursul zilei, dacă poți. Ești orgolioasă și nu cedezi în fața partenerului, chiar dacă are dreptate. Faci tot posibilul să închei contracte, să găsești clienți noi, dar nu prea reușești.

PESTI – Te simți atât de bine încât astăzi nu faci decât să te distrezi. Ieși cu prietenii la un film. Pasiunea care te-a cuprins te va ține câteva zile. Atragi bărbații ca un magnet. Mare atenție la locul de muncă, cineva s-ar putea să facă niște greșeli și să răspunzi tu pentru ele.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply