Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 8 februarie 2018

Horoscop zilnic – 8 februarie 2018

Datele generale ale zilei: 8, joi. Mijloc de săptămână, care vine cu provocari și multe nemulțumiri. Ai senzața că ai pierdut ceva, dar dacă te vei gândi mai bine o să înțelegi că ai pierdut ceea ce oricum nu aveai….

Vibratia zilei este 8 ceea ce ne face să ne gandim mult la bani și să găsim soluții pentru a-i folosi mai bine.

Gandul bun al zilei: Oricât de greu ar fi, oricât de grea și lungă ar fi iarna, primăvara vine inevitabil la un moment dat.

BERBEC – Ai impresia că tot ce ți se întâmplă astăzi ai mai trăit deja. Înseamnă că ești pe drumul cel bun. Ești fericită. E o zi favorabilă carierei. Te simți bine la serviciu, alături de colegii tăi.

TAUR – Te bucuri de viață alături de cei dragi. Îți vei da seama că problemele pe care le ai nu sunt atât de grave. Dacă partenerul tău este prea ocupat ca să organizeze ceva în seara asta, fă-i tu o surpriză. Apare soarele pe strada ta. S-ar putea să fii chemată la un interviu.

GEMENI – Deși ești foarte obosită, găsești energie ca să ai grijă de cei dragi. Astăzi muncești mult. Dacă nu reușiți să ieșiți astăzi în oraș, o veți face în weekend. Ești foarte romantică. Ești pe val, șansele de a avansa sunt foarte mari. Ai încredere în tine!

RAC – Iartă persoanele care ți-au greșit și te vei simți mai bine. Ura te poate îmbolnăvi! Ești cam pretențioasă și s-ar putea să nu-ți placă ce ți-a pregătit partenerul tău. Nu te porți frumos cu el. Învață din greșeli pentru ca data viitoare să știi ce ai de făcut!

LEU – Astrele te pun la încercare și îți testează rezistența psihică. Trebuie să dai dovadă de mult calm și răbdare. S-ar putea să ieși diseară în oraș cu iubitul tău și prietenii voștri. Poate mergeți la un film sau la un spectacol. S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută la serviciu. Te simți bine în colectivul din care faci parte.

FECIOARA – S-ar putea să ai mici probleme de sănătate. Îți trebuie mai multă odihnă. Nu ai parte de evenimente deosebite în dragoste astăzi. Ai alte treburi mult mai importante. Ai mai multe drumuri de făcut în interes de serviciu. Nu ai timp să iei pauza de masă.

BALANTA – E posibil să iei o răceală sau o boală transmisibilă. Ai grijă lângă cine stai! Aștepți ca partenerul tău să-ți ia un cadou, dar s-ar putea să fii dezamăgită.  Ești admirată la serviciu pentru că te descurci în orice împrejurare și ai un caracter puternic.

SCORPION – Cineva te vorbește de rău sau tu bârfești pe cineva. În orice caz, ai avea alte treburi mult mai importante de făcut. Ți-ai propus să-l seduci pe iubitul tău și te pregătești mult pentru întâlnirea cu el. Aveai așteptări mai mari în ceea ce privește încasările din această lună. Afacerile nu merg așa cum ai sperat.

SAGETATOR – Trecutul încă te mai bântuie. Nu te mai gândi la ce-a fost, trăiește în prezent! Partenerul tău este obosit și stresat și ai fi vrut ca măcar în seara asta să fie mult mai drăgăstos cu tine. Apare o situație neprevăzută la serviciu, pe care trebuie să o gestionezi cu multă pricepere.

CAPRICORN – Ești sociabilă și discuți cu toată lumea din jurul tău, chiar dacă pe unii nu-i cunoști deloc. Poți lega noi prietenii. Discută deschis cu partenerul tău și spune-i tot ce te frământă. Împreună găsiți soluții la toate problemele.
Ai o zi lejeră la serviciu. S-ar putea să iei o pauză mai lungă, dacă tot nu ai nimic de făcut.

VARSATOR – Primești niște bani și mergi la cumpărături. Te răsfeți fără să ții cont cât de mult cheltuiești. Nu uita că diseară te vezi cu iubitul tău. O bluză nouă îți va reîmprospăta ținuta. Îți merge bine în plan profesional. Nu-ți faci griji în privința serviciului.

PESTI – Te simți foarte bine și vrei să profiți de starea de bucurie care te-a cuprins. S-ar putea să mergi în vizită la cineva drag. Partenerul tău îți trimite mai multe mesaje de dragoste. Răspunde-i în același mod. Muncești mult dar o faci cu plăcere, de aceea nu simți că ar fi ceva greu pentru tine.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply