Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 8 martie 2018

Horoscop zilnic – 8 martie 2018

Datele generale ale zilei: 8, joi. Se spune ca, Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si-a dat seama ca este plin de greseli si probleme. Si pentru ca nu mai putea face nimic ca sa-l repare a facut femeia pentru a compensa tot ceea ce nu-i reusise. Si in felul asta a salvat lumea…

Vibratia zilei este 8 numarul considerat perfect prin semnificatia lui. Nu intamplator este semnul infinitului.

Gandul bun al zilei: Puterea nu sta in forta ci in iubire!

BERBEC – E o atmosferă de sărbătoare, petreci o zi frumoasă cu familia. Îi propui partenerului tău să mergeți într-o minivacanță. Vrei să stai numai cu el. O colegă îți poartă sâmbete și te vorbește de rău în fața șefilor.

TAUR – Ești supărată din cauză că te-ai certat cu o persoană în vârstă din familie. Fă tu primul pas și împăcați-vă! Încă te mai îndoiești că partenerul tău nu te iubește? Astăzi îți va demonstra încă o dată cât de mult ține la tine. Ți se face o propunere de colaborare din partea unei rude. O accepți cu plăcere.

GEMENI – Ai o zi frumoasă. Familia te răsfață. S-ar putea să ieși la plimbare cu cineva drag. Petreci o zi frumoasă cu partenerul tău. Relația voastră se îmbunătățește. Ți se dă mai mult de lucru și vei fi plătită în plus. E o șansă de a câștiga mai mulți bani.

RAC – Visezi la vacanțe scumpe, fără să te gândești că ai putea să intri în datorii. Nu vrei decât să te distrezi. Ai șanse să găsești un partener, dacă ești mult mai deschisă unei relații. Dacă ai putea, ți-ai mai lua un job. Din păcate, timpul nu îți permite.

LEU – S-ar putea să te cerți cu o persoană apropiată. Vei fi cam supărată. E posibil să începi o relație cu un coleg. Ești fericită. Ai o zi liniștită la serviciu. Nu depui prea mult efort.

FECIOARA – Ești obosită și din cauza asta ești irascibilă. Lasă treaba și odihnește-te! Pui pe primul loc relația cu partenerul de viață. Ești foarte îndrăgostită de el. Ai o zi ușoară la serviciu, nu prea te omori cu munca.

BALANTA –Ești norocoasă, s-ar putea să primești niște bani pe neașteptate. Acorzi o atenție deosebită partenerului de viață, dar ai tendința de a despica firul în patru. Ai șanse să avansezi în carieră. Lucrează mai mult la atitudine!

SCORPION – Ai o zi frumoasă, te simți bine alături de prietenele tale. S-ar putea să primești un mic cadou. Ești tentată să începi o aventură. Simți nevoia de un suflu nou în dragoste. Te înțelegi bine cu toate colegele tale pentru că ești foarte sociabilă. Te simți bine cu ele.

SAGETATOR – Ești norocoasă, toată lumea te ajută, chiar și persoanele necunoscute. Familia este mulțumită de partenerul tău. Ai facut o alegere bună. Beneficiile nu întârzie să apară la serviciu. Te simți importantă.

CAPRICORN – Până acum ai tăcut și nu ți-ai spus nemulțumirile. Astăzi s-ar putea să izbucnești. Dacă nu te înțelegi cu partenerul tău, s-ar putea să vă despărțiți. Te remarci la serviciu datorită ideilor tale foarte bune.

VARSATOR – Primești un mic cadou din partea familiei. Ești fericită. Partenerul tău face tot posibilul să-ți îndeplinească toate dorințele. Te iubește foarte mult. S-ar putea să ai parte de niște încurcături la serviciu. Le vei da de capăt cu greu.

PESTI – Poți să cheltui cât vrei pentru că familia te poate susține din punct de vedere financiar dacă rămâi fără bani. Treci printr-o perioadă delicată cu partenerul tău. Mare atenție să nu vă despărțiți! Ești îngrijorată în privința anumitor aspecte legale. Mai verifică o dată actele!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns