Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Leu – ai talie-de-viespe

Leu – ai talie-de-viespe

Ce spun stelele? Pentru Lei, fitness-ul nu se coreleaza cu starea de sanatate, ci cu nevoia de a arata absolut fantastic.

Factori de risc: Placerea ta de a trai bine intra in contradictie cu nevoia de a arata ca un star de cinema. Intotdeauna va trebui sa stii sa alegi intre friptura aia ispititoare si mica rochie neagra din dulap.

Factori de corectie: Daca te-ai cam rasfatat culinar in ultima vreme, a venit momentul unei diete de detoxifiere pe baza de sucuri naturale. Trei zile sunt suficiente ca sa-ti readuca sclipirea jucausa din privire si talia de viespe la normal. Atentie la grasimi: semnul tau guverneaza inima, asa ca evita dietele hiperproteice, fara glucide, care-ti ingusteaza nu numai soldurile, ci si arterele.

Secret astral: Fructe-de-mare. Care-ti vor satisface nevoia de stralucire, dar si de zinc si proteine, fara nici un microgram de grasime in plus.

Ce fel de sport? Leii au nevoie sa se simta in centrul atentiei, asa ca-ti poti oferi placerea unui antrenor personal. Doar si starurile de cinema fac la fel, nu-i asa?

Cea mai buna alegere: Patinajul si varianta estivala sunt haioase si raspund nevoilor ludice ale oricarei feline care se respecta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus