Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 8 iulie 2019. O zi cu probleme

Horoscop zilnic – 8 iulie 2019. O zi cu probleme

Datele generale ale zilei  8 iulie 2019. Unele zile ies din tipare pentru că vin cu o gramadă de probleme, mai mici sau mai mari. Acestea sunt zilele care ne stabilesc calea de urmat mai departe, care ne fac agenda pentru perioada urmatoare, dar finalul este mereu în folosul nostru. Pe de alta parte o viață fără probleme nu ar avea nici un farmec. Fii pozitivă, zâmbește și îndrăznește. O astfel de atitudine, chiar și atunci când îți este foarte, foarte greu, este primul pas spre succes. În fond fără probleme și provocari ce valoare ar mai avea succesul?

Zodiile de apa sunt în elementul lor azi, zodiile de foc sunt iritate și deseori se supără fără motiv, zodiile de aer sunt indiferente la tot și la toate, iar zodiile de pamant sunt preocupare să facă ordine în jurul lor și spun lucrurilor pe nume, chiar dacă riscă să provoace conflicte.

BERBEC – Nu ai încredere în tine și ai numai de pierdut. Nu ești mai prejos față de alții. Relația în care ești acum trece la un nivel superior. Vă iubiți mult. Dacă ți se dă ceva de făcut la serviciu, nu spune că nu poți. Șefii și colegii nu vor mai avea încredere în tine.

TAUR – Construiești scenarii în mintea ta care nu au legătură cu realitatea. Revino cu picioarele pe pământ! Dacă ai nelămuriri în legătură cu partenerul, întreabă-l direct ce vrei să știi. Apar tot felul de zvonuri legate de locul de muncă și îți faci griji pentru postul tău.

GEMENI – S-ar putea să fii în centrul unor evenimente importante. Ești veselă. Ai șanse mari să cunoști persoana potrivită pentru tine, la un astfel de eveniment. Ai învățat din greșelile trecutului, acum concentrează-te pe ce ai de făcut azi.

RAC –  Ești punctul de sprijin al familiei. Prin atitudinea ta optimistă îi ajuți să treacă peste greutăți. Fii tot timpul cu zâmbetul pe buze, îl vei face pe iubiul tău să se simtă bine în preajma ta. Nu ești suficient de mulțumită de ce ai realizat până acum din punct de vedere profesional. Nu e timpul pierdut!

LEU – Nu stai bine cu nervii. Încearcă să discuți calm orice problemă, fără să ridici tonul. Îl pisezi la cap pe partenerul tau cu niște chestii minore, dar, care, pentru tine, au o importanță deosebită. Toată ziua le povestești colegilor despre nemulțumirile de la fostul loc de muncă. Ce-a fost, a fost, încheie acest capitol din viața ta.

FECIOARA – Gândești rațional și de aceea poți lua deciziile corecte, fără să fii influențată de sentimente. Dacă nu ai un partener, ai șanse mari să întâlnești persoana potrivită. Ești mulțumită de serviciul tău, mai bine de atât nu se putea pentru tine.

BALANTA – Eviți să lămurești neînțelegerile dintre tine și alte persoane. Mai bine discută deschis și spune-le ce ai de zis. Dacă te-ai certat cu partenerul tău, lasă-l în pace o perioadă, ca să-și pună gândurile în ordine. Ești norocoasă, poți găsi un job foarte bun, sau poți fi propusă pentru un post mai bun în cadrul firmei la care lucrezi.

SCORPION –  Evenimentele se desfășoară rapid în viața ta și trebuie să ții pasul cu ele. E posibil ca partenerul să-ți propună ceva important legat de viitorul vostru împreună. Nu amâna prea mult decizia ta. Tot ce gândești va deveni la un moment dat realitate, așa că ai grijă să fii mereu optimistă în legătură cu profesia ta.

SAGETATOR – S-ar putea să te pregătești pentru un eveniment important în familie și să trebuiască să-ți cumperi o rochie nouă. Cu dragostea stai bine, ești fericită alături de partenerul tău. La serviciu lucrurile nu merg prea bine. După o vreme, toate se vor rezolva de la sine.

CAPRICORN – Ai o zi foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Poate ar trebui să pleci în concediu. Din cauza oboselii sunt mari șansele să te cerți cu partenerul tău. Dacă nu te poți abține, mai bine fă o plimbare singură prin parc, până te vei calma. Ți se dau sarcini noi la seviciu, foarte solicitante. Nu ai de ales, trebuie să te descurci.

VARSATOR – Te simți atât de bine, încât chemi câteva prietene la tine și stați de vorbă la o cafea. Și partenerul se bucură de starea ta de bine, pentru că îl rasfeți cu ce-i place lui cel mai mult. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă sau profesia. Chiar dacă nu știi ce-ți rezervă viitorul, ai încredere că totul va fi bine.

PESTI – Dăruiește iubire și vei primi înapoi înzecit! Nu ai învățat cum să păstrezi o relație, pentru că ai avut până acum numai relații de scurtă durată. Nu e târziu nici acum să înveți să fii tolerantă. Te ocupi de lucruri mărunte, dar care necesită timp și multă migală.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns