Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 30 ianuarie 2018

Horoscop zilnic – 30 ianuarie 2018

Datele generale ale zilei: 30, marti. Marți este ziua lui mercur. Este ziua afacerilor, a planurilor, a călătoriilor. Este ziua oamenilor ambitioși și harnici. Uită povestea celor trei ceasuri rele, este doar un mit!
O zi cu planuri bune sa fie!

Vibratia zilei este 3 ceea ce înseamnă comunicare, colaborare și parteneriat.

Gandul bun al zilei: Colaborarea și comunicare sunt esentiale în zilele de azi pentru că deseori aparențele înșeală. Așa că spune ce gândești și îndraznește să auzi adevărul oricât ar fi el de dur și greu de suportat.

BERBEC – În orele libere pe care le ai, îți faci un plan pe termen lung. Consultă-te și cu familia. Vei avea o seară romantică alături de iubitul tău, te simți mult mai liniștită în brațele lui. Dai tot ce poți pentru că nu îți permiți să-ți pierzi locul de muncă.

TAUR – Ai nevoie de o pauză de la tot ce înseamnă muncă. Ai fost foarte stresată în ultima vreme. Ești impulsivă și te enervezi la cel mai mic gest pe care îl face partenerul de viață. Dacă te vei calma, vei vedea că și partenerul își va schimba atitudinea. Ai ambiții mari în ceea ce privește cariera. Poți mai mult de-atât pentru că ești o fată deșteaptă.

GEMENI – Ai suficient timp la dispoziție pentru a-ți pune la punct toate treburile. Nu întinde coarda mai mult decât este cazul, partenerul poate să fie tolerant cu tine până la un punct. Ești hotărâtă să faci treabă bună, așa că te apuci de studiat concurența.

RAC – E posibil să ai o zi stresantă, important este să nu intri în panică. Sentimentele voastre sunt foarte puternice. Dați dovadă de calm și răbdare, dacă apar neînțelegeri între voi. Pune accentul pe lucrul în echipă, ca să poți trece cu bine de anumite probleme care apar la serviciu.

LEU – Ești mult mai atentă la felul în care cheltui banii, în ultima vreme ai făcut prea multe cumpărături. Ai ocazia să petreci mai mult timp cu partenerul de viață. Distrați-vă! Ca să fii sigură că treaba e bine făcută, preferi să o faci singură decât să te bazezi pe alții.

FECIOARA – S-ar putea să inviți la tine câteva prietene. Nu-ți place să fii singură. Abia spre seară partenerul se va alătura grupului tău și vă veți simți bine împreună. Îți dorești să fii promovată, ca să ți se mărească salariul. Ai nevoie de mai mulți bani.

BALANTA – Îți merge din ce în ce mai bine. Ai suficienți bani ca să faci câteva schimbări prin casă care sunt necesare. Te înțelegi bine cu partenerul de viață, comunicarea dintre voi este excelentă. Ai idei bune, pe care le poți prezenta cu încredere șefilor. Fii mai sigură pe tine!

SCORPION –Fii veselă, apreciază tot ce ai și vei vedea că îți va merge din ce în ce mai bine. Ești orgolioasă și nu vrei să cedezi cu niciun chip în fața partenerului de viață. Încearcă totuși să eviți o ceartă. Ai evoluat mult din punct de vedere profesional și ești mândră de tine.

SAGETATOR – Nu ai o zi din cele mai bune, dar nu trebuie să te enervezi. Cu calm, le vei rezolva pe toate.  Vrei să fii liberă într-o relație, dar există anumite limite. Până când nu ești gata să le respecți, mai bine nu te implica în ceva serios.
S-ar putea ca la serviciu să se strice computerul, imprimanta etc și să nu poți să-ți faci treaba.

CAPRICORN – Ești comunicativă și deschisă la orice discuție. Nu te sfiești să-ți arăți sentimentele în public. S-ar putea ca unui coleg să-i placă de tine. Numai tu știi în ce măsură o relație cu el îți poate afecta munca. Pui mult suflet în ceea ce faci și acest lucru se vede în rezultatele muncii tale.

VARSATOR – Astăzi ești atât de ocupată încât nu vei avea timp nici măcar să iei masa cum trebuie. Ai șanse să fii invitată în oraș de un bărbat chipeș. Nu refuza nicio invitație! Ai foarte mult de lucru, dar nu te dai în lături de la treabă. Vrei să faci impresie bună.

PESTI – Vei face mai multe drumuri astăzi pentru a rezolva anumite sarcini de serviciu. Seara vei fi foarte obosită. Nu ai timp să stai cu iubitul tău, iar când ajungi acasă ești prea obosită ca să-l mai bagi în seamă. Au loc niște schimbări la serviciu. Trebuie să te adaptezi rapid.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns