Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 6 septembrie 2019. O zi fantastica si un final de saptamana glorios!

Horoscop zilnic – 6 septembrie 2019. O zi fantastica si un final de saptamana glorios!

Datele generale ale zilei 6 septembrie 2019. Este un final de săptămână mai mult decât interesant. Ziua aduce realizări care pot să te impulsioneze pentru mult timp de acum înainte. Intram într-o perioadă care se anunță optimistă și pozitivă, dar (mereu există un dar), efectele pe plan personal depind de modul în care știi să acționezi și să reacționezi. Weekendul se anunță și el unul special, mai ales că este un final de perioadă, un restart și un început de etapă. Mergi curajos înainte, ai încredere in ceea ce poți și fă ceea ce vrei, pentru că eforturile sunt răsplătite.

Zodiile de apa sunt ambițioase și energice, zodiile de foc au idei și planuri, iar cele mai multe sut bine primite și de astre și de cei din jur, zodiile de aer sunt neliniștite, dar iau decizii bune pentru ele, iar zodiile de pamant  au forță și sunt susținute de energie pozitivă.

BERBEC – Stai mai mult de vorbă la telefon cu o prietenă apropiată și îi povestești toate necazurile tale. S-ar putea ca partenerul tău să fie supărat pe tine din cauză că ești egoistă și nu te gândești decât la tine. Ai nevoie de concediu. Ești obosită și nu te mai poți concentra la treabă.

In week-end – Ai nevoie de o mai bună organizare a lucrurilor în viața ta așa că începi prin a te organiza mai bine în casă. Este o activitate perfectă pentru zilele libere, dar nu exagera!

TAUR –  S-ar putea să ieși la plimbare cu prietenele tale. Vreți să mergeți prin magazine. Cumpără-ți ceva frumos ca să-l impresionezi pe iubitul tău. Va fi foarte încântat. Nu se întâmplă nimic deosebit la serviciu, nu au loc evenimente importante.

In week-end – Fă excat ceea  ce ți-ai propus să faci pentrtu că se pare că ai luat cele mai bune decizii.

GEMENI – Te străduiești să rezolvi o problemă importantă și alergi după niște acte. Te mai ciondănești din când în când cu partenerul tău, nu vă înțelegeți în anumite privințe. Nu vă mai certați! Întâmpini dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Nu e o perioadă potrivită pentru angajare.

In week-end – Ai o perioadă mai liberă și ai o grămadă de planuri. Nu vrei deloc să pierzi timp, pentru că știi că este cel mai prețios lucru pe care îl ai.

RAC – Ești foarte calmă și nimic nu te poate scoate din starea ta. Ești nepăsătoare. Ești tristă că nimeni nu te bagă în seamă. Ești prea moale, fii mai înfiptă. Apucă-te de studiat mai mult, ca să reușești în carieră.

In week-end – Va fi un week-end foart plăcut în care tot ceea ce vei face va fi pe placul tău.

LEU –  O prietenă foarte apropiată te avertizează în legătură cu un pericol care te pândește, dar nu-ți vine s-o crezi. Nu strică totuși să fii prevăzătoare. Normal că iubitul e gelos, pentru că îi dai motive. Stai mai mult pe lângă el și nu o să mai fie. Suporți cu greu criticile șefilor. Nu-ți place să ți se facă observație.

In week-end – Fă-ți planuri pentru acest week-end alături de familie și prietenii tăi cei mai buni. Nu renunța la planurile de viitor și fii sincera cu tine!

FECIOARA – Părinții tăi vin în vizită și te ajută la treabă. Te simți bine cu ei. Ești dezamăgită în dragoste și nu vrei să mai ai de-a face cu bărbați. Îți trebuie o perioadă de timp ca să-ți revii. Ai fi vrut să-ți iei mai multe zile libere, dar șefii nu-ți dau voie. Au nevoie de tine la serviciu.

In week-end – Fii planificată și origanizează-ți zilele libere în așa fel încât să poți face tot ce-ți planifici ca să nu te macine sentimetul că pierzi vremea degeaba. Fii mai pragmatică și nu-ți mai face griji.

BALANTA – Te pregătești intens pentru un eveniment important. Mergi la coafor sau la cosmetică. Ești foarte fericită, chiar dacă uneori partenerul tău te enervează. Îți trece imediat supărarea pe el. Trebuie să-ți termini treaba la timp și s-ar putea să lucrezi până târziu.

In week-end – Ai parte de momente excepționale în acest week-end care îți vor marca toată viața de aici înainte. Cu toate acestea nu te aștepta la minuni în aceste zile. Ele vin, dar trebuie să ai răbdare și înțelepciune.

SCORPION – O prietenă te invită la ea ca să petreceți timpul împreună. Ar fi bine să te duci. Plănuiești să petreci un weekend împreună cu partenerul tău și dai mai multe telefoane ca să faci niște rezervări. S-ar putea să nu mai ai zile de concediu, așa că te gândești cum să faci să poți pleca iarăși în vacanță.

In week-end – Fii mai activă și mai dedicată planurilor pe care cei dragi le-au făut. Ai fost foarte apatică săptămâna aceasta și e momentul să-ți schimbi atitudinea. Zilele libere o să fie foarte plăcute, iar săptămâna viitoare se anunță specială.

SAGETATOR – Ești cam leneșă astăzi, nu ai chef de treabă. Ocupă-te numai problemele importante. Te porți frumos cu iubitul tău, dar el nu te bagă în seamă. Spune-i ce te deranjează.O colegă te acoperă câteva ore la serviciu, ca să-ți poți rezolva niște treburi personale. Nu uita să te revanșezi față de ea, când va avea nevoie.

In week-end – Ai nevoie de odihnă așa că profită de zilele libere și odihnește-te. Dar nu alege să stai pur și simplu. Fă mișcare și alege odihna activă.

CAPRICORN – Familia este foarte importantă pentru tine și ai permanent grijă de ea. Partenerul nu te ajută la treabă și nu mai poți face față treburilor casnice. Spune-i ce să facă și te va ajuta. Cu greu te trezești să pleci la muncă. Ești foarte obosită.

In week-end – Ești plină de idei și planuri pentru viitorul familiei tale și faci un consiliu de familie ca să afli părerea celor dragi. Unele din concluzii nu te mulțumesc, dar primești idei și soluții care te stimulază.

VARSATOR –  Cineva din familie se supără pe tine. Încercați să vă împăcați. Câțiva bărbați te curtează și tu te simți bine pentru că ești admirată. Privești cu mai multă seriozitate cariera și te apuci serios de treabă.

In week-end – Ai multe restanțe la serviciu așa că vei încerca să recuperezi o parte din treburi în acest week-end. Nu sta tot timpul la muncă. TRebuie să-ți încarci bateriile, pentru că săptămâna viitoare nu o să fie tocmai lejeră.

PESTI – Te bucuri din plin de vremea frumoasă de afară. Te simți bine alături de cei dragi. Ești lângă iubitul tău, te simți bine, ești fericită. Ai lăsat treaba în grija colegilor și ai plecat în vacanță. Nu ești disponibilă decât la telefon.

In week-end – Fii calma si ai rabdare. Zilele bune inca nu au venit cu adevarat. Încearcă să-ți faci o strategie de viitor care să te ajute să fii mai organizată.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply