Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 5 august 2019. O săptămână bună și o zi de luni tensionată

Horoscop zilnic – 5 august 2019. O săptămână bună și o zi de luni tensionată

Datele generale ale zilei 5 august 2019. In linii mari se anunță o săptămână bună cu câteva realizări pentru fiecare zodie în parte. succesul vine, însă, doar în urma efortului, a implicării și a unei atitudini pozitive, în ciuda realității, uneori tulburi. Ziua de azi este una care începe în forță. Sunt angoase și tensiuni, dar finalul este mereu bun!

Zodiile de apa sunt plictisite și mofturoase, zodiile de foc sunt implicate în tot ceea ce fac, zodiile de aer au realizări, iar zodiile de pamant sunt foarte tensionate și au multe probleme.

BERBEC – Ai reușit să faci rost de bani și acum te simți bine pentru că poți merge la cumpărături. Partenerul tău este fericit atunci când ești și tu fericită. Fii veselă! S-ar putea să ți se propună o colaborare și să câștigi mai mulți bani.

TAUR –  Gândul îți este numai la distracție. Într-o zi atât de frumoasă ai prefera să pleci departe de casă. S-ar putea ca partenerul tău să nu poată pleca cu tine. Încercați să ajungeți la un consens. Nu începe nicio activitate importantă astăzi, e mai bine să pornești de luni.

GEMENI – Ești sentimentală și starea ta de spirit îți influențează toate deciziile. Nu lua hotărâri importante astăzi. Ești fericită în dragoste și stai numai pe lângă partenerul tău. Lași munca deoparte și te distrezi mai mult decât de obicei.

RAC –  S-ar putea ca diseară să mergi în vizită la niște prieteni. Nu ești într-o stare psihică bună, dar nu strica ziua celorlalți. Din cauza problemelor financiare nu-l mai bagi în seamă pe partenerul tău. El te simte că nu ești în apele tale. Ești obosită din cauză că muncești până târziu și nu ai reușit să recuperezi orele de somn pierdute.

LEU –  Ai foarte multă treabă și te apuci să le faci pe toate astăzi. Dă-i măcar un semn partenerului de viată, spune-i că îl iubești. Ai lucrat în avans pentru a putea pleca linitită în concediu. Ai reușit să termini la timp tot ce aveai de făcut.

FECIOARA – Petreci seara în familie și te odihnești. Te simți bine în brațele partenerului de viață. Vă înțelegeți bine. Lasă deciziile importante pentru altă dată, căci s-ar putea să greșești.

BALANTA – Te ocupi mai mult de tine pentru că s-ar putea să pleci în weekend la mare. Nu-i mai face reproșuri partenerului de viață, toată ziua îl cicălești. Te preocupă în mod deosebit afacerile, nu poți pleca din localitate fără să le lași puse la punct.

SCORPION – Ești cu capul în nori și te simți debusolată. Nu știi ce faci și ce spui. Ai uitat că partenerul te-a rugat să faci ceva. S-ar putea să se supere puțin pe tine. E posibil să te cerți cu un coleg la serviciu, din cauză că nu ai fost atentă cu lucrurile lui.

SAGETATOR – Prietenii îți dau sfaturi pe care nu vrei să le asculți. Ești orgolioasă. Problemele sentimentale îți afectează toate activitățile. S-ar putea să fii geloasă. Nu îți este gândul la serviciu, preferi să te relaxezi.

CAPRICORN – S-ar putea să pleci la drum, într-o vacanță de câteva zile. Partenerul e supărat pe tine, ori din cauză că nu-i convine să plece de acasă, ori că ai plecat fără el. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere profesional. Ai o perioadă liniștită.

VARSATOR –  Din cauza dificultăților financiare renunți să pleci într-o excursie. Nu mai fii atât de supărată! Faci tot posibilul să-l mulțumești pe partenerul de viață. El ce face pentru tine? Tratează cu diplomație problemele legate de serviciu. Nu te certa cu nimeni.

PESTI – Ieși diseară cu prietenii în oraș, distrează-te, simte-te bine! S-ar putea ca pe partenerul tău să-l doară capul și să nu meargă cu tine. Te poți distra și singură! S-ar putea ca șefii tăi să ia câteva decizii care nu-ți convin. Nu e cazul să faci o scenă la serviciu.

Citeste si cu ce zodii esti compatibila?, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata detaliile de aici (Ciocolata pentru zodii).

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comments

comments

Leave a Reply