Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 8 mai 2018

Horoscop zilnic – 8 mai 2018

Datele generale ale zilei: 8, marti. Ziua de marti din fiecare saptamana este mereu una speciala, pentru ca mereu ziua de marti este una cu multe semnificatii. Ziua de azi nu face deosebire si este una dintre cele mai frumoase zile ale acestei luni. Nu te teme de schimbarile care vor veni pentru ca in final toate se vor demonstra a fi benefice.

Vibratia zilei este 8, ceea ce inseamna ca simtim ca facem parte din Univers mai mult ca in alte zile.

Gandul bun al zilei: Un bătrîn a fost întrebat:
– Ce este mai important? Să iubești sau să fii iubit?
Bătrînul a răspuns:
– Ce este mai important pentru o pasăre? Aripa stîngă sau aripa dreaptă?

BERBEC – Ești irascibilă din cauza unor probleme personale. Nu mai țipa la persoanele din jurul tău. Partenerul e foarte ocupat și nu are timp să stea cu tine. Trebuie să te descurci singură. Nu acorzi prea mare atenție carierei, deocamdată problemele personale sunt mai importante.

TAUR – Stai mai mult cu familia astăzi. Cineva are nevoie de suport moral. Viața sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine și la greu. Deși ai mult de lucru, lași treaba și pleci mai devreme acasă. Îți iei liber câteva ore

GEMENI – Te simți bine, ești calmă și optimistă. Îți merge bine astăzi.  Ai o discuție serioasă cu partenerul de viață ca să lămuriți niște situații neplăcute din trecut. E posibil ca cineva să-ți promită ceva în legătură cu jobul tău și să nu se țină de cuvânt. Nu te supăra, înseamnă că n-a fost să fie!

RAC – Ai nevoie de odihnă, altfel nu vei fi în stare să mergi mai departe. Nu te mai gândi la nimic altceva și relaxează-te câteva ore!  Planifici o întâlnire romantică cu iubitul tău. Ești îndrăgostită. Planifică-ți ziua mai bine ca să termini la timp tot ce ai de făcut.

LEU – E psibil să pleci la drum și te vei simți bine în această călătorie. Dacă dispui de mai mulți bani, cumpără-ți ceva nou de îmbrăcat, ca să-l impresionezi pe iubitul tău. E posibil să începi un job nou și ai emoții mari. Nu te îngrijora, te vei integra perfect în colectiv.

FECIOARA – Nu te baza pe prieteni și rezolvă-ți singură problemele, ca să nu fii dezamăgită. Te simți bine și abia aștepți să te vezi cu partenerul tău diseară. S-ar putea să ieșiți în oraș. Ești plină de energie și reușești să faci tot ce ți-ai propus. Ai succes în afaceri.

BALANTA – Nu știi ce vrei și de aceea nu reușești să faci nimic astăzi. Nu ai spor la treabă.  Ai nevoie de relaxare și o poți găsi în compania partenerului de viață. Petreceți câteva ore singuri. Te oferi să faci treaba în locul cuiva, dar nu te gândești că te vei suprasolicita cu atâta treabă.

SCORPION – Întotdeauna faci numai ce vrei, dar acum ar fi bine să asculți ce spun și ceilalți. Când te îndrăgostești, devii foarte posesivă. Lasă-l și pe iubitul tău să iasă cu prietenii lui. Nu ai refuza un al doilea job, dacă s-ar ivi ocazia. Ai nevoie de bani.

SAGETATOR – O rudă îți atrage atenția și nu-ți convine că-ți face observație. Ești orgolioasă. Partenerul are așteptări mari de la tine și tu faci orice ca să-l mulțumești. Fii mai indiferentă. Consideri că nu ești plătită suficient pentru munca depusă, dar nu ai șanse mari să găsești altceva mai bun.

CAPRICORN – Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală. Ești bucuroasă. Ar fi bine să mai ieși din când în când cu partenerul la cumpărături. Nu-l mai lăsa să meargă singur. Fii diplomată și nu te certa cu partenerii de afaceri, ca să nu te afecteze mai târziu.

VARSATOR – Dacă vei gândi negativ mai mult timp, sentimentele vor pătrunde adânc în suflet și nu vei mai putea scăpa de ele. Bucură-te de viață! S-ar putea să îl acuzi pe partenerul de viață de infidelitate, fără să ai dovezi concrete. E posibil să vă certați.

PESTI – O cunoștință îți va strica ziua. S-ar putea să afli că te vorbește de rău. Poți avea încredere în partenerul tău, așa că nu ezita să-i spui tot ce te frământă. Cînd pui suflet în ceea ce faci, întotdeauna lucrurile vor ieși foarte bine. Emoțiile stau la baza vieții.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply