Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Luna de zăpadă – ce zodii câștigă, ce zodii pierd

Luna de zăpadă – ce zodii câștigă, ce zodii pierd

Luna de zăpadă este un moment unic în 2019. Este cea mai strălucitoare lună plină a acestui an. Luna se află în momentul ei maxim, fiind totodată cel mai aproape de Pământ. În aceste condiții nu-i nici o mirare că ne va influența în mod absolut pe fiecare dintre noi. Unii vor avea de câștigat, alții vor primi un veritabil ghiont care îi va împinge înainte, sau înapoi, alții vor pierde. Ideea este că toți avem ceva de primit de la Luna de zăpadă.

Berbec – O să primești un veritabil boost ca o să-ți marcheze toată primăvara. Vei avea de câștigat numai dacă vei fi capabilă să valorifici ceea ce primești în dar. Ești pe plus!

Taur – Nu este o perioadă favorabilă, iar Luna de zăpada va face lucrurile și mai dificile. Rămâi ancorată în realitate, fii corectă cu tine și cu cei din jur și vei trece ușor peste perioada aceasta relativ nefastă pentru tine. Ești pe minus!

Gemeni – Luna de zăpadă vine exact când aveai nevoie mai mult de suport din partea astrelor. Primești ceea ce ai sădit cu mult timp în urmă și meriți din plin să primești după tot efortul pe care l-ai depus până acum. Ești pe plus!

Rac – Luna este astrul tău așa că ești într-o perioadă mai mult decât fastă, care este susținută și amplificată foarte frumos de Luna de zăpadă. Ai doar beneficii și vei fi mereu în avantaj cel puțin următoarele două săptămâni. Ești pe plus!

Leu – Luna te pune într-o stare de atenție. O să pleci la vânătoare și vei avea rezultate bune, dar mai puțin bune decât te aștepți. Nu-ți face planuri în perioada aceasta și fii precaută. Ești pe un plus relativ!

Fecioară – Nu este o perioadă optimă pentru tine. Ba chiar din contră. Toate complicațiile pe care le ai deja se vor amplifica și toate problemele se vor acutiza. Ceea ce este cât de cât bun este faptul că nu durează mult. O să supraviețuiești și vei recupera ce pierzi, în câteva zile. Ești pe minus!

Balanță – Nu trebuie să-ți faci probleme. Luna de zăpada aproape că nu te va afecta. Oricum efectele mici pe care le va avea asupra ta vor fi pozitive dar fără să-ți aduce beneficii prea mari. Ești în echilibru!

Scorpion – Luna de zăpada este exact ceea ce aveai nevoie. O să te propulseze și o să schimbe ceva în realitatea ta care oricum trebuia schimbat. Lucrurile sunt bune și vor fi din ce în ce mai bune în perioada următoare. Mai mult calm și mai multă diplomație ți-ar fi de ajutor. Ești pe plus!

Săgetător – Ești în situația arcașului care trage cu săgeți în luna. Pare că o nimerești dar exista riscul ca săgețile să te rănească chiar pe tine. Luna de zăpada te pune în pericol. Însă este vorba despre un pericol pe care nu-l anticipezi pentru că ești chiar tu sursa acestuia. Multă atenție și multă cumpătare! Ești pe minus!

Capricorn – Luna de zăpadă o să-ți ofere energia și calmul de care ai atâta nevoie. O să fii calculată și foarte implicată, iar rezultatele acțiunilor tale vor avea efecte pozitive. Uneori chiar foarte pozitive. Ești pe plus!

Vărsător – Ești foarte bine. Te vei putea concentra ușor și vei avea atitudinea care este necesară pentru a merge mai departe și pentru a trage succesul după tine. Ești pe plus!

Pești – Nu este o perioadă foarte bună, dar nu este nici rău. Apele tale sunt relativ calme, și vei putea să profiți de lumina Lunii. Pe de ală parte și dușmanii tăi vor avea vizibilitate mai multă. Prudență, deci! Ești în echilibru!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto:pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply