Esti aici

Locatii

Academie

Orice vis legat de acest gen de institutie prevesteste noi prieteni si experiente, dar in acelasi timp poate insemna si speculatii costisitoare.

Alee

Vei avea in fata un drum usor daca visezi o alee. Si cand visezi o alee infundata succesul va veni, dar dupa multa munca grea.

Bar

Visul in care bei sau in care observi activitatea dintr-un bar este o sugestie sa te implici mai mult in activitati in folosul comunitatii.

Biserica

Visul legat de o biserica este un semn norocos daca in vis iti apare exteriorul cladirii. Daca insa visezi interiorul semnifica probleme minore. Curtea bisercii reprezinta o serie de intamplari viitoare fericite.

Bucatarie

Atmosfera din bucatarie influenteaza interpretarea visului. Daca bucataria era moderna si curata prevesteste vesti bune si o viata sociala fericita; daca era veche si dezordonata indica faptul ca sanatatea ta este putin zdruncinata si ar trebui sa-ti faci niste analize.

Castel

Daca visezi ca vizitezi sau ca locuiesti intr-un castel, vei avea parte de un viitor confortabil si de calatorii interesante. Daca in schimb castelul e in ruina, trebuie sa-ti tii in frau temperamentul sau pasiunile.

Desert

Desertul in vis prezice multumire si succes in eforturile pe care le depui. Daca vremea era proasta sau era furtuna de nisip te poti astepta la dificultati de moment, dar rezultatul va fi mai bun decat te asteptai.

Dormitor

Un dormitor strain, dar mobilat placut, indica o schimbare in bine, iar propriul dormitor semnifica armonie in relatiile curente.

Gradina

O gradina bine intretinuta, dar fara flori, semnifica o viata confortabila cu micile obstacole normale, iar o gradina neglijata indica adversitate. Gradina ingrijita, plina de flori, este semn de satisfactie spirituala, dragoste si siguranta financiara.

Hotel

Daca erai singura in hotel, interpretarea se refera la interesele tale financiare si de afaceri. Daca erai cu cineva de sex opus, interpretarea se refera la relatiile amoroase si la familie. Daca hotelul era foarte luxos, e posibil sa ai un esec sau o dezamagire in rezolvarea unei chestiuni importante. Un hotel mai modest e semn de realizari satisfacatoare.

Lac

Interpretarea visului depinde de starea apei si de conditiile vremii. Lacul pe timp de furtuna indica un esec, care va duce la un beneficiu important, daca refuzi sa-l lasi sa te deprime. Daca visezi un lac calm, cu vreme frumoasa, vei avea parte de o navigare lina pe marea vietii. Visul in care observi un lac din aer sau calatoresti in jurul unui lac este semn de stagnare; incearca sa-ti descoperi pasinui noi.

Pivnita

Daca visezi o pivnita, trebuie sa fii ferma in a refuza planuri care nu te intereseaza.

Scoala

Daca visezi ca esti la scoala inseamna ca ezitarea ta de a rupe legaturi vechi iti incetineste progresul. Daca visezi ca parasesti scoala sau daca vezi o scoala din exterior, vei avea un noroc neasteptat in domeniul financiar, dar va fi trecator.

Spital

Visul in care esti pacienta este o avertizare ca de pericol iminent de a fi coplesita de o incarcatura pe care incerci sa o porti singura: fie ca este vorba despre o probleme personale, o sarcina de serviciu sau un secret. Daca visezi ca vizitezi pe cineva la spital sau ca esti voluntar acolo e semn ca vei primi vesti neasteptate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus