Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 5 decembrie 2018. Balantele au o zi proasta, Varsatorii una foarte buna!

Horoscop zilnic – 5 decembrie 2018. Balantele au o zi proasta, Varsatorii una foarte buna!

Datele generale ale zilei de 5 decembrie – Azi toata lumea se gandeste doar la Mos Nicolae si mai sunt 20 de zile pana la Craciun!. Nu-ti fie teama de trecerea timpului. Luna si Pluto fac o combinatie exceptionala care sustine sentimentele, apropierea si favorizeaza clarificarile intre cei care nu s-au inteles.

BERBEC – Ești bine-dispusă și îi faci și pe cei din jurul tău să se simtă bine. Nu uita să mergi la cumpărături, mai ai ceva de luat. Și ție și partenerului tău vă place să faceți surprize frumoase. În seara asta vă veți distra împreună.
Încerci să te împarți între casă și serviciu. Ai foarte mult de lucru și vrei să ajungi mai devreme acasă.

TAUR – Ai cheltuit deja foarte mulți bani pentru cadouri, ar fi bine să te potolești! Vrei să te întâlnești mai repede cu iubitul tău, ca să vezi ce surpriză ți-a pregătit. S-ar putea să aștepți până mâine. La serviciu e o atmosferă de sărbătoare, te simți bine alături de colegii tăi.

GEMENI – Ai fi vrut să dormi mai mult, dar trebuie să te trezești devreme. Ai un program încărcat. I-ai pregătit partenerului o surpriză și abia aștepți să se întoarcă acasă de la serviciu. Dacă v-ați certat, împăcați-vă! Șefii au fost îngăduitori cu tine până acum, așa că ține-te de treabă!

RAC – Te preocupă aspectul fizic, vrei să arăți bine de sărbători și s-ar putea să mergi la sală sau la un bazin de înot.
Ești fericită în dragoste pentru că te înțelegi bine cu partenerul tău. E mai greu să începi munca după atâtea zile libere, dar îți vei intra rapid în ritm.

LEU – Ești foarte grăbită și agitată. Ai mai multe drumuri de făcut și ai impresia că nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus astăzi. Nu apar evenimente deosebite în ceea ce privește dragostea. Îți vei da seama care dintre colege nu te suportă și te vorbește de rău la serviciu.

FECIOARA – Te simți bine alături de familia ta și îți aduci aminte cu drag de copilărie. Ești sensibilă emoțional. Te gândești la fericirea celor dragi și vrei să-i surprinzi făcându-le cadouri frumoase. Ești darnică și le oferi colegelor câte o cafea. Te simți bine când dăruiești.

BALANTA – Astăzi ești tăcută, nu ai chef să vorbești prea mult. Ești preocupată de ceva anume. Dacă nu i-ai pregătit un cadou partenerului, încă mai ai timp să mergi să-i cumperi ceva. E posibil să primești o mică atenție din partea colegilor sau din partea șefilor. Te simți bine la serviciu.

SCORPION – E posibil să aștepți cu nerăbdare un colet. Ai comandat ceva de pe internet. Toată ziua ești ocupată și nu îl bagi în seamă pe partenerul tău, dar seara te vei revanșa și îl vei face să se simtă bine. E posibil să primești o primă sau un cadou din partea firmei la care lucrezi. Ești bucuroasă.

SAGETATOR – Ai o zi aglomerată, faci mai multe drumuri pentru a rezolva niște probleme personale. Chiar dacă nu ai foarte mulți bani, îi poți pregăti ceva frumos partenerului. Important e că sunteți împreună. Nu te băga în afaceri dubioase doar de dragul unor câștiguri imediate!

CAPRICORN – Ești norocoasă și fericită, ai parte de mai multe surprize plăcute din partea persoanelor apropiate.
Îl urmărești cu atenție pe partenerul tău ca să-ți dai seama ce ți-a pregătit, dar s-ar putea ca el să te surprindă abia mâine cu ceva frumos. După atâtea zile libere, te-ai aglomerat cu treaba. Vei sta peste program.

VARSATOR – Faci o listă cu persoanele cărora vrei să le faci un cadou și te vei hotărî doar la câteva dintre cei apropiați. Ai așteptări mari de la partenerul tău. Ești cam pretențioasă. Vei avea o zi frumoasă la serviciu, deși e vânzoleală mare și nu te poți concentra.

PESTI – Intuiția îți funcționează foarte bine, bazează-te pe ea în luarea oricărei decizii. Ți se pare că partenerul tău face ceva pe ascuns și devii bănuitoare. Liniștește-te, vrea doar să-ți facă o surpriză. Ai foarte multă treabă la serviciu și abia faci față sarcinilor care îți revin.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply