Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 februarie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Horoscop zilnic – 23 februarie 2018 (plus detalii pentru weekend)

Datele generale ale zilei: 23, vineri. Oricat de greu ar fi trebuie să ții minte că există mereu o șansă, o cale, o soluție. Lupta cu tine, cu realitatea care uneori te copleșește este cea mai buna cale. Resemnarea este un păcat. Nu uita că pierzi cu adevărat doar în momentul în care renunți să mai lupți.

Vibratia zilei este 5 ceea ce ne aduce foarte aproape de o forma de perfecțiune personală care va aduce energie și forță.

Gandul bun al zilei: Nu renunța să speri! Niciodată! Și nu uita ca niciodata nu ești singur. Cineva este mereu alaturi de tine.

BERBEC – Dă dovadă de prudență dacă pleci la drum. Nu te grăbi să ajungi la destinație! S-ar putea să te implici într-o relație doar ca să nu stai singură. Ai nevoie de cineva lângă tine. Rezultatele financiare te mulțumesc și de aceea lucrezi cu plăcere, chiar dacă ai mult de muncă.

In weekend – cateva momente d erăgaz sunt esențiale pentru tine și sănătatea ta. Odihnă, deci!

TAUR – Te poți descurca cu banii numai dacă primești ajutor din partea familiei. Ai foarte multe cheltuieli. Ești prea serioasă. Dă frâu liber imaginației și distrează-te! Poți avea rezultate deosebite la serviciu, dar numai dacă muncești cu plăcere. Nu te mai gândi la vacanțe!

In weekend – Ambiția este cel mai mare aliat altău, dar uneori este nevoie să te temperezi.

GEMENI – Ai grijă să nu răcești și să nu exagerezi cu mâncarea! Sănătatea este foarte importantă! Ferește-te de reacții impulsive, căci s-ar putea să strici ceva frumos! Nu stai rău cu banii. Doar ai muncit mult pentru ei.

In weekend – Puțina agitație la finalul acesta de săptămînă. Când nu mai poți gândește-te că primava este foarte aproape.

RAC – Mare atenție la siluetă și nu exagera cu mâncarea și alcoolul! Îți poți îmbunătăți relația cu partenerul de viață dacă vă găsiți preocupări comune. Ai un program foarte încărcat, dar ai satisfacția că efortul tău este răsplătit.

In weekend – Ai momente de tristețe, pe care le vei putea depăși implicându-te în activități alaturi de cei dragi.

LEU – Ai tendința să cheltuiești mai mult decât te ține buzunarul și atunci când vei avea mai mare nevoie, nu vei mai avea bani. Atracția fizică îți poate aduce necazuri, dacă nu te lași călăuzită de rațiune. Ai șanse mari să reușești în carieră și să câștigi mai mulți bani.

In weekend – Ai tendința să te resemnezi. Mergi alături de oameni care au mai multă energie decât tine ca sa te încarci pozitiv și tu!

FECIOARA – Vei avea o zi armonioasă și frumoasă. Norocul e de partea ta. E posibil să te căsătorești sau să te logodești și ești foarte fericită. S-ar putea să găsești noi colaboratori cu care să pornești o afacere. Banii vin ușor la tine.

In week-end – Nu ai energie și nici chef să faci ceva. Foarte bine, există și zile din acestea.

BALANTA – Oboseala își spune cuvântul și organismul tău este slăbit. Ia niște vitamine! Tu și partenerul tău sunteți preocupați de confortul casei și faceți niște investiții serioase în locuință. Îți este greu să te concentrezi la ce ai de făcut. Nu știi ce vrei să faci în carieră.

In weekend – Ai nevoie de susținerea celor din jurul tău, dar nu o poți avea cu adevărat dacă nu o ceri!

SCORPION – Socializezi mult și cunoști persoane cu care poți lega o frumoasă prietenie. Te distrezi după placul inimii cu iubitul tău. Ești fericită în dragoste. Știi să te impui la serviciu și să-ți consolidezi poziția. E o perioadă favorabilă pentru tine.

In weekendNu uita să te gândești la cei pe care i-ai rănit.

SAGETATOR –  Te stresezi din orice fleac și îți strici ziua fără motiv. Lasă-te în voia sorții! Ai așteptări prea mari de la partenerul tău și s-ar putea să fii dezamăgită. Acceptă-l așa cum e! E ti privită cu ochi buni la serviciu. S-ar putea să fii avansată.

In weekend – Privește înainte și lasă orice urmă d eregret. Viața e frumoasă indiferent cât este de grea!

CAPRICORN – Cineva îți poartă sâmbete și vrea să-ți facă rău. Ai grijă cu cine te însoțești! E posibil să întâlnești marea dragoste la drum. Ieși cât mai des la plimbare. Banii vin de pe urma unor activități desfășurate în afara țării sau care au legătură cu străinătatea.

In weekend – Fii mai orientată către lucrurile care contează cu adevărat, cele reale, palpabile din jurul tau. Te vor ajuta să depășești momentele dificile.

VARSATOR – Ai suficient timp la dispoziție să-ți faci toate treburile și să ai grijă și de tine. Persoana iubită este centrul universului tău. Vrei să faceți cât mai multe lucruri împreună. Ești norocoasă din punct de vedere profesional, profită de această șansă.

In weekend – S-ar putea sa faci o impresie buna unui barbat pe care abia l-ai cunoscut. Ai un admirator.

PESTI – Te preocupă felul în care arăți și nu este exclus să-ți faci niște tratamente corporale. Îți dai seama de faptul că ai multe în comun cu persoana iubită. Ești norocoasă. Stai foarte bine la capitolul bani și îi câștigi ușor. Merg bine afacerile.

In weekend –Abilitatile tale intelectuale te vor scoate din orice incurcatura.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns