Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Lucruri mai putin stiute despre zodii

Lucruri mai putin stiute despre zodii

Află amanuntele pe care nativii celor 12 zodiile se străduiesc să le ascundă, pentru că acestea sunt detaliile pe care EI nu vor ca ceilalți să le știe. Aceste amănunte mai puțin știute sunt cele care îi caracterizează cel mai bine.

BERBEC
Zodia Berbecului este prima zodie din zodiacul european, începe din 21 martie și durează până în 20 aprilie. Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii. Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Berbecului

TAUR
Zodia Taurului începe din 21 aprilie și se încheie pe 21 mai și este a doua zodie în zodiacul european. Simbolul Taurului a fost venerat încă din antichitate, Taurul fiind semn de fertilitate și abundență.
Zodia Taurului este o zodie feminină de pământ, caracterizată prin stabilitate și guvernată de planeta  Venus.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Taurului

GEMENI
Zodia Gemeni este a treia zodie în zodiacul european, începe din 22 mai și se termină în 21 iunie. Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, duală, orietată cpătre aspectele intelectuale, guvernată de Mercur.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Gemeni

RAC
Zodia Racului este a patra zodie în zodiacul european, începe în 22 iunie și se termină în 22 iulie. Zodia Racului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Lună, cu mare putere de adaptare, sensibilă, imaginativă, cu puternice aptitudinile artistice, instabilă, inconstantă și plină de capricii.

Afla cinci lucruri putin stiute despre zodia Racului

LEU
Zodia Leului este a cincea pe cercul zodiacal european și începe din 23 iulie, încheindu-se pe 22 august. Este o zodie masculină de foc, guvernată de Soare, dominată de voință, hotărâre, dar și de orgoliu, vanitate și furie. Este o zodie caracterizată prin extravaganță în tot ceea ce face și spune.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Leu

FECIOARA
Zodia Fecioarei este a șasea zodie pe cercul zodiacului european. Începe de 23 august și se încheie pe 22 septembrie. Este o zodie feminină de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Mercur.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Fecioarei

BALANTA
Zodia Balanță este a șaptea zodie pe cercul zodiacal și începe în 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie. Zodia Balanței începe cu echinocțiul de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, noțiunea de echilibru fiind reprezentativă pentru nativii acestei zodii.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Balanței

SCORPION
Zodia Scorpion reprezintă a opta zodie a zodiacului european și începe în 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie. Zodia Scorpionului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Marte și Pluto.

Află cinci lucruri mai putin stiute despre zodia Scorpionului

SAGETATOR
Zodia Săgetătorului este a noua zodie din zodiacul european, începe în 22 noiembrie și se încheie în 21 decembrie. Zodia Săgetătorului este o zodie masculină de foc, dominată de planeta Jupiter. Jupiter, cea mai mareplanetă a sistemului solar le dă nativilor acestei zodii  înțelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism și un puternic spirit filosofic. Se spune despre Săgetători că este cea mai norocoasă zodie.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Săgetătorului

CAPRICORN
Zodia Capricornului este a 10-a zodie și începere din 22 decembrie și încheindu-se pe 20 ianuarie.
Zodia Capricornului este o zodie feminină de pământ, practică, materială, intuitivă și puternică guvernată de planeta Saturn. Saturn este puterea supremă, tatăl tuturor zeilor, fapt pe care nativii îl simt din plin. Se spune că familia care are un Capriorn este unită, puternică și are toate datele pentru succes.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Capricornului

VARSATOR
Zodia Vărsătorului este 11-a zodie și începere din 20 ianuarie, încheindu-se pe 18 februarie. Vărsătorul este semnul priceperii și înțelepciunii. Este semnul geniilor, mai mult de jumătate dintre cei mai celebri oameni ai lumii sunt născuți în Vărsător sau au ascendent în Vărsător.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Varsatorului

PESTI
Zodia Peștilor, o zodie feminină de apă, închide ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene, începând din 19 februarie și încheindu-se pe 20 martie. Este guvernată de planetele Neptun și Jupiter, este caracterizată de intuiție, simțul premoniției, sensibilitate, receptivitate, dar și de naivitate.

Află cinci lucruri putin stiute despre zodia Peștilor

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply