Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 9 martie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Horoscop zilnic – 9 martie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Datele generale ale zilei: 9, vineri. Este o perioadă de tranzitie care înainte de a așeza lucrurile pe un făgaș nou ne va zdruncina serios pe fiecare dintre noi. Ai nevoie de un punct de sprijin, de aliați și de putere pentru a face față momentelor mai puțin plăcute.

Vibratia zilei este 9 ceea ce înseamnă ca suntem la un capat de drum. Un capat de drum înseamnă în egală măsură renunțare și început.

Gandul bun al zilei: Cel mai bun sprijin îl găsești în tine!

BERBEC – E o atmosferă de sărbătoare, petreci o zi frumoasă cu familia. Îi propui partenerului tău să mergeți într-o minivacanță. Vrei să stai numai cu el.
O colegă îți poartă sâmbete și te vorbește de rău în fața șefilor.

In weekend – Cineva încearcă să te implice într-un conflict. Stai deoparte, nu te băga!

TAUR – Ești supărată din cauză că te-ai certat cu o persoană în vârstă din familie. Fă tu primul pas și împăcați-vă!
Încă te mai îndoiești că partenerul tău nu te iubește? Astăzi îți va demonstra încă o dată cât de mult ține la tine.
Ți se face o propunere de colaborare din partea unei rude. O accepți cu plăcere.

In weekend – Intuiția îți spune ceva iar rațiunea altceva. Încearcă să găsești o cale de mijloc.

GEMENI – Ai o zi frumoasă. Familia te răsfață. S-ar putea să ieși la plimbare cu cineva drag. Petreci o zi frumoasă cu partenerul tău. Relația voastră se îmbunătățește. Ți se dă mai mult de lucru și vei fi plătită în plus. E o șansă de a câștiga mai mulți bani.

In weekend – Posibile neînțelegeri cu anumiți amici dar pe care nu trebuie să le pui la inimă.

RAC – S-ar putea să te cerți cu o persoană apropiată. Vei fi cam supărată. E posibil să începi o relație cu un coleg. Ești fericită. Ai o zi liniștită la serviciu. Nu depui prea mult efort.

In weekend – Vei negocia un contract cu partenerii de afaceri. Vei ieși în avantaj.

LEU – Visezi la vacanțe scumpe, fără să te gândești că ai putea să intri în datorii. Nu vrei decât să te distrezi. Ai șanse să găsești un partener, dacă ești mult mai deschisă unei relații. Dacă ai putea, ți-ai mai lua un job. Din păcate, timpul nu îți permite.

In weekend – E posibil să fii nevoită să-ți schimbi serviciul. Te preocupa asta înainte de orice.

FECIOARA – Ești obosită și din cauza asta ești irascibilă. Lasă treaba și odihnește-te! Pui pe primul loc relația cu partenerul de viață. Ești foarte îndrăgostită de el. Ai o zi ușoară la serviciu, nu prea te omori cu munca.

In week-end – S-ar putea să fii acuzată de ceva și să trebuiască să demonstrezi că nu ești vinovată.

BALANTA – Ești norocoasă, s-ar putea să primești niște bani pe neașteptate. Acorzi o atenție deosebită partenerului de viață, dar ai tendința de a despica firul în patru. Ai șanse să avansezi în carieră. Lucrează mai mult la atitudine!

In weekend – Nu ai chef de nimic și s-ar putea să încurci lucrurile. Ești predispusă greșelilor.

SCORPION – Ai o zi frumoasă, te simți bine alături de prietenele tale. S-ar putea să primești un mic cadou. Ești tentată să începi o aventură. Simți nevoia de un suflu nou în dragoste. Te înțelegi bine cu toate colegele tale pentru că ești foarte sociabilă. Te simți bine cu ele.

In weekend Îți susții cu toată tăria convingerile și nu cedezi cu niciun preț, chiar cu riscul de a rămâne fără prieteni.

SAGETATOR –  Până acum ai tăcut și nu ți-ai spus nemulțumirile. Astăzi s-ar putea să izbucnești. Dacă nu te înțelegi cu partenerul tău, s-ar putea să vă despărțiți. Te remarci la serviciu datorită ideilor tale foarte bune.

In weekend – Faci treabă bună și toată lumea te laudă. Ești plină de idei.

CAPRICORN – Primești un mic cadou din partea familiei. Ești fericită. Partenerul tău face tot posibilul să-ți îndeplinească toate dorințele. Te iubește foarte mult. S-ar putea să ai parte de niște încurcături la serviciu. Le vei da de capăt cu greu.

In weekend – S-ar putea să afli ceva ce nu o să-ți convină în legătură cu iubitul tău. E posibil să urmeze niște schimbări.

VARSATOR – Ești norocoasă, toată lumea te ajută, chiar și persoanele necunoscute. Familia este mulțumită de partenerul tău. Ai facut o alegere bună. Beneficiile nu întârzie să apară la serviciu. Te simți importantă.

In weekend – Ai început de mult un proiect pe care trebuie să-l schimbi. Ești foarte stresată și muncești în acest weekend

PESTI – Poți să cheltui cât vrei pentru că familia te poate susține din punct de vedere financiar dacă rămâi fără bani. Treci printr-o perioadă delicată cu partenerul tău. Mare atenție să nu vă despărțiți! Ești îngrijorată în privința anumitor aspecte legale. Mai verifică o dată actele!

In weekend – E posibil să primești o ofertă de muncă pe care o s-o analizezi pe toate părțile. Doar la asta te vei gândi în zilele libere.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns