Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei

Caracteristica generală a lunii – În noiembrie se aprinde focul, iar în urma lui aerul devine bun și parfumat, cald și învăluitor. Luna noiembrie stă sub semnul Scorpionului și sub influența lui femeile vor fi calea și inspirația pentru soluționarea problemelor inevitabile de zi cu zi.

 

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei 6)BERBEC (21 martie-20 aprilie) Spre orice formă de îmbogățire te orientezi, ai acces direct la greii domeniului și la informație de foarte bună calitate. Ți se aprind călcâiele după ceva sau cineva sau (de ce nu?) după amândouă.

Sfatul astral: prudență înainte de a trece de la vorbe la fapte!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (7)TAUR (21 aprilie-21 mai) Noiembrie îți aduce suficiente ocazii de exprimare. Cei din jur adoră să te audă vorbind, iar tu iubești publicul atent și receptiv. Ți se oferă șansa de a testa profitabilitatea unui hobby.

Sfatul astral: onoreazăți obligațiile oricât ar fi de greu!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (2)GEMENI (22 mai-21 iunie) O discuție de la inimă la inimă te eliberează de un bagaj emoțional, oferindu-ți  deznodământul de care ai nevoie. Energiile puternice din sectorul pasiunii anunță clipe superbe în brațele omului iubit. Nu reacționa la zvonuri înainte de a le verifica!

Sfatul astral: fii calma, chiar și atunci când singura reacție firească este să explodezi!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (10)RAC (22 iunie-22 iulie) Să înceapă revoluția dezinhibării! Dai deoparte timiditățile și nesiguranța, lăsându-te în voia sentimentelor și trăind clipe pasionale în dormitor. Ești liberă să spui ce gândești, însă atenție la ton și volum! Rezolvi cu umor o situație conflictuală.

Sfatul astral:Zâmbește mai mult și fii mai încrezătoare în forțele tale!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (3)LEU (23 iulie-22 august) Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult ca tine. E un timp de calitate, cu îmbrățișări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe.

Sfatul astral:Ambiția este necesara, dar nu suficientă. Uneori cel mai bun lucru este să renunți!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (9)FECIOARĂ (23 august-21 septembrie) Îți exprimi o emoție refulată, iar aerul din jurul tău devine iarăși respirabil. Cât de bine e să fii liberă! Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Fiecare ar vrea o bucățică din tine.

Sfatul astral:Fii mai amabilă și mai tolerantă cu cei din familia ta. Dacă nu o faci, tu ești cea care are de pierdut!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (11)BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie) Ai darul de a face fiecare ființă cu care intri în contact să-ți recunoască valoarea. Magnetismul tău natural îți atrage oferte de toate felurile. Spor în a alege chibzuit!

Sfatul astral: Te caracterizează echilibrul, dar uneori dezechilibrul este soluția!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (12)SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie) Ești o sursă solidă de soluționare a problemelor pentru cei care vin la tine după un sfat. O situație îndelung tolerată se rezolvă miraculos, spre binele tuturor celor implicați.

Sfatul astral: Treci printr-o perioadă specială din toate punctele de vedere. Trăiește din plin fiecare clipă!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (8)SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie) Noiembrie se arată luminos, pavat cu împliniri de toate felurile. Investiția de energie și timp în proiectul la care lucrezi își arată roadele. Apare o șansă de afirmare profesională de zile mari, care poate să te propulseze într-o altă… ligă.

Sfatul astral:Este o perioadă bună, dar nu lăsa garda jos, nici o clipă!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (13)CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie) Dacă nu agreezi regulile jocului, le schimbi. O cunoștință din anturajul profesional încearcă să-ți atragă atenția. Răsufli ușurată, fiindcă o problemă administrativă se rezolvă surprinzător de profitabil.

Sfatul astral: Ai încredere în tine și când ai îndoieli, privește în urmă la toate cele pe care le-ai realizat!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (4)VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie) Discuțiile deschise au ca rezultat un compromis familial. Nimeni nu practică politica sincerității mai glorios decât tine. Spui adevărul atât de frumos, încât strălucești și tu, dar și el.

Sfatul astral: Ești aeriana din toate punctele de vedere ceea ce nu este foarte bine, dar ai abilitatea de a întoarce toul în favoarea ta!

Horoscopul lunii noiembrie, numai pentru femei (5)PEŞTI (19 februarie-20 martie) Evenimentele incitante interferează cu nevoile tale fiziologice, precum cea de hrană sau de somn. Nu-ți trebuie nici mâncare, nici somn, fiindcă noiembrie este încărcat cu emoții pozitive. Ți se oferă șansa de a-ți explora latura artistică.

Sfatul astral:Mai mult curaj și mai multă îndrăzneală. Evident, pentru asta este nevoie de puțin mai multă ambiție!

Detalii pentru toate zodiile în noiembrie

♥ Toți nativii vor avea în dar o intuiţie extraordinară, care te va ajută să “citeşti” oamenii.
♥ Primești darul de a vedea în viitor, iar planurile pentru următoarele luni vor fi foarte bine construite, iar strategia pe care o vei aplica pentru punerea lor în aplicare va da roade. Visează! Îndraznește. Astele striga în gura mare: POȚI! Ești puternică, ai resursele sufletești și de energie pentru a face visele realitate!

Trei sfaturi:
– Nu face cheltuieli neprevăzute.
– Fii foarte prudentă atunci când vei pleca la drum.
– Dormi un pic mai mult!

Articol preluat și adaptat
Text: Paula V. Groza
Editor: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply