Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Interviu exclusiv cu Carmen Harra: "Vor fi momente de panica in Romania"

Interviu exclusiv cu Carmen Harra: "Vor fi momente de panica in Romania"

Invitata in Romania pentru a inaugura un nou sezon al serialului Mediumul (Hallmark), Carmen Harra, renumitul metafizician al Hollywood-ului, a vorbit despre criza, cutremur si relatia dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.

Cum va explicati acest har pe care il aveti?
CARMEN HARRA.: Este de fapt o combinatie de intuitie si rationament logic si divin. Este psihologie, pentru ca pot citi un om, imi dau seama de caracterul lui, de problemele lui psihologice, de potentialul de evolutie spirituala si de nivelul lui de perceptie.

„Vom avea vieti intre 150-500 de ani.” [Carmen Harra]

Einstein afirma ca suntem doua fiinte intr-una: prima, cea rationala, o serveste pe cea de-a doua, intuitiva, sau harul de la Dumnezeu. Numai ca societatea in care traim ne impune sa ignoram acest har, ba chiar sa il luam in ras. La nivel colectiv, am facut asta dintotdeauna; mereu societatea a dat credit fiintei rationale. Asa se explica felul in care toti vizionarii lumii de la Iisus incoace au fost stigmatizati, crucificati, arsi pe rug.

Cum va arata lumea urmatoarelor decenii?
C.H.: Vom trece peste toate aceste episoade dificile de a intelege lumea de dincolo, vom calatori in spatiu, vom conduce avionul ca pe masina personala. Vom avea vieti intre 150-500 de ani, pentru ca asa a fost si e firesc sa fie din nou asa. Dar trebuie mai intai sa spargem kharma negativa pe care o purtam in noi de cand l-am ucis pe Iisus. Toate bolile de care suferim acum sunt flageluri kharmice, pedepsele pentru crima noastra. Trebuie sa existe unitate intre noi si iubire neconditionata, insa e foarte foarte greu de inteles si de acceptat o asemenea posibilitate. Noi, acum, vedem rostul si sensul evolutiei doar prin lucrurile care ne diferentiaza, nu in cele care ne apropie.


Vedeti un cutremur in viitor? Poate fi prevenit?
C.H.: Sunt sigura ca orice poate fi prevenit. Am vazut miracole si intorsaturi de situatie extraordinare. Un cumul de energii pozitive canalizate intr-o anumita directie are potentialul si capacitatea de a invinge alte energii si de a le redirectioana sau trimite inapoi in Univers. Da, vad potentialul unui cutremur, dar nu chiar acum, ci intr-un an, un an si jumatate, si nu catastrofal, precum cel din 1977.

Cat de „ciufuliti” iesim din criza?
C.H.: Ciufuliti rau. Vor fi momente de panica in Romania, va fi foamete, ba chiar si revolte sociale, insa este o faza destul de scurta. Dar e firesc, asa se manifesta orice schimbare de regim sau de sistem. Criza in care ne aflam e un punct de cotitura. Trebuie sa se schimbe ceva pentru ca s-a ajuns la un nivel mult prea mare de coruptie si la o diferenta nejustificata intre clasele sociale. Omenirea nu poate evolua in sistemul actual, mai ales cu atata ignoranta din partea unora fata de suferinta altora. Criza este necesara pentru a reface balanta si a recrea un sistem echitabil. Important este ca, la finalul ei, sa fim mai uniti si mai constienti de importanta solidaritatii.

Ce se va intampla in urmatorii ani cu cele mai cunoscute cupluri ale momentului?
C.H.: Nu-i vad impreuna. Pe Dani Otil il vad alaturi de o tanara blonda, manechin, absolut superba, iar pe Mihaela Radulescu o vad langa un barbat mai in varsta, grizonat si foarte instarit. Nici relatia cu el nu va dura, insa. In ce priveste cuplul Monica si Irinel Columbeanu, va mai rezista cativa ani, poate cinci. Insa ea mai are o kharma de implinit in viata ei, legata de un barbat care nu e roman. S-ar putea francez.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus