Esti aici

Mancare

Banane

Daca ai visat fructul in copac, vei fi norocoasa in unele probleme minore. Daca l-ai mancat, te poti astepta la o perioada de munca asidua cu recompense minore. Bananele stricate indica dezamagire din partea prietenilor.

Cafea

Semnificatia unui astfel de vis depinde de detalii. Daca ti-a placut cafeaua pe care ai baut-o, vei primi vesti foarte bune. Cafeaua amara e semn ca vei incheia o prietenie. Tot un semn bun este si cand versi cafeaua in vis: fericire foarte mare in viata personala. Daca insa o versi pe tine, va trebui sa te asptepti la mici dezamagiri.

Capsune

Mesajul viselor legate de capsuniereprezinta intotdeauna fericire. Daca visezi ca le culegi, este posibil sa ai o vacanta neasteptata si placuta. Daca visezi ca le mananci, le cumperi sau le gatesti, vei avea parte de fericire in dragoste.

Inghetata

Reprezinta succese importante in cariera, fie ca visezi ca o mananci, o cumperi, o produci, o vinzi sau o servesti.

Legume

Daca visezi ca mananci legume, vei avea o perioada cu suisuri si coborasuri. Daca le gatesti sau le servesti altora, succesul va veni incet, dar va fi garantat. Legumele stricate reprezinta o perioada de scurta durata de dezamagiri.

Mere

Marul este fructul posibilitatilor si prevesteste o schimbare dramatica. Daca visezi ca ai muscat dintr-un fruct interzis, consecintele actiunilor tale depind numai de tine.

Micul dejun

Daca visezi ca iei singura micul dejun, trebuie sa ai grija sa iti controlezi impulsurile si nelinistea. Daca insa visezi ca iei micul dejun cu alte persoane, iti vei atinge obiectivele cu rabdare si vigilenta.

Paine

Painea neagra sau veche inseamna griji in familie, iar cea alba si proaspata – viitorul asigurat.

Salata

Preparea salatei in vis este un avertisment legat de un flirt care nu va duce nicaieri. Daca visezi ca mananci salata, vei avea noroc in plan financiar.

Sampanie

O petrecere la care se bea numai sampanie este un semn ca exagerezi cu cheltuielile, exceptie facand petrecerea de nunta, caz in care visul semnifica succes in dragoste.

Tort

Este un vis care semnifica satisfactie in viata sociala si profesionala. Tortul mai semnifica si o mostenire sau o promovare la serviciu. Un tort de inghetata prezice vremuri pline de distractie. Este mai benefic sa visezi ca mananci tort decat sa visezi ca il cumperi sau ca il faci chiar tu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus