Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2018

Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2018

Datele generale ale zilei: 5, luni. Incepe saptamana in forta! Este o saptamana buna, in care vei simti energia astrelor, iar puterea ta de munca si concentrare vor creste. Ambitia, perseverenta si dragostea sunt secretele succesului, indiferent despre ce este vorba! Pe de alta parte conjunctia dintre Pluto si Luna face ca tensiunile generale sa creasca, sa apara conflicte si momente pe care ne va fi greu sa le gastionam la nivelul colectivitatii.

Configuratia astrala: Luna este sursa noastra de tensiune pozitiva si negativa, Neptun aduce un pic de liniste, iar Jupiter ne mobilizeaza spre partea ozitiva a lucrurilor. Mercur si Marte ne pun bete in roate.

Zodii avantajate: Tauri, Balante si Scorpioni

Zodii dezavantajate: Rac si Leu

Vibratia zilei este 5, ceea ce inseamna interesati de aspecte legate de viitor si face planuri.

Gandul bun al zilei: Soarele rasare in fiecare zi, indiferent cat noiri sunt pe cer.

Imaginea zilei:

BERBEC –  Astăzi trebuie să fii în formă bună pentru că ai de rezolvat anumite probleme legate de acte. Înarmează-te cu răbdare. Partenerul tău se pregătește să-ți facă o surpriză și de aceea este cam secretos. Nu te mai gândi că are o aventură! O colegă se laudă cu munca ta în fața șefului. Nu te lăsa sabotată!

TAUR – Stai de vorbă cu prietenele tale. Dacă te izolezi de lume, s-ar putea să intri în depresie. Dacă ești supărată în legătură cu iubitul tău, mergi la cumpărături sau la un salon, ca să te simți mai bine. Pot apărea schimbări importante în carieră. S-ar putea să găsești un alt loc de muncă, cu totul diferit.

GEMENI – Chiar dacă nu-ți face nicio plăcere să mergi la medic, e spre binele tău să-ți faci analizele din când în când. A face cadouri persoanelor pe care le iubești este ceva normal pentru tine. Astăzi s-ar putea să mergi la cumpărături. E posibil ca cineva să-ți ofere bani sau cadouri pentru o favoare. Ai grijă să nu încalci legea.

RAC – Acordă mai multă atenție sănătății. Caută un tratament naturist potrivit pentru tine. Ar trebui să te gândești de pe acum ce cadou îi vei face partenerului de viață de sărbători, ca să începi să strângi niște bani. Îți merge bine din punct de vedere financiar, dar și muncești mult. Alergi toată ziua.

LEU –  De când nu ți-ai mai cumpărat un obiect de îmbrăcăminte scump? Ar fi cazul să-i faci o listă Moșului. Nu lua nicio decizie radicală în ceea ce-l privește pe partenerul tău, nu ai vrea să fii singură de sărbători. Gândește-te când ai putea să-ți mai iei concediu, ca să faci cerere din timp.

FECIOARA – Problemele financiare sunt în continuare o problemă pentru tine. Ai nevoie de bani ca să te simți în siguranță. Pasiunea care te-a cuprins este pe plac partenerului tău. Ține-o tot așa! Nu ai foarte mult de lucru, e o zi lejeră la serviciu.

BALANTA – S-ar putea să te doară capul sau să te simți rău din cauza stresului care s-a acumulat. Lasă familia să aibă grijă de tine. Din punct de vedere sentimental nu ești foarte fericită. Fă-ți o listă cu lucrurile care te-ar putea face să te simți bine. La serviciu îți merge excelent. S-ar putea să iei salariul.

SCORPION – E bine că ai mulți prieteni, dar nu te încrede total în ei. Unii stau lângă tine numai din interes. Ai putea să-l prezinți pe iubitul tău tuturor cunoștințelor. Poți să te mândrești cu el. Ai succes în afaceri, astăzi sunt șanse să închei niște contracte sau să faci o înțelegere.

SAGETATOR – Îți merge bine din toate punctele de vedere. Astăzi ai o zi frumoasă, liniștită. Te înțelegi bine cu iubitul tău. Ai observat că de când gândești altfel despre el și purtarea lui s-a schimbat. Banii vin la tine din mai multe surse. Ești norocoasă din punct de vedere financiar, așa că poți juca la loto.

CAPRICORN – Ai o zi liniștită, fără evenimente deosebite. În seara asta stai în pat și te uiți la televizor. Îți găsești liniștea, echilibrul în brațele partenerului. Ești foarte iubăreață. Te plictisești la școală, la serviciu, pentru că nu ai mare lucru de făcut. La un moment dat pleci la plimbare.

VARSATOR –  Ești norocoasă, îți merge bine pe toate planurile, inclusiv cel al sănătății. Se pare că partenerul tău e atras de tine ca la începutul relației. Știi cum să-l farmeci. Banii vin la tine din toate părțile. Ai grijă cum îi gestionezi.

PESTI – Ești sensibilă din punct de vedere emoțional, viața nu a fost întotdeauna blândă cu tine. Fii mult mai stăpână pe tine! Nu trebuie să te afecteze foarte tare faptul că te-ai certat cu partenerul tău. Nimic ține veșnic. La serviciu nu se întâmplă nimic deosebit, dar s-ar putea să stai peste program din cauză că ai ceva de rezolvat.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply