Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 7 noiembrie 2018

Horoscop zilnic – 7 noiembrie 2018

Datele generale ale zilei: 7, miercuri. Azi aveam un eveniment astrologic care se intampla o singura data intr-un an si care ne va marca intr-o oarecare masura pe toti. Cei mai afectati sunt nativii zodiilor de apa, iar cei mai putin afectati nativii zodiilor de aer. Zodiile de pamant si nativii zodiilor de foc vor resimti in mod moderat efectul pe care il va genera luna noua in Scorpion. Impactul general se va manifesta prin dorinta acuta de a scapa, de a elimina, de a inlatura ceea ce ne face rau, ceea ce ne strica linistea si ne face sa traim tensionati. Vor urma zile mai bune…

Configuratia astrala: Luna Noua in semnul Scorpionului va marca ziua aceasta si zilele urmatoare. O sa simtim dorinta de schimbare, optimism si ambitie. Jupiter potenteaza acest efect.

Zodii avantajate: Scorpioni, Raci si Pesti

Zodii dezavantajate: Varsator, Gemeni, Balanta

Vibratia zilei este 7, ceea ce inseamna ca suntem interesati de partile ascunse, intime ale sufletului nostru si simtim nevoie sa facem confidente.

Gandul bun al zilei: Adevarul nu este niciodata unul singur. Fiecare adevar poate fi privit din cel putin doua puncte de vedere. Daca vei intelege asta, vei descoperi complexitatea si farmecul inegalabil al oamenilor.

Imaginea zilei:

BERBEC –  Ești norocoasă, îți merge bine pe toate planurile, inclusiv cel al sănătății. Se pare că partenerul tău e atras de tine ca la începutul relației. Știi cum să-l farmeci. Banii vin la tine din toate părțile. Ai grijă cum îi gestionezi.

TAUR – Acordă mai multă atenție sănătății. Caută un tratament naturist potrivit pentru tine. Ar trebui să te gândești de pe acum ce cadou îi vei face partenerului de viață de sărbători, ca să începi să strângi niște bani. Îți merge bine din punct de vedere financiar, dar și muncești mult. Alergi toată ziua.

GEMENI – Ești sensibilă din punct de vedere emoțional, viața nu a fost întotdeauna blândă cu tine. Fii mult mai stăpână pe tine! Nu trebuie să te afecteze foarte tare faptul că te-ai certat cu partenerul tău. Nimic ține veșnic. La serviciu nu se întâmplă nimic deosebit, dar s-ar putea să stai peste program din cauză că ai ceva de rezolvat.

RAC – De când nu ți-ai mai cumpărat un obiect de îmbrăcăminte scump? Ar fi cazul să-i faci o listă Moșului. Nu lua nicio decizie radicală în ceea ce-l privește pe partenerul tău, nu ai vrea să fii singură de sărbători. Gândește-te când ai putea să-ți mai iei concediu, ca să faci cerere din timp.

LEU –  Astăzi trebuie să fii în formă bună pentru că ai de rezolvat anumite probleme legate de acte. Înarmează-te cu răbdare. Partenerul tău se pregătește să-ți facă o surpriză și de aceea este cam secretos. Nu te mai gândi că are o aventură! O colegă se laudă cu munca ta în fața șefului. Nu te lăsa sabotată!

FECIOARA – Problemele financiare sunt în continuare o problemă pentru tine. Ai nevoie de bani ca să te simți în siguranță. Pasiunea care te-a cuprins este pe plac partenerului tău. Ține-o tot așa! Nu ai foarte mult de lucru, e o zi lejeră la serviciu.

BALANTA – S-ar putea să te doară capul sau să te simți rău din cauza stresului care s-a acumulat. Lasă familia să aibă grijă de tine. Din punct de vedere sentimental nu ești foarte fericită. Fă-ți o listă cu lucrurile care te-ar putea face să te simți bine. La serviciu îți merge excelent. S-ar putea să iei salariul.

SCORPION – E bine că ai mulți prieteni, dar nu te încrede total în ei. Unii stau lângă tine numai din interes. Ai putea să-l prezinți pe iubitul tău tuturor cunoștințelor. Poți să te mândrești cu el. Ai succes în afaceri, astăzi sunt șanse să închei niște contracte sau să faci o înțelegere.

SAGETATOR – Stai de vorbă cu prietenele tale. Dacă te izolezi de lume, s-ar putea să intri în depresie. Dacă ești supărată în legătură cu iubitul tău, mergi la cumpărături sau la un salon, ca să te simți mai bine. Pot apărea schimbări importante în carieră. S-ar putea să găsești un alt loc de muncă, cu totul diferit.

CAPRICORN – Ai o zi liniștită, fără evenimente deosebite. În seara asta stai în pat și te uiți la televizor. Îți găsești liniștea, echilibrul în brațele partenerului. Ești foarte iubăreață. Te plictisești la școală, la serviciu, pentru că nu ai mare lucru de făcut. La un moment dat pleci la plimbare.

VARSATOR –  Îți merge bine din toate punctele de vedere. Astăzi ai o zi frumoasă, liniștită. Te înțelegi bine cu iubitul tău. Ai observat că de când gândești altfel despre el și purtarea lui s-a schimbat. Banii vin la tine din mai multe surse. Ești norocoasă din punct de vedere financiar, așa că poți juca la loto.

PESTI – Chiar dacă nu-ți face nicio plăcere să mergi la medic, e spre binele tău să-ți faci analizele din când în când. A face cadouri persoanelor pe care le iubești este ceva normal pentru tine. Astăzi s-ar putea să mergi la cumpărături. E posibil ca cineva să-ți ofere bani sau cadouri pentru o favoare. Ai grijă să nu încalci legea.

Citeste si: Lucruri mai putin stiute despre zodii

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply