Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Luna Plina din 19 aprilie, luna Pascala – semnificatii si efecte

Luna Plina din 19 aprilie, luna Pascala – semnificatii si efecte

Luna Plina din 19 aprilie este un moment aparte, pentru ca in simbolistica religioasa crestina este luna Pascala, adica prima luna plina dupa echinoctiu de primavara, moment care stabileste ziua de Paste, ziua Invierii. Efectele sunt pozitive pentru toti nativii, unii fiind mai avantajati decat altii.

Luna Plina din 19 aprilie are loc in semnul Balantei. Balanta este despre tot ce inseamna parteneriate si echilibru; este despre a invata sa vedem ambele fete ale unei monede. Este un indemn la achilibru, recalcurae a prioritatilor, reasezare sau satabilirea unor noi strategii de viata. Luna Plina in Balanta genereaza empatie, intelegere, ingaduinta, disponibilitate la ajutor. Universul vrea sa fii clar in ceea ce-ti doresti si vrea sa fim siguri ca ceea ce ne dorim este exact ceea ce ne trebuie.

Luna Plina din aprilie indeamna la cumpatare si analiza, la temperarea dorintelor si la analiza utilitatii faptelor si deciziilor noastre.

Ce vei simti? O dorinta inexplicabila de a nu te grabi, mai mult calm, mai multa compasiune, mai multa intelege si mai multa dorinta de a face bine pentru propria ta bucurie nu urmarind o rasplata sau o recompenmsa. Acum insa, a venit momentul sa ne intoarcem atentia catre ceilalti, iar disponibilitatea acesta este benefica tuturor pentru ca intr-un fel sau altul fiecare va avea de castigat – si cel care primeste si cel care ofera ajutor.

Luna Plina din aprilie ne va ghida cu adevarat sa incepem sa ne cunoastem pe noi insine un pic mai bine. Ni se va cere sa incetinim si sa reflectam la imaginea de ansamblu a misiunii din spatele telurilor, dorintelor si viselor noastre.

Voi iesi la lumina dorinte ascunse, cele pe care nu ni le-am implinit niciodata, dar care au mocnit in sufletul nostru fara incetare si pe care nu le-am pus in aplicare fie pentru ca nu am avut timp, fie pentru ca am simtit ca nu-i momentul, fie pentru ca am crezut ca nu este bine ceea ce ne dorim. Fiecare din noi isi va indeplini o dorinta a sa, care ii va lumina si incalzi sufletul si care ii va aduce bucurie si energie.

Luna Plina in Balanta are o energie oarecum salbatica. Nu trebuie sa va sperie acest gen de energie. Important este sa o imbratisati si sa o acceptati pentru ca este o perioada benefica pentru toti. Cei mai favorizati vor fi cei din zodiile de apa si pamant, iar cei mai putini afectati de aceste energii pozitive vor fi cei din zodiile de aer si foc.

Sfatul cel mai bun pentru toti in aceste zile prine de energie si de dorinte bune este sa incetiniti ritmul si sa luati in calcul putin timp pentru planificare, inainte de a pleca pe calea unui nou plan sau a unei noi intreprinderi. Fiti rabdatori si gentili cu voi insiva. Acordati-va timp pentru a procesa si a va elibera de orice emotie care atarna greu. De fapt, energia emotionala va fi destul de intensta in jurul acestei Luni Pline, asa ca fiti blanzi si iubitori cu voi insiva.

In timp ce aceasta Luna Plina aduce cu sine multe provocari si ne va impinge sa crestem, ea va aduce cu ea si multe recompense (pentru Capriconi si Tauri, mai ales). In preajma Lunii Pline, Universul ne va oferi un dar (Leilor si Varsatorilor). Ca un fel de rasplata pentru toata munca grea pe care am depus-o in anii ce au trecut. Munca si evolutia noastra de pana acum nu au fost ignorate, nici uitate, iar in luna aprilie ele vor fi celebrate. De aceasta cor beneficia toti nativii dar mai ales zodiile echilibrate (Balantele, Fecioarele si Racii).

Cheia pentru a naviga aceasta energie mai salbatica a Lunii Pline este recunostinta. Demersul este necesar mai ales pentru nativii din Pesti, pentru cei din Scoprion si pentru Berbeci. Ei trebuie sa dea inapoi ceea ce au primit prin gesturi simbolice d erecunostiinta si uneori chiar de umilinta. Dar totul este util si benefic.

De asemenea, in jurul acestei Luni Pline este o energie protectoare, asa ca, orice vi s-ar asterne in cale, fiti constienti ca sunteti protejati. Cele mai protejate zodii sunt:Fecioarele, Racii, Scorpionii si Balantele. De protectie sporita beneficiaza si capricornii si Varsatorii dar si Sagetatorii. 

Mama Luna va va imbraca intr-o manta de lumina si de energie a iubirii. Cele mai bine influentate zodii din acest punct de vedere sunt Racii si Gemenii.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Leave a Reply