Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 9 februarie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Horoscop zilnic – 9 februarie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Datele generale ale zilei: 9, vineri. Marele secret al celor care reușesc să depășească cu succes fiecare zi – indiferent cât de grea sau de complicată este – este acela că privesc mereu provocările vieții ca pe niște trepte care duc obligatoriu în sus, și niciodată ca pe obstacole…

Vibratia zilei este 9 ceea ce înseamnă că este momentul ideal pentru a-ți face planuri și proiecte.

Gandul bun al zilei: Trăiește cu bucurie, cu dragoste și cu încredere fiecare zi. Este unica soluție pentru a face față nebuniei generale în care traim fără voia noastră.

BERBEC – Te trezești dis-de-dimineață deoarece ai multă treabă. Ai mai multe zile libere de recuperat. Ești îndrăgostită și îi faci toate poftele partenerului de viață. Ești în formă bună și faci treabă excelentă. Șefii sunt mulțumiți de tine.

In weekend – Se anunță un weekend reușit alături de familie și prietenii tăi cei mai buni.

TAUR – Ești foarte ocupată și nu ai timp să gătești. Familia este nemulțumită de tine. Nu te simți împlinită sufletește alături de partenerul tău. Vrei să te bage mai mult în seamă. Nici la serviciu nu te simți prea bine, ai impresia că șefii au ceva cu tine.

In weekend – Ai parte de momente excepționale în acest weekend care îți vor marca toată viața de aici înainte.

GEMENI – Stai toată ziua pe drumuri. Ajungi seara acasă foarte obosită. Ești fericită alături de partenerul tău, vă înțelegeți foarte bine. Ești cam supărată din cauză că ai greșit ceva la serviciu. Acum trebuie să-ți îndrepți greșeala.

In weekend – Fii planificată și origanizează-ți zilele libere în așa fel încât să poți face tot ce-ți planifici ca să nu te macine sentimetul că pierzi vremea degeaba.

RAC – Te cerți cu cineva apropiat din cauză că are opinii diferite de ale tale. Ar trebui să asculți și părerea celorlalți. Sensibilitatea de care dai dovadă îți poate aduce necazuri. Unii cred că ești prea moale. Colegii nu au nimic cu tine, nu trebuie să te superi pe ei.

In weekend – Plauri multe și realizări puține. dar, este bine pentru timpul liber va fi timp de relaxare și odihnă li ai mare neoie de asta!

LEU – Ești o persoană serioasă și îți vezi de treaba ta. Nu te bagi în problemele altora. S-ar putea ca iubitul tău să nu aibă aceleași sentimente ca și tine. Fii atentă la comportamentul lui. Îți place să iei toate deciziile, te enervezi când altcineva hotărăște în locul tău.

In weekend – Va fi un weekend plin de evenimente plăcute pe care nu le așteptai. partea mai puțin bună este că riști să începi săptămâna obosită.

FECIOARA – Oamenii te percep ca pe o persoană dificilă și inaccesibilă, pentru că nu ești sociabilă. Fii mai prietenoasă!
Iubitului tău îi plac femeile frumoase și sexi, așa că ai grjă să fii mereu aranjată. Fii foarte atentă la ceea ce faci, pentru că ești predispusă greșelilor.

In weekend – Ai foarte multe proiecte, dar aproape toate vor rămâne doar proiect, pentru că te vei dedica copiilor sau/și iubitului tău.

BALANTA – Nu vrei decât să te distrezi și nu-ți pasă dacă ceilalți te critică. Ești foarte sigură pe tine. S-ar putea să devii geloasă pentru că ți se pare că partenerul tău stă de vorbă cu o femeie mai mult decât trebuie. S-ar putea să fii în vacanță și nu te interesează ce se întâmplă la serviciu.

In weekend – Ești foarte activă și valorifici la maximum fiecare minut din zilele libere.

SCORPION – În sinea ta ești invidioasă pe o femeie care are o situație financiară mai bună decât a ta. Nu-ți consuma energia cu sentimente negative! Dacă partenerul nu-ți acordă dragostea de care ai nevoie, cauți repede pe altcineva. Ai de unde alege. Chiar dacă ești în concediu, nu poți să lași pur și simplu treaba și să pleci. Ești permanent solicitată la serviciu.

In weekend – Ești calculată și faci multe planuri. Te gândești deja la vacanțele de vara.

SAGETATOR – Abia aștepți să pleci în vacanță și să te distrezi. Ești foarte obosită. Ai reușit să treci peste micile neînțelegeri cu partenerul de viață și acum vă înțelegeți bine. Ești mulțumită la serviciu pentru că ai un job lejer și nimeni nu te bate la cap.

In weekend – Ai nevoie de o mai bună organizare a lucrurilor în viața ta așa că începi prin a te organiza mai bine în casă.

CAPRICORN – Te relaxezi undeva departe de casă. Nimic nu-ți tulbură liniștea. O dispută cu partenerul de viață te va face să-ți dai seama cât de mult îl iubești. S-ar putea să-ți fi luat latopul cu tine și să lucrezi în deplasare.

In weekend – Fă exact ceea  ce ți-ai propus să faci pentrtu că se pare că ai luat cele mai bune decizii.

VARSATOR – Părinții te ajută financiar să treci de o perioadă dificilă. Ești bucuroasă că ai reușit să ieși din încurcătură. Diseară te vei distra cu iubitul tău. S-ar putea să ieșiți în oraș. Nu e o perioadă potrivită să găsești de lucru, dar dacă nu ai altă treabă, poți să încerci.

In weekend – Ai o perioadă mai liberă și ai o grămadă de planuri. Nu vrei deloc să pierzi timp, pentru că știi că este cel mai prețios lucru pe care îl ai.

PESTI – O persoană apropiată îți cere ajutorul. Trebuie să faci niște drumuri în plus. Familia și prietenii sunt încântați de partenerul tău. Le place foarte mult de el. Este liniște la serviciu și poți pleca mai devreme acasă.

In weekend – Va fi un weekend foart plăcut în care tot ceea ce vei face va fi pe placul tău.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply