Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Maimuta – Experta in manipulare

Maimuta – Experta in manipulare


Eleganta si relaxata, femeia din zodia Maimutei adora surprizele si ii place sa cheltuiasca bani. Este individualista, dar nu egoista, si tine mult la propria-i libertate.

Ce spune legenda: Acest semn este cunoscut si sub denumirea de "Stapanul Focului". Se spune ca la apusul soarelui, Maimuta a auzit cum un vanator tanar isi plangea necazul pentru ca nu reusise sa vaneze nimic in ziua aceea. Atunci, pentru a-l consola, Maimuta i-a dat omului focul.

Cel mai important aspect al inteligentei si muncitoarei Maimute este ca are bunul simt de a nu se lua pe sine in serios, chiar daca asta inseamna sa-si minimalizeze talentele. Esti individualista, dar nu egoista, si experta in manipulare. Eleganta, naturala, relaxata, pui mare pret pe propria-ti libertate.

Iti plac foarte mult surprizele, intamplarile neasteptate si… sa cheltuiesti bani. Desi intuitiva, cu o buna perceptie a lucrurilor, poti deveni prea nerabdatoare cand astepti rezultatele concrete ale eforturilor tale. In acelasi timp insa, urmaresti perfectiunea in aceste incercari.

Compatibilitate: Cei care iti ofera cea mai mare provocare in viata, ca parteneri, sunt Leopardul si Vulturul.

Atuuri: Persoanele nascute sub acest semn sunt, de obicei, optimiste. De aceea, te folosesti cu mult umor de toate posibilitatile pe care ti le ofera viata, incercand diverse atitudini si exprimari.

Culoare norocoasa: Galben auriu

Denumire originala: Ozomatli

Comments

comments

Leave a Reply