Esti aici

Leu

Cand un Leu si un Berbec sunt impreuna, cu siguranta sar scantei. Ambii sunt semne de Foc, pasionali si dinamici, iubesc actiunea si competitia. Aceasta relatie este una condimentata. Pot aparea probleme pentru ca ambii vor sa fie seful.

Se respecta si se admira reciproc, dar trebuie sa invete sa faca cu randul la conducere. Parteneriatul lor se reduce la o pasiune arzatoare, dominatie si la cine conduce si cand! Ambii sunt mandri si nerabdatori. Leului ii place sa fie adorat sis a flirtreze, lucru ce poate fi plictisitor pentru Berbec.

Totusi, in ciuda divergentelor lor, adesea Berbecul Cauta sfaturi si consiliere la Leu. Leul este regele animalelor si se poate intampla uneori ca Berbecul sa fie un miel.

Ca si in mitul Leului si al Mielului, cu putin efort si multa rabdare diferentele dintre ei pot fi depasite si cei doi pot trai in armonie. Ambele zodii sunt in general respectate de catre altii si este important ca acest respect sa existe si in sanul relatiei.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Leul de Soare. Ambii sunt reprezentarea energiei masculine, dar impreuna pot face o combinatie reusita – se inteleg unul pe celalalt deoarece sunt asemanatori.

Ambii sunt semne de Foc, de aceea relatia tinde sa fie una foarte pasionala. Cand este buna, este foarte foarte buna, iar cand merge prost, se lasa cu argumente zgomotoase si orogolii ranite.

In acesta relatie este intotdeauna competitie in legatura cu cine este la conducere din din moment ce o relatie de iubire nu trebuie sa fie bazata pe putere, acest lucru ar putea sa fie o problema. Ambii au o energie nemarginita si pun tot timpul ceva la cale.

Cu toate ca se pot contrazice destul de des, diferentele de opinie si conflictele nu vor dura mult, Berbecul fiind prea ocupat cu urmatoarea “misiune” ca sa tina suparare. Berbecul este un semn Cardinal, iar Leul unul Fix.

Berbecul in ofera Leului siguranta pentru a risca, in timp ce Leul il poate ajuta pe Berbec sa termine un lucru inceput in loc sa sara la ceva nou fara a fi terminat ceea ce incepuse.

Se poate intampla ca Berbecul sa raneasca sentimentele Leului daca actioneaza pripit. Fiecare este loaial si tine mult la celalalt, si atunci cand vor intelege ca nu trebuie sa fie tot timpul seful vor realiza multe impreuna.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia si pasiunea de care dispun amandoi ii fac sa aibe o relatie foarte dinamica.

 

Cand un Leu si un Taur formeaza un cuplu, relatia poate fi una foarte buna deoarece stiu cum sa-si faca reciproc complimente si ambii adora sa le primeasca.

Au nevoi similare: Taurului ii trebuie afectiune din plin, vrea sa fie iubit si apreciat, in timp ce Leului ii plac complimentele si vrea sa fie adorat si admirat. Ambii sunt extrem de loiali si de posesivi in dragoste.

Ambelor semne le place sa aiba un statut social bun si proprietati frumoase. Pretuiesc luxul si confortul. Pot lucra impreuna destul de bine, dar datorita incapatanarii specifice ambelor semne pot aparea conflicte. De aceea este important sa se inteleaga si sa se respecte reciproc.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste si Bani), iar Leul de Soare (Ego). Soarele emana caldura si lumina, iar Venus se refera la dragoste, frumos si lux.

Aceasta combinatie de energie masculina si feminina ii ajuta pe cei doi sa se inteleaga sis a se sustina reciproc. De fapt, Venus este foarte aproape de Soare.

Soarele reprezinta viata, iar Venus dragoste, iar combinatia celor doua este una pozitiva. Taurul este un semn de Pamant, iar Leul, unul de Foc. Ambii sunt ambitiosi, dar in feluri diferite.

Leul urmareste sa aiba avere si faima, in timp ce Taurul vrea securitate si stabilitate atat in dragoste cat si in viata in general. Din moment ce ambele semne vor sa fie liderul, exista posibilitatea sa se bata pentru dominatie.

Atat Taurul cat si Leul sunt semne Fixe, ceea ce inseamna ca sunt caracterizati prin incapatanare; odata ce s-au hotarat asupra unui lucru nu-si vor mai schima parerea sau si-o vor schimba foarte greu. De aceea, confruntarile lor sunt intense, pentru ca amandoi cred ca au dreptate si modalitatea lor este cea mai buna.

Nu le place schimbarea. Daca se decid ca relatia pe care o au este una solida, nici unul dintre ei nu-si va parasi partenerul. Acesta poate fi un lucru bun daca relatia este una solida si armonioasa, dar poate fir au daca relatia este distructiva si prohibitoare.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este admiratia reciproca. Ambele semne au personalitati foarte puternice, deci nici unul nu-l va domina pe celalalt – indiferent cat de mult ar incerca. Ceilalti ii vad ca fiind perechea ideala, dorinta lor de a-si indeplini scopurile determianndu-i sa lucreze foarte bine impreuna.

 

Cand Leul si Gemenii sunt impreuna, relatia celor doi este vesela si activa, caracterizata de optimism. Gemenii cauta mereu stimularea mentala si sunt atarasi de spiritul creativ si dinamic al Leului.

Totusi, pot aparea probleme in acesta relatie daca Leul ia prea in serios flirturile Gemenilor, sau daca acestia cred ca Leul vrea sa aiba controlul total.

Cu toate ca abordarile lor sunt diferite – Gemenii prefera sa nalizeze toate fetele unui lucru, in timp ce Leul este impulsiv si nerabdator – sunt o pereche potrivita. Ambii au multa energie, Leului ii place sa fie la carma oricarui proiect, iar Gemenii vor libertate de gandire si de exprimare.

Cand Gemenii sunt indecisi Leul il va ajuta sa ia o decizie, insa trebuie sa aiba grija sa-i lase totusi. Leul este guvernat de Soare (Ego), iar Gemenii de Mercur (Comunicare).

Ambele semne au abilitati de comunicare, dar abordari diferite. Pot avea dispute aprinse, dar in timp ce Gemenii le gasesc ca fiind stimulative din punct de vedere intelectual, Leul le ia in serios si se simte ofensat.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Leul, unul de Foc. Aerul mentine Focul in viata, facandu-l sa se raspandeasca. Gemenii tin usor pasul cu creativitatea si energia Leului. Ambele zodii au interese foarte largi, iar dorinta Leului de a se afla mereu in centru le ofera multiple satisfactii despre care vor discuta mai tarziu cu Gemenii.

Leul este un semn Fix, iar Gemenii, unul Schimbabil. Leul este incapatanat si ferm, un lider innascut si foarte rigid in ceea ce priveste schimarea opiniilor proprii. Cand Leul ia o decizie, si-o mentine pana la capat. Gemenii, pe de alta aprte, sunt flexibili pana la extrem.

Se plictisesc usor si nu au probleme in a-l lasa pe Leu sa preia conducerea – pana la un anumit punct. Gemenii vor sa fie liderii propriilor ganduri. Sunt fericiti sa stea in umbra, in timp ce Leul se afla in lumina reflectoarelor.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este viziunea adolescentina, chiar copilareasca pe care o au asupra lumii. Pot avea mare succes impreuna, datorita naturii lor exploratoare si optimiste.

 

Cand un Leu si un Rac sunt impreuna, stiu cum sa-si satisfaca si sa-si inteleaga nevoile unul altuia. Ambele semne au nevoie de dragoste si devotament, dar in timp ce Racul cauta stabilitate si armonie emotionala, Leul apreciaza complimentele si vrea sa fie admirat.

Ambele semne sunt foarte loiale, ajungand chiar pana la posesivitate. Deoarece dorintele lor sunt similare, se inteleg bine si se completeaza reciproc. Ambele zodii prefera confortul si siguranta si vor o casa frumoasa si o familie unita.

Leul aduce in relatie fler si pasiune, iar Racul aduce sentimentul matern si dragostea. Leul este mai indraznet si mai energic, cauta statutul social si recunoasterea. Deoarece ambele semne sunt incapatanate, cei doi trebuie sa se inteleaga si sa se accepte reciproc.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), in timp ce Leul, de Soare (Ego-ul). Soarele se refera la propria persoana, radiaza lumina si caldura, attribute ce se rasfrang si asupra Leului. Luna reprezinta energie feminina, dragoste si conexiune emotionala.

Aceasta combinatie intre masculin si feminin ii face pe cei doi sa se inteleaga atat de bine. Soarele reprezinta Viata, iar Luna, cultivare si dezvoltare si atata timp cat cei doi vor fi atenti la nevoile celuilalt, aceasta relatie este una benefica.

Racul este un semn de Apa, iar Leul, de Foc. Leul isi doreste cu ardoare glorie si recunostere, in timp ce Racul vrea stabilitate si securitate. Ambilor le place sa fie la conducere, dar abordeaza rolul de lider din directii diferite. Din aceasta cuza pot aparea dispute. Atata timp cat Racul si Leul invata sa aprecieze relatia lor, pot gasi o cale de mijloc.

Racul este un semn Cardinal, iar Leul, unul Fix. In conditii de stres, Leul devine incapatanat, iar Racul actioneaza pentru a manipula. Racul este initiatorul planurilor comune, iar Leul isi canalizeaza energia pentru a le duce la bun sfarsit.

Racul opteaza pentru o viata stabila si calma si nu ii place sa fie in centrul atentiei. Pe de alta parte, Leului ii plac provocarile, neprevizibilul si faima.

Odata ce Leul si Racul s-au angajat puternic in relatie, fiecare isi va urmari instinctele pentru a se dedica complet celuilalt. Insa daca au idei diferite cu privire la relatie se vor gasi intr-un continuu razboi emotinal. Racul il poate manipula pe Leul din spatele carapacei in care se ascunde.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dorinta de a avea o legatura sincera si daruirea ambilor parteneri. Pot avea o relatie pozitiva, bazata pe siguranta, armonie si iubire.

 

Perechea formata din Leu – Leu atrage toata atentia asupra ei. Ceilalti isi tin respiratia si iau notite. Doua persoane atat de creative, comunicative si inteligente, par sa se merite unul pe celalat. Sunt de neintrecut in ceea ce priveste activitatile sociale, conducerea unui grup sau inspirarea celorlalti.

Fiecare este atras de celalat si nu ascund acest lucru. Combinatia Leu- Leu este caracterizata de energia si entuziasmul specific liderilor. Totusi, pentru a aduce echilibru in relatia lor, cei doi trebuie sa stie sa se tempereze atunci cand e necesar.

Celor doi le plac foarte mult luxul si lucrurile frumoase. Uneori au o atitudine dramatica, dar fiecare ii acorda celuilat atentia de care are nevoie. Leul este guvernat de Soare, care simbolizeaza perfect perceptia pe care o are Leul despre el insusi respectiv in centrul atentiei. Soare emana multa energie, caldura si lumina.

Asemeni Soarelui, caldura si energia emanate de Leu pot fi simtite mai ales de cei din jurul sau. De asemenea, Soarele ii poate pe cei care ii stau in cale; iar dramatismul si exagerarile Leului pot deveni uneori o povara pentru cei din jurul sau.

Leul este semn de Foc, iar doi Lei impreuna sunt de neoprit. Focul dintre ei, alaturi de inclinatia spre activitati fizice, ii fac sa fie un cuplu foarte dinamic.

Aceast surplus de energie poate fi constructiv sau catastrofal. Este nevoie de multa concentrare din partea amandoura pentru ca relatia sa reuseasca, dar nevoia Leului de atentie si admiratie constanta ii va tine impreuna. Leul este un semn Fix si exista intotdeauna o lupta pentru puteea intre doua astfel de semne.

Dar latura rationala si comunicativa a Leului ii va ajuta sa-si rezolve divergentele. Fiecare va face concesiuni, dar foarte rar. Temperamentul Leului il va face sa explodeze usor, dar cerurile sunt uitate repede si relatia va merge mai departe.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este capacitatea de daruire si creativitatea pe care o pun in relatie. Cei doi nu se vor plicitisi niciodata unul de celalalt, relatia dintre ei fiind una cu adevarat extraordinara.

 

Cand un Leu si o Fecioara sunt impreuna e posibil ca initial sa creada ca nu au nimic sa-si ofere unul celuilalt. Este o relatie care evolueaza in timp, ajungand treptat sa se inteleaga si sa se aprecieze reciproc.

Leul este extrovertit, dominant si carismatic si adesea are o rabdare limitata. Fecioara este retrasa si studioasa, dar adesea mai adaptabila decat Leul.

Cu toate ca sunt diferiti, pot face o pereche reusita, completandu-se reciproc. La inceputul relatiei vor vedea numai defectele partenerului. Leul poate parea prea autoritar, iar Fecioara prea critica. Dar cand vor incepe sa se accepte asa cum sunt si isi vor descoperi calitatile, relatia lor se va dezvolta.

Leul ii va arata Fecioarei cum sa se distreze, sa fie spontana si mai putin critica, iar Fecioara il va invata cum sa aiba rabdare, sa se concentreze pe energia intelectuala si sa fie sensibil la nevoile celorlalti.

Leul este guvernat de Soare, iar Fecioara de Mercur. Soarele emana caldura si lumina, caracteristice Leului, care asteapta ca toti cei din jurul sau sa accepte si sa-i multumeasca pentru aceste cadouri.

Fecioara este foarte preocupata de detalii, analizandu-le in profunzime inainte de a se apuca de un proiect. Ambele semne trebuie sa inteleaga modul de gandire al partenerului pentru ca relatia lor sa evolueze. Leul este semn de Foc, iar Fecioara este un semn de Pamant.

Leul se lanseaza in noi proiecte fara sa se gandeasca la consecinte mai intai, in timp ce Fecioara are o abordare mai practica. Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o anumita actiune in indeplinirea scopului final in timp ce Leul pur si simplu face ceea ce simte la un moment dat.

Desi celor doi le va fi greu sa se inteleaga unul pe celalalt, cand lucreaza impreuna ei formeaza o excelenta echipa de afaceri. Leul este un semn Fix, iar Fecioara, unul Schimbabil. Fecioarei ii place sa munceasca din greu si sa se implice in domenii diferite de activitate.

Leului ii place sa fie lider, sa conduca un proiect. Datorita absentei conflictului in aceasta privinta Leul si Fecioara lucreaza foarte bine impreuna in atingerea scopului.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Fecioara este eficacitatea pe care o au ca echipa, atat in planul afacerilor cat si in planul personal. Personalitatile lor, desi diferite in foarte multe privinte, se completeaza bine una pe alta formand o relatie reusita.

 

Cand Leul si Balanta sunt impreuna, cei doi formeaza o echipa puternicasi agreabila. Situate la doua semne distanta in zodiac, cei doi se inteleg foarte bine unul pe celalalt. Cand energia Leului se combina cu echilibrul Balantei, relatia este una reusita.

Leu si Balanta reprezinta neobisnuit versus rezervat, direct versus pasnic. Pot avea o relatie foarte bune deoarece fiecare apreciaza beneficiile acesteia.

Balanta il va domoli pe Leu, iar cuplul lor este unul aromnios si echilibrat. Balanta este condusa de farmec si bune maniere, ceea ce calmeaza atitudinea directa, uneori grosolana a Leului. Dar acesta este mult mai decis decat Balanta si o va ajuta sa fie mai hotarata si mai spontana.

Leul este guvernat de Soare, iar Balanta de Venus. Cele doua zodii aduc in relatie ingrenientele de baza: caldura si pasiune. Soarele si Venus se potrivesc bine una cu cealalta.

Soare este plin de energie masculina in timp ce Venus este dominata de energie feminina. Venus reprezinta frumosul si romantismul in timp ce Soarele propaga lumina si sustine viata relatiei.

Leul este semn de Foc, iar Balanta de Aer. Aceste doua semne impreuna, fie se vor alimenta reciproc, fie se vor distruge. Ambii vor derula insa multe proiecte impreuna. Cand isi concentreaza energia pe lucruri pozitive, orice este posibil.

Insa trebuie sa fie tot timpul atenti la sentimentele pe care le au unul pentru celalalt precum si la dorintele individuale. Abordarea practica a Leului ar putea intra in conflict cu abordarea intelectuala a Balantei.

Leul este un semn Fix iar Balanta, Cardinal. Leul va fi probabil conducatorul relatiei, datorita energiei pe care o are in timp ce Balanta va actiona din umbra cu ajutorul farmecului pe care il are.

Este important ca Leul sa inteleaga si sa accepte compromisul ca fiind singura forma in care se poate ajunge la intelegere in aceasta relatie. Balanta, care de obicei vede ambele fete ale unei probleme, accepta compromisurile foarte usor.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu Balanta este armonia rezultata din combinarea Soarelui cu Venus. Fiecare partener aduce in relatie ceea ce ii lipseste celuilalt, cuplul fiind unul reusit.

 

Cand Leul si Scorpionul sunt impreuna, formeaza o echipa dinamica si intensa. Isi inteleg nevoile unul altuia. Scorponul vrea sa se simta dorit si sa fie respectat, iar Leul vrea sa fie adorat si complimentat. Ambii sunt extrem de loiali, uneori chiar posesivi. Stiu exact de ce are nevoie partenerul.

Leului ii plac luxul si confortul, fiind extravagant, iar Scorpionul va accepta sa-i indeplineasca micile capricii atata timp cat simte ca relatia este pe picior de egalitate. Deoarece ambele semne sunt extrem de hotarate, trebuie sa stie sa faca compromisuri.

Leul este guvernat de Soare, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul si radiaza lumina si caldura, Marte eprezinta razboiul, conflictul, iar Pluto – dialogul interior. Soarele reprezinta viata iar Marte si Pluto, ambitia. Atata timp cat au grija sa se asculta unul pe celalalt, combinatia lor va fi una pozitiva.

Leul este un semn de Foc, iar Scorpionul de Apa. Primul isi doreste libertate sociala, in timp de ultimul are o personalitate cameleonica, schimbandusi-o destul de des. Aceste doua semne, ca si Focul si Apa, se pot anula reciproc, ceea ce insemna ca uneori relatia lor nu va fi armonioasa.

Problemele apar mai ales din dorinta amandurora de a conduce. Cu toate acestea, micile dispute sunt repede uitate, atata timp cat relatia este importanta pentru amandoi.

Leul si Scorpionul sunt semne Fixe. Sunt rigizi, perseverenti si nu le plac schimbarile. Sunt foarte ambitiosi si atunci cand lanseaza un plan, il vor urma pana la capat. Daca nu au idei similare, se pot contrazice pana in panzele albe.

Scorpionul nu va accepta sa-si schimbe punctul de vedere deoarece aceasta i se pare un semn de slabiciune, motiv pentru care Leul va considera ca Scorpionul este prea intolerant.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Scoprion il reprezinta dedicarea de care acestia dau dovada unul fata de celalat si atunci cand e vorba de participarea la un proiect in comun. Ambele zodii au personalitati foarte puternice dar complet diferite. Sunt vazuti de catre ceilalti ca fiind o pereche puternica, iar dedicarea caracteristica in tot ceea ce fac, ii determina sa fie o pereche buna.

 

Cand Leul si Sagetatorul sunt impreuna, rezultatul este adesea unul exploziv! Ambele zodii sunt dinamice si traiasc viata din plin. Acest cuplu este amuzant si plin de viata, incuranjandu-se reciproc si avand standarde inalte.

Au o mare admitratie si respect unul pentru celalalt. Ambii sunt personalitati calde, carismatice si impreuna, enama energie pozitiva. Ambii pot fi nerabdatori si afectuosi, dar Leul ar putea fi deranjat de flirturile Sagetatorului. Cu toate acestea, nu va exista monotonie in relatia lor.

Sagetatorul vedea lumea ca pe o carte deschisa din care ai tot timpul ceva de invatat, iar Leul este liderul innascut. Ambii sunt extrem de sociabili, iar Leul vrea sa detina controlul conversatiei.

Leul este conducatorul, in timp ce Sagetatorul este arcasul, analizand toate fatadele unui lucru inainte de a se lansa in actiune. Sunt tratati cu respect de catre ceilalti si este important sa nu uite sa-si acorde unul altuia respect.

Leul este guvernat de Soare, iar Sagetatorul de Jupiter. Ambele planete sunt reprezentate de energia masculina si fac o combinatie foarte reusita, intelegandu-se reciproc deoarece sunt foarte asemanatori.

Soarele reprezinta ego-ul, iar Jupiter este caractreizat de expansiune si exces. Sunt foarte compatibili, plini de energie si vor forma un duo dinamic in orice situatie.

Ambii sunt semne de Foc, iar relatia lor este una intensa si pasionala. Au rezerve inepuizabile de energie si pot tine pasul unul cu celalat foarte usor. Cu toate ca Sagetatorul se poate satura de egoismul Leului, diferentele de opinie nu vor dura mult.

Leul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Sagetatorul ii ofera Leului profunzime in gandire, iar Leul il ajuta pe acesta sa fie mai sarmant si mai gratios. Uneori, tendinta Leului de a face pe seful poate deveni iritanta pentru Sagetator, dar raman devotati unul altuia in ciuda divergentelor minore.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este echipa puterniac pe care o fac impreuna si admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia lor si temperamentul pasional, ii fac o pereche compatibila.

Cand un Leu si un Capricorn sunt impreuna, formeaza o pereche unita, caracterizata prin grija pe care si-o poarta unul celuilalt. Capricornul este mai conservator, traditionalist si muncitor. Si Leul este muncitor, dar tinde sa se foloseasca mai mult de sarm si de calitatile de comunicare pentru a duce ceva la bun sfarsit.

Totusi, sunt foarte devotati unul altuia. Desi la suprafata par un cuplu incompatibil, dragostea lor va creste tot mai mult odata cu trecerea timpului, cand vor realiza ca se potrivesc foarte bine.

Ambilor le plac confortul si luxul si sunt materialisti. Leul poate fi extravagant, in timp ce Capricornul este mai rezervat si mai simplist. Deoarece ambele zodii sunt foarte hotarate se vor intelelge una pe cealalta numai acordandu-si indeajuns de multa atentie.

Leul ii va arata Capricornului cum sa se distreze iar Capricornul ii va dovedi acestuia valoarea muncii si a valorilor traditionale.

Leul este guvernat de Soare, iar Capricornul de Saturn. Soarele reprezinta ego-ul si radiaza caldura si lumina, pe care le transmite si Leului. Saturn reprezinta responsabilitatea si munca sustinuta.

Cei doi pot invata multe unul de la celalalt. Soarele reprezinta viata, iar Saturn – tenacitate. Atata timp cat se vor intelege unul pe celalalt aceasta combinatie va fi una pozitiva.

Leul este un semn de Foc, iar Capricornul este un semn de Pamant. Leul vrea libertate creativa, iar Capricornul, securitate profesionala. Se vor simti bine impreuna fie in viata personala, fie in afaceri.

Leul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Schimbabil. Ambii pot fi incapatanati si ambitiosi si perseverenti atunci cand urmaresc realizarea unui scop. Capricornul prefera o viata ordonata si stabila, Leului ii place sa se distreze si sa faca lucruri neprevazute. Dar, odata ce vor vedea avantajele relatiei, se vor dedica mentinerii acesteia.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Capricorn il reprezinta devotamentul de care dau dovada atunci cand se ocupa de ceva. Ambii sunt personalitati puternice si, cu toate ca uneori nu par compatibili, este o relatie dintre doua opusuri care se atrag.

 

Cand un Leu si un Varsator sunt impreuna, combinatia dintre vizionarismul Varsatorului si creativitatea Leului nu va trece neobservata. Acest cuplu este energic si de neoprit atunci cand isi pun ceva in cap.

Cu toate ca poate sa apara competitie intre ei, aceasta relatie nu va fi niciodata una plictisitoare. Sunt atrasi de tot ce e nou si de drame si pot uneori transforma relatia intr-un adevarat joc de “Adevar sau provocare”.

Multe dintre relatiile Leu – Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca. Leul admira individualismul, creativitatea si spiritul vizionar al Varsatorului. Acesta, la randul sau, admira sarmul, deminitatea si energia de care da dovada Leul.

Varsatorul are multe idei noi, dar nu le pune intotdeauna in practica. Ambii vor sa fie independenti si pot aparea conflicte daca Leul este prea solicitant, iar Varsatorul, prea distant. Pentru a mentine echilibrul, trebuie sa-si respecte personalitatile diferite. Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Varsatorului, iar cel din urma, prea instabil pentru Leu.

Insa atata timp cat se conving unul pe celalalt ca relatia dintre ei este importanta totul va fi bine. Leul este guvernat de Soare, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii, Soarele indica viata, iar Saturn face ca proiectele de care se apuca cei doi sa fie duse la bun sfarsit.

Leul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si il face sa se extinda si impreuna pot realiza foarte multe si se pot ajuta reciproc sa creasca. Varsatorul vine cu ideile, Leul le pune in practica si in final Varsatorul are grija ca totul sa fie dus la bun sfarsit.

Ambii sunt semne Fixe. Leul ii da Varsatorului curajul de a actiona, iar aceste il va impresiona pe Leu cu originalitatea sa. Amandoi sunt loiali si si foarte devotati unul altuia si daca inteleg ca trebuie sa faca cu randul la conducere, vor face o pereche reusita.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a obtine rezultate maxime atunci cand sunt impreuna. Aerul si Focul sunt extrem de compatibile, ambii parteneri au idei, planuiesc cum sa le puna in actiune si au grija sa faca lucrurile pana la capat.

 

Cand Leul si Pestii sunt impreuna, ambii parteneri apreciaza perspectivele pe care fiecare le aduce in viata celuilalt. Leul este semnul mai puternic, mai autoritar si care preia comanda fiecarui proiect. Pestii sunt introvertiti, tacuti, rezervati.

In multe privinte, cei doi sunt opusi, dar ambii sunt niste visatori. Cand vor incepe sa tina unul la celalat, vor reusi sa se completeze reciproc, iar relatia lor va deveni una benefica pentru ambele parti.

Leul este un lider innascut, iar in relatia cu Pestii adesea devine protectorul acestora. Pestii in schimb, ii ofera Leului sprijinul de care are nevoie pentru a-si duce planurile la bun sfarsit.

Pestii, ca si apa, umplu orice container in care sunt pusi, se pliaza pe orice. Tin sa se daruiasca total partenerului de viata. Pestii vor reusi sa il cunosca pe Leu asa cum nici un alt semn zodiacal nu va putea.

Leul este guvernat de Soare, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Soarele emana caldura si lumina, Neptun se refera la tabloul de ansamblu, idei si iluzii, iar Jupiter controleaza echilibrul relatiei. Leul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme fanteziile in realitate.

Leul este un semn de Foc, iar Pestii, de Apa. Cei doi pot fi foarte fericiti impreuna si reusesc sa obtina tot ce isi propun. Pestii il pot ajuta pe Leu sa invete sa fie mai modest si sa se gandeasca si la nevoile celorlalti, iar Leul le va arata Pestilor cum sa fie mai relaxati si sa-si asume riscuri.

Pestii pot fi uneori prea emotivi pentru gustul Leului. Daca vor sa mentina un echilibru in relatia lor, trebuie sa invete sa comunice.

Leul este un semn Fix, iar Pestii, unul schimbabil. Pestii nu se descurca bine in pozitia de lideri. Se simt mai bine in rolul de sustinatori. Leul, pe de alta parte, vine cu idei noi si atribuie roluri.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca au ce invata unul de la celalalt si sunt receptivi si deschisi fata de ideile partenerului. Pestii ii arata Leului cum sa fie mai sensibil, iar acesta ii ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele. Aceasta abilitate de a se sprijini reciproc si de a se completa, ii fac un cuplu compatibil.

 

Comments

comments

Leave a Reply