Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnici – 5 octombrie 2018

Horoscop zilnici – 5 octombrie 2018

Datele generale ale zilei: 5, vineri. Dupa o saptamana lunga, ziua de vineri pare/este o binecuvatare. Vinerea este ziua fericita si asta pentru ca de voie sau de nevoie trebuie sa reduci turatia motoarelor si sa-ti acorzi putin timp si pentru tine. Aceasta zi de vineri este insa incarcata de tensiuni, este plina de momente agresive in care cei mai multi dintre noi vor uita ca cea mai importanta caracteristica a omului este capacitatea de a iubi!

Vibratia zilei este 5, ceea ce inseamna ca suntem extrem de interesati de aspecte care tin de viitorul nostru, de relatiile sociale si de mersul cetatii!

Gandul bun al zilei: Ceea ce a fost nu mai conteaza, dar te defineste, ceea ce o sa fie e lipsit de importanta pentru ca ai ceea ce este acum si asta are nevoie de toata atentia ta…

BERBEC –  Îți merge bine și ai o stare de spirit excelentă. Pune-ți planurile în aplicare! Nu pierde șansa de a începe o nouă relație. S-ar putea să nu mai ai altă ocazie prea curând. Ia în serios munca și concentrează-te pe ce ai de făcut la serviciu. Mai ai de învățat!

TAUR –  Stăpânește-ți gândurile negative și canalizează-ți energia spre proiecte de viitor! Nu lăsa gelozia să-ți intre în suflet pentru că nu ai motive. Doar ți se pare că partenerul nu te mai iubește. Trebuie să te implici trup și suflet pentru ca visurile tale mărețe în ceea ce privește cariera să se îndeplinească.

GEMENI – Ești relaxată și te simți bine. Vei avea o zi liniștită. Privește dragostea realist, ca să nu fii dezamăgită mai târziu. Nu mai visa cu ochii deschiși. Muncești foarte mult, dar o faci cu plăcere, pentru că îți place. Vor veni și rezultatele financiare în scurt timp.

RAC – Nimeni nu o să te acuze că te retragi în camera ta, să te relaxezi. Ai nevoie de liniște ca să-ți recapeți energia. Ești foarte înțelegătoare cu partenerul tău, dar el se poartă exact invers cu tine. Îi sare țandăra din orice. Ai foarte multă treabă și există riscul să faci greșeli. Nu intra în panică!

LEU –  Răbdarea îți este pusă la încercare și cum tu nu ești persoana care să aștepte, s-ar putea să strici totul. Vorba bună poate restabili liniștea în cuplu. Nu mai încerca să-ți impui voința în fața partenerului de viață. Ai toane și la cea mai mică neplăcere poți izbucni. Nu e un moment potrivit să lași baltă totul și să pleci.

FECIOARA – Nu apar evenimente deosebite astăzi. Te simți bine și ești veselă. Discută calm cu partenerul de viață despre problemele care vă supără. Riscul de a vă certa este mare. Dacă ești în căutarea unui job mai bun, acum este momentul potrivit. Nu mai pierde vremea!

BALANTA – Ești veselă și te simți bine. O plimbare prin oraș te va face și mai fericită. Dacă ești în căutarea unui iubit, acum e momentul potrivit. Ieși în lume, socializează! Visurile tale mărețe în ceea ce privește cariera mai au de așteptat. Viața personală tumultoasă te împiedică deocamdată să te implici mai mult.

SCORPION – Relația de dragoste este la un pas de a se destrăma. Nu lua decizii importante! Îți aduci la serviciu problemele personale și nu-ți mai vezi de treabă. Ai grijă să nu greșești ceva!

SAGETATOR – Nu mai încerca să-ți impui voința în familie, fiecare are personalitatea lui. Dai dovadă de seriozitate în dragoste și ceri același lucru de la partenerul de viață. Vrei o relație stabilă. Ți se dau sarcini grele la serviciu pe care nu ar trebui să le refuzi, dacă vrei să avansezi.

CAPRICORN – S-ar putea să te întâlnești cu persoane importante, care vor juca un rol major în viața ta în viitorul apropiat. Te cerți cu partenerul tău, apoi te împaci, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Treci prin stări contradictorii în dragoste. Nu se întâmplă nimic deosebit la serviciu. Vei avea o zi liniștită.

VARSATOR – Chiar dacă te lovești de anumite dificultăți, le vei trece cu bine. Fii optimistă! S-ar putea ca partenerul tău să devină gelos, ceea ce nu o să-ți convină deloc. Sunt șanse mari să vă certați. Ai multe idei bune, pe care nu le poți pune în practică deocamdată. Mai studiază!

PESTI – Vremea rece îți influențează starea de spirit, dar și sănătatea. Stai în casă și odihnește-te. S-ar putea să afli că partenerul ascunde ceva de tine sau că te-a mințit. Ar trebui să discutați sincer unul cu celălalt. La serviciu dai dovadă de duritate și încăpățânare. Organizezi treaba în mod eficient.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply