Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Interpretarea de baza a viselor

Interpretarea de baza a viselor

Primul care trebuie luat in considerare este elementul din vis intiparit in memorie. Asta nu inseamna ca celelalte elemente sunt insignifiante. Cand vine vorba de vise, nu trebuie sa treci cu vederea nici cel mai mic amanunt. De exemplu: daca visezi o camera straina, va trebui sa-ti amitesti mobilierul, covoarele, culorile si asa mai departe.

Numai combinand toate aceste elemente, iti poti da seama ce semnifica visul. Timpul poate fi de asemenea calculat in functie de cat de aproape este persoana care viseaza de obiectul principal al visului.

Spre exemplu, daca visezi patrunjel, care semnifica succes prin munca grea, acest lucru se va materializa curand daca ai visat ca mananci patrunjel sau folosesti la mancare, dar daca esti numai un observator distant si nu il folosesti in mod direct, materializarea visului va fi probabil intarziata.

Claritatea visului este un alt indiciu al importantei acestuia. Un vis pe care ti-l amintesti vag este putin probabil ca va avea o semnificatie importanta.

Cand incerci sa interpretezi un vis, trebuie sa tii seama de cateva reguli de baza:

Asigura-te ca visul este unul potential profetic si nu unul comun.

  • Obiectele stralucitoare sau curate sunt de obicei de bun augur, iar cele murdare si mohorate prevestesc dificultati si obstacole.
  • Mersul in sus sugereaza succes sau imbunatatire, iar mersul in jos inseamna opusul.
  • Eforturi incununate de succes intr-un vis prevestesc ceva bun si in realitate, iar esecurile prevestesc dificultati.
  • Daca visezi ca esti bolnava, este recomandabil sa iti faci un control medical.
  • Daca visezi un membru al familiei cu care esti in relatii bune, in general poate fi interpretat ca o imbunatatire in cariera, dar daca nu esti in relatii bune cu ruda visata, afacerile iti merg prost.
  • In general, daca visezi o actiune sau un eveniment in care tu nu te implici in mod direct, ci esti numai observator, consider-o o avertizare. Daca iei insa parte la actiune, visul trebuie interpretat ca ceva care te va afecta personal.

Comments

comments

Leave a Reply