Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Leopard – Asul negocierii

Leopard – Asul negocierii

 

Desi extrem mandru si plin de demnitate, Leopardul poate cadea in melancolie, daca sta prea mult timp in expectativa, iar energia lui vitala va avea de suferit.

Ce spune legenda: Intr-o zi, femeile au mers in padure sa culeaga lemne de foc. Una dintre ele, inca tanara, a spus: “Mi-ar placea sa fiu sotia Leopardului, pentru ca astfel satul nu ar mai duce lipsa de carne.” Imediat i-a aparut in fata Leopardul, care putea citi gandurile, si a acceptat propunerea femeii.

I-a adus o prada proaspat vanata si a fost invitat sa traiasca printre oameni. Numai o batrana doica a ramas suspicioasa, criticand uniunea dintre sat si padure. La scurt timp, sotia Leopardului s-a transformat intr-o felina si banuielile batranei s-au adeverit.

Luptatorii, infrangandu-si teama, au strapuns pielea de animal de pe femeie cu sulite si cutite, omorand-o. De atunci, Leopardul plin de furie isi striga setea de razbunare, in timp ce privirea lui arzatoare se indeapta catre pamant.

Compatibilitate: Vei avea mult de castigat din alianta cu binevoitoarea Maimuta sau cu senzuala Floare.

Atuuri: Combini armonios tenacitatea caracterului cu actiunile nobile. Posezi un “scut” de rigurozitate si demnitate, care iti permite sa stralucesti in afaceri si negocieri.

Culoare norocoasa: Negru

Denumire originala: Oceloti

 

Comments

comments

Leave a Reply